Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, fekete

Termékkatalógus
NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, fekete
4,8 18 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1400 W teljesítmény, 0,9 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, cappuccino és latte, tejrendszer, beállítható vízmennyiség és vízkőtelenítő rendszer, 17,3 cm széles, 25,8 cm magas, 32 cm mély, 4,5 kg, fekete színű
Kód:  DELGH033 Termékszám:  EN560.B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, fekete


Nespresso De'longhi EN 560 B - ideális választás a habos kávé rajongóinak

A De'Longhi bemutatja az exkluzív Nespresso Lattissima Touch EN 560 B kapszulás kávéfőzőt. Ez a nagy teljesítményű kávéfőző, akárcsak a profi kávégépek, 19 bar nyomással működik, és egy szabadalmaztatott Cappuccino rendszerrel is felszerelték. Segítségével egy perc alatt elkészítheted kedvenc italod, legyen az Latte Macchiatto, Cappuccino, Espresso, hosszúkávé, forró tejeskávé vagy egy krémes Latte. Csak nyomd meg a gombot, és a többi már a Nespresso dolga! Az összes ital receptjét elmentheted a kávéfőző memóriájában, így a saját ízlésednek megfelelő kávét bármikor, egyetlen gombnyomással elkészítheted. A Nespresso De'longhi EN 560 Bkávéfőző egyben energiatakarékos is, mivel 9 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. Ha ez a beállítás nem felelne meg a számodra, a kikapcsolási időt 30 percre, vagy akár 8 óra hosszára is módosíthatod. A készüléket azonban nyugodtan ki is kapcsolhatod, hiszen újbóli bekapcsoláskor hihetetlen gyorsan, mindössze 25 másodperc alatt használatra kész.



Stílusos kávéfőző igényeseknek

A híres De'Longhi márka elegáns Nespresso kávéfőzőjével készített ízletes kávéba az első csésze után garantáltan beleszeretsz. A felejthetetlen ízhez és a tökéletes aromához csak egy gombnyomásra van szükség. A kényelmes, kapszulás rendszernek hála nyugodtan kísérletezhetsz a különböző kávéfajtákkal, amelyeket tejhabbal vagy anélkül is fogyaszthatsz. És természetesen a koffeinmentes kávé szerelmesei is találhatnak kedvükre valót. A Nespresso EN 560 B kávéfőző ráadásul nem csak praktikus, hanem elegáns, fekete kivitelével gyönyörű kiegészítője is lehet a konyhádnak. Az intuitív működés miatt a készülék használata bárki számára rendkívül egyszerű. Egyetlen gombnyomás, és már élvezheted is a Cappuccino vagy Latte Macchiato páratlan aromáját, mintha csak egy igazi kávézóban lennél!

Kedvenc italod elkészítése még soha nem volt ilyen könnyű

Válaszd a De'Longhit, és nyűgözd le minden barátod a kedvenc kávéjával! Mindenki a saját ízlése szerint választhat. Az EN 560 B kávéfőző gép tetején hat gomb található a kedvenc italod gyors kiválasztásához. Élvezd a különböző recepteket, akárcsak egy valódi olasz kávézóban! Az elfordítható szabályozó gombbal a tejhab mennyiségét is beállíthatod. A kapszula számára kialakított nyílás szintén a kávéfőző tetején található, a felnyitható fém fogantyú alatt.

Kifinomult design

A Lattissima Touch kávéfőző kivehető tálcával rendelkezik, így a fúvóka alatt az Espresso számára egy kávéscsészét, a Latte Macchiato-hoz pedig egy nagyobb poharat is elhelyezhetsz. A készülék több része ugyancsak kivehető, így például a 0,9 literes víztartály is. A tejtartályba maximum 350 ml tejet tölthetsz, a kapszulatartóba pedig 10 darab kapszula fér el. A készülék természetesen egyszerűen tisztítható, amely a Nespresso De'longhi EN 560 Bkávéfőző használatát még egyszerűbbé és élvezetesebbé teszi. A készüléket két jelzőfénnyel is felszerelték, amelyek a víztartály kiüritésére, illetve a tejtartály kitisztítására figyelmeztetnek. A készülék az "A" energiaosztályba tartozik, így az energiatakarékos használat is garantált.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 400 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
0,9 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!

Méret & súly

Mélység
32 cm Kész!
Szélesség
17,3 cm Kész!
Magasság
25,8 cm Kész!
Tömeg
4,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ