Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W

Termékkatalógus
NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W
4,8 120 értékelés
Kapszulás kávéfőző nyomás 19 bár, 25 másodpercen belül használatra kész, FLOW STOP funkció: automatikus és programozható kávé mennyiség, beállítások: 40 ml az eszpresszó és 110 ml a hosszú kávé (a mennyiséget változtatni és tárolni lehet), a tartály kapacitása 6 db használt kapszula, az automatikus kikapcsolás funkció 9 perc tétlenség után, energiatakarékos mód 3 perc után
Változat
Kód:  KRUNES15 Termékszám:  41006939 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W

Nespresso minőségű első osztályú kávé az otthon kényelmében

Készítsen kiváló olasz kávét az otthon kényelmében és lepje meg a látogatói olyan finom kávéval, amilyet csak az olasz kávépörkölőknél ihatnak! A Nespresso Krups Essenza Mini EN 85 elegáns formájú kávéfőzővel elkészítheti a legjobb minőségű kávét könnyen, gyorsan, olcsón, és mindenekelőtt minimalistán. A Nespresso kapszulás kávéfőző lehetővé teszi, hogy élvezze a választása szerinti finom kávét, amikor csak kedve tartja. Ez most eszpresszó lesz vagy hosszú kávé?

Essenza Mini EN 85 kávéfőző képes kávét készíteni kétféle méretben

A kávéfőző automatikus vízadagolása lehetővé teszi két különböző méretű kávé - eszpresszó (40 ml) és hosszú kávé (110 ml) készítését. A kompakt méretek, csupán 32,5 x 11 x 20,5 cm ideálisak, hogy a Nespresso Krups Essenza Mini EN 85 készülék minden konyhában megtalálja a helyét. Víztartály még ennél a kisméretű készüléknél is tekintélyes, 600 ml űrtartalmú, ezért több csésze kávét tud készíteni anélkül, hogy folyamatosan után kellene tölteni a vizet. Praktikus funkció az is, hogy a kávéfőző 9 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol.


A Nespresso Club tagság előnyei

Legyen a Nespresso Club tagja, ami rengeteg előnnyel jár. Rendeljen Nespresso termékeket a mobil alkalmazásokon keresztül, nyerjen így asszisztenciás szolgálatot a nap 24 órájában a hét 7 napján.  A Nespresso bebiztosítja Önnek megrendelésének kiszállítását egy munkanapon belül a megadott címre, otthonába vagy a munkahelyére.


Innovációk az újrahasznosításban

A Nespresso kapszulák 100% -ban újrahasznosított alumíniumból készülnek, ami nemcsak a kávé frissességének és aromájának tökéletes megőrzését biztosítja, hanem lehetővé teszi az újrahasznosítást és újrafelhasználást az új kapszulák gyártásánál, amely pozitív hatással van a környezetre. A Nespresso Club tagjai számára biztosítja a kapszulák visszaszállítását az új megrendelés kiszállításánál. A használt kapszulákat le lehet adni a Nespresso Boutiques begyűjtőhelyein is.


A Nespresso Krups Essenza Mini EN.85 kávéfőző főbb jellemzői

  • Automatikus vízadagolás két különböző méretű kávé - eszpresszó (40 ml) és hosszú kávé (110 ml) készítéséhez.
  • Kávéfőző az eredeti Nespresso kapszulákhoz.
  • Kis méret és ötletes design.
  • Víztartály 600 ml űrtartalommal.
  • Automatikus kikapcsolás 9 perc után.
  • Kávékészítés már egy perc alatt.
  • Egyszerű kezelés.
  • 19 bár nyomás.
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 150 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
0,6 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Méret & súly

Mélység
32,5 cm Kész!
Szélesség
11 cm Kész!
Magasság
20,5 cm Kész!
Tömeg
2,3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini EN 85.W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ