A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, fehér

Termékkatalógus
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, fehér
4,7 35 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1400 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét, a tejtartály mosogatógépben mosható, tejes receptek egyetlen gombnyomással, 4 kávé recept (espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato), automatikus kikapcsolás 9 perc után, a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik és öntisztító rendszer, 15,4 cm széles, 25,6 cm magas, 32,4 cm mély, 4,3 kg, fehér színű
Kód:  DELGH031 Termékszám:  EN500W Latt. ONE

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, fehér


Nespresso De'longhi EN 500.W - a megfelelő kávéfőző a gazdagon tejhabos kávé kedvelőinek

A De’Longhi elhozta az exkluzív Nespresso Lattissima One EN 500.W-t. Ez a nagyteljesítményű kávéfőző 19 bar professzionális nyomással dolgozik, és szabadalmaztatott Cappuccino rendszerrel büszkélkedhet. Használatával percek alatt ínycsiklandozó, gazdag habréteggel ellátott italokat készíthetsz. Egyetlen gombnyomás, a Nespresso pedig gondoskodik minden másról! Optikai érzékelőjének köszönhetően a kávéfőző felismeri a tartályban található tej mennyiségét, és gondoskodik róla, hogy egy csepp se menjen kárba. A 9 percnyi inaktivitás utáni automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően a készülék mindig energiát takarít meg. Ha ez a beállítás nem felel meg a számodra, az időzítőt 30 perc és 8 óra között variálhatod. Emellett a kávéfőzőt rendkívül gyorsan „felébresztheted” – mindössze 25 másodperc alatt használatra készen áll.



Stílusos eszköz az igényeseknek

A megújult De’Longhi elegáns Nespresso kávéfőzője már az első csésze kávéval levesz a lábadról! Ennek kulcsa a felejthetetlen íz és a tökéletes aroma. A kényelmes kapszulás rendszer lehetőséget biztosít a különféle típusú kávék felfedezéséhez, tejhabbal vagy anélkül. A kávé szerelmesei a koffeinmentes változatot is választhatják. A De’Longhi EN 500.W kávéfőző nem csak praktikus funkcióival, hanem lenyűgöző fehér designjával is ámulatba ejt, amelynek köszönhetően a Nespresso tovább emeli konyhád színvonalát. A készülék egyszerű, intuitív működtetése mindenki számára gyerekjáték. Már egyetlen gombnyomásra is páratlan Cappuccin-ot vagy Latte Macchiato-t készíthetsz.


Kedvenc italod elkészítése soha nem volt könnyebb

Bízz a De’Longhi EN 500.W-ben, és az összes barátod hozzád akar majd járni kávézni! A készüléknek köszönhetően mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő variációt. Az EN 55.W kávéfőző tetején 3 háttérvilágítású gomb található, amellyel gyorsan megtalálhatod kedvenc italodat. Választhatsz az Espresso, a Lungo vagy a Tejes italok (40 ml kávé 135-350 ml tejhabbal) közül. A kapszula bemeneti nyílás szintén a készülék tetején található, csak emeld fel a fém lapot.

Kifinomult design

A Lattissima One kávéfőző csúsztatható csepptálcával rendelkezik, amelynek köszönhetően nem csak az eszpresszó, de a Latte Macciato-s poharaknak is elegendő hely jut. A készülék egyéb részei is kivehetők, mint például az 1 literes víztartály. A tejtartály akár 120 milliliterig is tölthető, a kapszulatartó pedig 9-11 darab kapszula tárolására alkalmas. Az egyszerű tisztán tartás alapvető, így még inkább élvezheted a De’Longhi EN 500.W kávéfőző használatát. A kávéfőző kivehető részei mosogatógépben is tisztíthatók, karbantartásuk pedig gyerekjáték. A készülék az A++ energiaosztályba tartozik, így mindig energiatakarékosan üzemel.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 400 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése Kész!

Méret & súly

Mélység
32,4 cm Kész!
Szélesség
15,4 cm Kész!
Magasság
25,6 cm Kész!
Tömeg
4,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza.hu! Érdeklődni szeretnék, hogy Önöknél is érvényes-e az az akció, hogy Nespresso Lattissima kévégép vásárlása esetén jár 20.000 Ft értékű kapszulautalvány ajándékba? Köszönöm a választ, Nemes Anett

Kérdések és válaszok: NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, fehér
Kiegészítők: NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ