Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NESPRESSO KRUPS Citiz XN741510, piros

Termékkatalógus
NESPRESSO KRUPS Citiz XN741510, piros
5 6 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás 9 perc után, a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik és 2 kávé recept (espresso, lungo), 13 cm széles, 27,8 cm magas, 37,2 cm mély, 3,4 kg, piros színű
Kód:  NESKC431 Termékszám:  XN741510

NESPRESSO KRUPS Citiz XN741510, piros

Minőségi Nespresso kávé az otthonod kényelméből

Készíts finom olasz kávét az otthonod kényelméből, és lepd meg vendégeidet egy mennyei, valódi olasz pörkölésű kávéval! A Nespresso KRUPS Citiz Red XN741510 kapszulás kávéfőző az eredeti retro design, a kompakt méretek és a lehető legkönnyebb használat ötvözete. Csak nyomd meg a gombot és pár pillanat múlva csodás, tökéletes ízvilágú és intenzív aromájú eszpresszó vagy lungo kávét élvezhetsz. 

Nespresso KRUPS Citiz Red XN741510  kávéfőző két csészeméretet kínál 

Az automatikus vízadagolóval két különböző méretű kávét készíthetsz - eszpresszó (40 ml) és lungo (110 ml). 37,2 x 13 x 27,8 cm-es kompakt méreteivel a Nespresso KRUPS Citiz kávéfőző bármelyik konyhába ideális választás. Kis mérete ellenére a víztartály térfogata 1000 ml, így több csésze kávét is elkészíthetsz vele a víztartály folyamatos újratöltése nélkül.


A Nespresso Club előnyei

Csatlakozz a Nespresso Club-hoz és részesülj a rengeteg előnyből. Rendeld meg a Nespresso termékeket mobilalkalmazáson keresztül és vedd igénybe a hét minden napján rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunkat. A Nespresso a megadott otthoni vagy munkahelyi címre szállítja ki a megrendelésedet 1 munkanapon belül.


Innováció az újrahasznosításban

A Nespresso kávékapszulák 100%-ig újrahasznosított alumíniumból készültek, amely nem csak a kávé kifogástalan frissességét és aromáját biztosítja, hanem egyúttal lehetővé teszi a kapszulák újrahasznosítását és azokból a kapszulák újragyártását is, amely rendkívül környezetbarát. Az új kávékapszulák rendelésekor a Nespresso Club tagjai leadhatják a cserekapszulákat, vagy leadhatják a használt kapszulákat a Nespresso Boutiques gyűjtőpontok valamelyikén is.


A Nespresso KRUPS Citiz Red XN741510 legfontosabb jellemzői

  • Elegáns kávéfőző, modern retro design
  • Automatikus vízadagolás két kávémérethez - 40 ml és 110 ml
  • Kávéfőző az eredeti Nespresso kapszulákhoz
  • Kompakt méretekkel
  • A víztartály kapacitása 1000 ml
  • Csepptálca
  • Automatikus kikapcsolás 9 perc után
  • Kávé elkészítése 1 perc alatt
  • Egyszerű működés
  • 19 bar nyomás

Paraméterek

Design

Design
Retro / Vintage Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 260 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!

Méret & súly

Mélység
37,2 cm Kész!
Szélesség
13 cm Kész!
Magasság
27,8 cm Kész!
Tömeg
3,4 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO KRUPS Citiz XN741510, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Citiz Red XN741510. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO KRUPS Citiz XN741510, červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS Citiz XN741510, rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS Citiz XN741510, rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ