A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

DeLonghi EN267.WAE Nespresso Citiz&Milk fehér

Termékkatalógus
DeLonghi EN267.WAE Nespresso Citiz&Milk fehér
4,9 32 értékelés
Kapszulás kávéfőző - beépített tejhabosító, 19 bar nyomás, 7 különböző Nespresso kávé kapszulát tartalmaz AJÁNDÉKBA, aut. és egy programozható kávémennyiség 2 méretben: Espresso és Lungo, plusz Cappuccino, Latte Macchiato, hideg/meleg tejhab, meleg tej, dönthető csepegtető rács, 1l-es víztartály, gyors felmelegedés mindössze 25 másodperc alatt, automatikus kikapcsolás mód. 9 perc inaktivitás után, fehér
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAV301a11 Termékszám:  EN267.WAE
DeLonghi EN267.WAE Nespresso Citiz&Milk fehér 105 990 Ft Kérés esetén megrendeljük 2 db
Vásárlás

Akciós szettek

111 500 Ft
Szett megvásárlása
108 410 Ft
Szett megvásárlása

DeLonghi EN267.WAE Nespresso Citiz&Milk fehér


Készíts kávét otthonod kényelmében, akár a profik

A Nespresso Citiz & Milk kávéfőzők segítségével kiváló ízű és gazdag aromájú, valódi eszpresszót készíthetsz. A tökéletes eredményről a 19 bar nyomás gondoskodik. A különleges rendszer automatikusan állítja be a kapszulán átfolyó víz hőfokát és mennyiségét az előkészítés során, így az eredmény sűrű és lágy crema lesz. A Nespresso kávégépek mindössze 25 másodperc alatt felmelegszenek, így a kávé pillanatok alatt elkészül.


A tökéletes tejes kávé

Elegáns megjelenésével a Nespresso kávégép valamennyi modern konyhába jól mutat. Előnye a kompakt méret, amelynek köszönhetően foglal el. A kávéfőző használata egyszerű, kedvenc italodat egy gombnyomással elkészítheted. A Citiz & Milk beépített Aeroccino3 tejhabosítóval rendelkezik, amely ideális az olyan tejes kávéitalok elkészítéséhez, mint a cappuccino, latté macchiato vagy ice cappuccino.


Energiatakarékos

Az 1L-es kivehető víztartály megkönnyíti a kávéfőzést. Természetesen a kávéfőző egyes alkatrészeinek karbantartása is egyszerű. A Nespresso CitiZ 9 perc után automatikusan kikapcsol, így 40%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a többi A energiaosztályos készülék.



A Nespresso Klub előnyei

Lépj be a Nespresso Klubba és élvezd annak minden előnyét. Rendelj Nespresso termékeket a mobilalkalmazással és vedd igénybe a hét minden napján rendelkezésre álló, 0-24 órás ügyfélszolgálatot. A Nespresso a megrendelt terméket egy munkanapon belül a megadott címre szállítja.


Innováció és újrahasznosítás

A Nespresso kapszulák 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek, ezzel nem csak a tökéletes frissességet és a kávé aromáját őrzik meg, de lehetővé teszik az újrahasznosítást és új kapszulákat gyártását, amely pozitív hatással van a környezetre. A Nespresso Klub tagjaitól az új kávé kiszállításával egyidejűleg a Nespresso a használtakat is begyűjti. A használt kapszulákat a Nespresso boltokban lévő gyűjtőpontokon is leadhatod.


Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 710 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Használt kapszula tartály kapacitás
12 db Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása Kész!
Ital tulajdonságok
Italméret beállítása Kész!
Tejkészítés
Hideg és meleg tejhab készítés Kész!

Kapszula

Kapszula típusa
Nespresso Original Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Víztartály, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Manuális gombok Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú állvány Kész!
Tejadagolás módja
Kiegészítő tejhabosító Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Vízkeménységi tesztelő, Aeroccino tejhabosító, Dárková sada 7 kapslí kávy Nespresso Original Kész!

Méret & súly

Mélység
37,2 cm Kész!
Szélesség
21,9 cm Kész!
Magasság
27,8 cm Kész!
Tömeg
4 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok DeLonghi EN267.WAE Nespresso Citiz&Milk fehér termékhez:

NESPRESSO De'Longhi Citiz&Milk Limousine Black EN267.BAE

Kapszulás kávéfőző - beépített tejhabosító, 19 bar nyomás, 7 különböző ajándék Nespresso kapszulát tartalmaz, automatikus és programozható kávémennyiségű Espresso és Lungo (2 méretben), Cappuccino készítés, Latte Macchiato, hideg/meleg tejhab, meleg tej, dönthető csepegtető rács, 1 l-es víztartály, gyors felmelegítés 25 másodperc alatt, automatikus kikapcsolás mód 9 perc inaktivitás után, fekete
Kosárba
105 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A 20.000 Ft Nespresso kapszula utalványával jár-e?

Kedves Alza.hu! Az lenne a kérdésem, hogy a termék a CITIZ&MILK típus-e? Tehát az ár tartalmazza az Aeroccino tejhabosítót is? Köszönöm szépen! Üdvözlettel Fabu-Hajzer Ivett

Kérdések és válaszok: DeLonghi EN267.WAE Nespresso Citiz&Milk fehér
Kiegészítők: DeLonghi EN267.WAE Nespresso Citiz&Milk fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Citiz&Milk White EN267.WAE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO De'Longhi Citiz&Milk White EN267.WAE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Citiz&Milk White EN267.WAE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Citiz&Milk White EN267.WAE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ