AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Radiator Valves

Termékkatalógus
Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Radiator Valves
Készlet - 1x programozható termosztát, vezeték nélküli gáz-, szilárd tüzelőanyagú és fatüzelésú kazán vezérlése, kompatibilis iOS / Android / PC-vel, ingyenes alkalmazás, kézi vezérlés, E-ink kijelző + 2x Netatmo szelep, könnyen kezelhető, vezeték nélküli, 4x háttérvilágítású kijelző, kompatibilis a legtöbb termosztatikus szeleppel (6x radiátoradapter tartozék), manuális vezérlés, Apple HomeKit, 2x AA elem
Kód:  BLNET002x

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Radiator Valves Megszűnt

Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Radiator Valves


Érdekelnek a Netatmo termékeket, és szeretnél sok energiát megtakarítani? Van egy költséghatékony Netatmo készletünk, amiben egy programozható termosztát és két termosztatikus fej található. Ezzel a készlettel akár több tíz százaléknyi energiát is megtakaríthatsz a fűtésnél. A rendszer egy intuitív mobil alkalmazással távolról is könnyen kezelhető. 


A Netatmo radiátorszelep legfontosabb jellemzői

  • A lakás fűtése beállítható egy mobiltelefon alkalmazással
  • Kompatibilis az összes termosztatikus szeleppel
  • A különböző helyiségek hőmérsékletének egyedi beállítása (konyha, fürdőszoba, nappali)
  • Nagyon egyszerű telepítés és vezérlés
  • Beépített kijelző a szelepen, amely az aktuális szobahőmérsékletet mutatja
  • IOS és Android alkalmazás
  • Közvetlen Apple HomeKit támogatás

Egyedi beállítások minden szobában

A Netatmo Radiator Valves könnyen kezelhető vezeték nélküli termosztatikus szelepfej, amely segít fűtési energiát megtakarítani. A vezeték nélkül vezérelhető szelepekkel távolról, egy mobil alkalmazással vezérelheted otthonodat. Egyszerűen az ágy kényelméről beállíthatod a hőmérsékletet. Hasonlóképpen megtervezheted a lakás felfűtését is, hogy amikor visszatér a család az üdülésből, meleg lakás fogadjon. 

A Netatmo radiátorszelepeknek van egy éjszakai módja, amely energiát takarít meg amikor alszol. Ilyenkor a rendszer csak azokat a szobákat fűti, valaki alszik. A többi helyiség hőmérsékletét csak temperálja. Hasonlóképp működik a Comfort mód is, amely csak azokat a szobákat melegíti, amelyben valaki tartózkodik. Ha a fej érzékeli, hogy a szoba ablakát kinyitották, automatikusan leállítja a fűtést, így megakadályozza a nem kívánt energiapazarlást.  Ráadásul akár 3 órán keresztül is növelheti átlagosan a hőmérsékletet, hogy kellemes meleg legyen a helyiségben. Érdemes megemlíteni a fejre ragasztható a négy színben szállított öntapadós jelölőfóliát, a kézi hőmérséklet beállítást és az integrált kijelzőt.



Programozható Netatmo termosztát

A Netatmo Thermostat távvezérlést biztosít a háztartás fűtéséhez és csökkenti az energiafogyasztást. Intelligens kialakítású, az intelligens eszközökkel való használatra tervezve. Bárhol és bármikor ellenőrizheted és testreszabhatod otthonod fűtését egy okostelefonról, táblagépéről vagy laptopról (iOS, Android, Windows Phone). A termosztát az képes az életritmusodat figyelembe véve alkalmazkodni a szokásaidhoz. Beállítja önmagát, hogy kényelmes hőmérsékletet hozzon létre tevékenységeidhez és optimalizálja az energiafogyasztást. A Netatmo Thermostat kiértékeli a háztartás tagjainak szokásait, megfigyeli alvási szokásaikat és azt is, mikor nincsenek otthon.


A Netatmo termosztát legfontosabb jellemzői

  • Programozható
  • A gáz, a szilárd tüzelőanyagú, és a fatüzelésű kazánok vezeték nélküli vezérlése
  • Kompatibilis az iOS / Android / PC-vel
  • Ingyenes alkalmazás
  • A kézi szabályozás lehetősége
  • E-ink kijelző

Egyszerű kezelőfelület

Azok számára, akik nem rendelkeznek okostelefonokkal, a termosztát manuálisan is beállítható. A Netatmo termosztát a laptopról egy jól áttekinthető webes alkalmazással is vezérelhető. A termosztát kezelőfelülete egyszerű, intuitív és hatékony. A termosztátot azok számára tervezték, akik csökkenteni kívánják az energiaszámlákat és tenni szeretnének valamit a környezetért. A jobb fűtésszabályozás segít az több százalékkal csökkenteni az energiaszámlákat. A termosztát hátoldalára ragasztható, cserélhető színes fóliákkal egy pillanat alatt módosíthatod a kinézetét. A kiváló minőségű és minimális energiafogyasztású E-INK kijelzőn minden szükséges információ jól látható. 


Netatmo csomag tartalma

  • 1 × Netatmo Thermostat
  • 2 × Netatmo termosztatikus fej
  • 6 × radiátor adapter, beleértve Danfoss, Heimeir, Honeywell típusokat is
  • 4 × színes öntapadó fólia
  • 4 × AA elem

Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Fűtés és hűtés Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Fűtés és hűtés Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Radiator Valves Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Radiator Valves. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Netatmo Thermostat + 2× Netatmo Radiator Valves. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Heizkörperventile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Heizkörperventile.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ