Shop roku Shop roku

NESPRESSO DéLonghi U EN110.O

Termékkatalógus
NESPRESSO DéLonghi U EN110.O
4,7 7 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19bar, 0,8 literes forgó tartály, kizárólag Nespresso kávé kapszulához, 3 előre programozott csésze méret, gyors felmelegedés, használt kapszulatartó (11-13), automatikus kikapcsolás 9 perc után, vízhiány-jelző, narancssárga
32 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  EAN3342k4 Termékszám:  EN.110.O
NESPRESSO DéLonghi U EN110.O 32 290 Ft Újszerű raktáron

NESPRESSO DéLonghi U EN110.O

NESPRESSO DéLonghi U EN110.O egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
A két híres vállalat, a Nespresso és a De'Longhi kávé imádatának és több éves tapasztalatának köszönhetően, közös erővel létrehoztak valamit ami rendkívűl kivételes. Közös munkájuk gyümölcse egy egyedi, nagy teljesítményű U kávéfőző, letisztult dizájnnal és intuitív érintőfelülettel - mindez baráti áron. A legújabb technológiák alkalmazásával, és az eredeti frissen őrölt kávéval töltött különleges kapszulákkal - amelyek meggátolják, hogy a kávét fény érje és oxidálódjon -  egy különleges élményben lehet részed. Csatlakozz te is hozzánk, és találjuk meg együtt a tökéletes csésze kávét!
 
A De'Longhi Nespresso U kávéfőző mindenhová illeszkedik.
Ez a kompakt és a minimalista dizájn szinte minden környezetben tökéletesen megállja a helyét. A csepegtető tálca, amely a konyha tisztaságát biztosítja, eltávolítható, így nagyobb poharak is használhatók a kávéfőzéshez. A könnyű kezelést és a 0.8 literes forgó víztartályt biztosan értékelni fogod. Alacsony a vízszint? A készülék ilyen esetekben egyértelmű jelzést ad.
Működése rendkívül egyszerű: a készülék mindösszesen fél perc alatt felmelegszik. Ezután helyezd be a kiválaszott kapszulát, majd válassz a következő típusok közül: lungo (110 ml), eszpresszó (40 ml) vagy ristretto (25 ml), majd zárd a csúszókapcsolót. Ezzel el is készültél - a kapszulát a készülék automatikusan nyitja, így a kávé a 19 bar nyomású szivattyú segítségével könnyedén csészédbe kerül, a készülék pedig automatikusan elhelyezi a használt kapszulát a kapszulatartóban. Miután végzett, a készülék automatikusan kikapcsol. Továbbá, ha van kedvenc csészeméreted, azt a rendszer megjegyzi, és elkészíti neked bármikor.


A készülék automatikusan kikapcsol 9 perc inaktivitás után, amellyel 40%-al több energiát takaríthatsz meg, a hasonló A energia osztályú készülékekhez képest.

NESPRESSO KÁVÉ
 

A Nespresso csak a legkiválóbb kávékat használja termékei előállításához, azaz az úgynevezett "Speciális" vagy  "Gourmet" kávékat, amelyek a globális kávétermelés 1-2%-át teszik ki. Ezek a gondosan kiválasztott szemek hibátlanok, méretük, sűrűségük és színűk ideális. Mint a bor esetében, rendelkeznek egy jellegzetes és egyedi ízvilággal. Épp ezért nevezik a Nespresso-t a kávék Grand Cru-jának.

A válogatott 19 féle Grand Cru kávék minden ízigényt kielégítenek a nap bármely szakában. Mindegyikük saját, egyedi aroma profillal rendelkezik.

Minden kombináció elkészítése során szakembereink megkeresik azt az ideális pörkölési profilt, amellyel a szemek aromája és íze teljessé válhat. A Nespresso az úgynevezett "split roasting" pörkölési folyamatot használja, amelynek során a kávészemek származási területüktől függően kerülnek pörkölésre, amely által garantálható a legmagasabb minőség.

Mikor az őrölt kávé levegővel érintkezik, mindösszesen két nap alatt elveszítheti eredeti aromájának harmadát. Ennek elkerülése érdekében, a Nespresso hermetikusan lezárt alumínium kapszulákat fejlesztett ki, amelyek teljes mértékben?

 

NESPRESSO CLUB
 

Rendelj kávét és kiegészítőket könnyedén és gyorsan az ingyenesen hívható 800 26 33 33 - 24 órán át elérhető a hét minden napján - telefonszámon, vagy rendelj online a Nespresso honlapján keresztül.

A megrendelt termékeket a PPL 48 órán belül kiszállítja a címedre, vagy 24 órán belül átveheted termékedet a postahivatalnál. A megrendelt termékeket, a várakozási idő csökkentésének érdekében, személyesen is átveheted a különleges Nespresso Boutique-okban.


NESPRESSO SZOLGÁLTATÁS


Azonnali segítségnyújtás kávéfőződhöz:

  • hibabejelntéshez, és telefonos segítségnyújtáshoz hívd az ingyenesen hívható
     800 26 33 33-as telefonszámot
  • amenyiben szükséges, a kávéfőzőt elszállítjuk címedről
    egy előre egyeztett időpontban
  • cserekészülék bérelhető
  • kávéfőzők javítása, tisztítása és minden alkatrész ellenőrzése 7 napon belül
  • új kávéfőzők kiszállítása
  • 6 hónapos garancia


Műszaki adatok:

Típus:
Automata eszpresszó kávéfőző

Felhasználás:
Exkluzívan a Nespresso kapszulákhoz kialakítva

Szivattyú nyomás:
19 bar

A víztartály térfogata:
0,8 l

Főbb jellemzők:
Automatikus kikapcsolás 9 perc inkativitás után (programozható 30 percig)
Nagyon gyors felfűtés (mindösszesen 25 másodperc)
Teljesen automata kávékészítés
Eltávolíthtó, forgó víztartály
3 előre programozott csésze mérete
Kedvelt csészeméret megjegyzése
Eltávolítható csepegtető tálca
Üres és teli víztartály visszajelző
Automatikus kapszulanyitás és eltávolítás
Tárolóhely kábelekhez

A kapszulatartó befogadó képessége:
11-13 használt kapszula

Energia osztály:
A - 40%

Fogyasztás:
1230 W

Méretek (Sz x Ma x Mé):
11,5 x 25,1 x 36,9 cm

Súly:
3.0 kg

Szín:
Narancssárga (Pure Orange)

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 230 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
0,8 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!

Kapszula

Kapszula típusa
Nespresso Original Kész!

Méret & súly

Mélység
36,9 cm Kész!
Szélesség
11,5 cm Kész!
Magasság
25,1 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO DéLonghi U EN110.O
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ