Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

NESPRESSO KRUPS Citiz & Milk XN761B10, ezüst

Termékkatalógus
NESPRESSO KRUPS Citiz & Milk XN761B10, ezüst
5 2 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1710 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, cappuccino és latte, tejhabosító, hideg és meleg tejhab készítéséhez, 4 kávé recept (espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato), automatikus kikapcsolás 9 perc után és a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik, 23,7 cm széles, 27,7 cm magas, 37,2 cm mély, 4,6 kg, ezüst színű
Kód:  NESKC428 Termékszám:  XN761B10

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO KRUPS Citiz & Milk XN761B10, ezüst

Minőségi Nespresso kávé az otthonod kényelméből

Készíts finom olasz kávét az otthonod kényelméből, és lepd meg vendégeidet egy mennyei, valódi olasz pörkölésű kávéval! A Nespresso KRUPS Citiz & Milk Silver XN761B10 kapszulás kávéfőző az eredeti retro design, a kompakt méretek és a lehető legkönnyebb használat ötvözete. Csak nyomd meg a gombot és pár pillanat múlva csodás, tökéletes ízvilágú és intenzív aromájú eszpresszó vagy lungo kávét élvezhetsz. Emellett a készülék beépített Aeroccino tejhabosítóval rendelkezik, így képes a hideg vagy meleg tejhab vagy a forró tej készítésére is.

A Nespresso KRUPS Citiz & Milk Silver XN761B10  kávéfőző két csészeméretet kínál 

Az automatikus vízadagolóval két különböző méretű kávét készíthetsz - eszpresszó (40 ml) és lungo (110 ml). 37,2 x 21,8 x 27,7 cm-es kompakt méreteivel a Nespresso KRUPS Citiz kávéfőző bármelyik konyhába ideális választás. Kis mérete ellenére a víztartály térfogata 1000 ml, így több csésze kávét is elkészíthetsz vele a víztartály folyamatos újratöltése nélkül.


A Nespresso Club előnyei

Csatlakozz a Nespresso Club-hoz és részesülj a rengeteg előnyből. Rendeld meg a Nespresso termékeket mobilalkalmazáson keresztül és vedd igénybe a hét minden napján rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunkat. A Nespresso a megadott otthoni vagy munkahelyi címre szállítja ki a megrendelésedet 1 munkanapon belül.


Innováció az újrahasznosításban

A Nespresso kávékapszulák 100%-ig újrahasznosított alumíniumból készültek, amely nem csak a kávé kifogástalan frissességét és aromáját biztosítja, hanem egyúttal lehetővé teszi a kapszulák újrahasznosítását és azokból a kapszulák újragyártását is, amely rendkívül környezetbarát. Az új kávékapszulák rendelésekor a Nespresso Club tagjai leadhatják a cserekapszulákat, vagy leadhatják a használt kapszulákat a Nespresso Boutiques gyűjtőpontok valamelyikén is.


A Nespresso KRUPS Citiz & Milk Silver XN761B10 legfontosabb jellemzői

  • Elegáns kávéfőző, modern retro design
  • Automatikus vízadagolás két kávémérethez - 40 ml és 110 ml
  • Kávéfőző az eredeti Nespresso kapszulákhoz
  • Az Aeroccino forró vagy hideg tejhabot készít
  • Kompakt méretekkel
  • A víztartály kapacitása 1000 ml
  • Csepptálca
  • Automatikus kikapcsolás 9 perc után
  • Kávé elkészítése 1 perc alatt
  • Egyszerű működés
  • 19 bar nyomás

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 710 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Tejkészítés
Hideg és meleg tejhab készítés Kész!

Felszerelés

Tejadagolás módja
Kiegészítő tejhabosító Kész!

Méret & súly

Mélység
37,2 cm Kész!
Szélesség
23,7 cm Kész!
Magasság
27,7 cm Kész!
Tömeg
4,6 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO KRUPS Citiz & Milk XN761B10, ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Citiz & Milk Silver XN761B10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO KRUPS Citiz & Milk XN761B10, strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS Citiz & Milk XN761B10, Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS Citiz & Milk XN761B10, Silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ