Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NGS Funky Wild

Termékkatalógus
NGS Funky Wild
1,0 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 40W-os teljesítmény, Bluetooth, LED kijelző, FM rádió, mikrofon, USB töltés, AUX bemenet, SD slot
Kód:  NGS020i Termékszám:  WILD FUNKY Gyártó honlapja:

NGS Funky Wild

 

Élvezd a minőségi hangzást bárhol a hordozható  NGS Wild Funky Bluetooth sztereo hangszóróval. Felépítése hasonló az utazó bőröndökéhez, behúzható fogantyúval és kerekekkel van ellátva, így könnyedén magaddal viheted bármely buliba vagy ünnepségre,  hangrendszerének  40 W-os összteljesítménye akár 10 méteres távolságon belül is hallható . A hangszóró beépített akkumulátora akár 4 órán keresztü is bírja. Nem kell attól tartanod, hogy az NGS FUNKY Wild szégyent hoz rád,  ipari formatervezése fekete kivitelben, igazán jól mutat.

Legfontosabb jellemzői

  • A hordozható hangszóró 40W-os teljesítménnyel  kisebb bulikhoz alkalmas
  • A vezeték nélküli Bluetooth csatlakozás mellet, USB, SD slot és vezetékes audio bemenet is taláható rajta 
  • Behúzható fogantyújával és kerekeivel egyszerü a használata
  • Beépített lejátszó, FM rádió és mikrofon
  • Az akkumulátor élettartama max. 4 óra

 Hordozható univerzális sztereó hangszóró

 

A  NGS Funky Wild nagy előnyét a sokoldalúsága adja. Bluetooth-tal bármikor csatlakozhatsz a tabletedhez vagy okostelefonodhoz és az AUX In csatlakozó egyéb lehetőségeket nyújt csatlakozás szempontjából. A beépített lejátszónak, Sd kártya tárhelynek és USB csatlakozónak köszönhetően, közvetlenül egy külső hordozóból is tudsz zenét lejátszani. A hangszóró ezenkívül rendelkezik még két USB töltővel, ha netán azért aggódnál, hogy a mobilkészüléked nem bírja sokáig saját akkumulátorával. Az vezérlőgombok és a jól látható LED kijelző könnyen hozzáférhetőek a felső oldalon.

Műszaki adatok:

Teljesítmény:
40 W

Felület:
Bluetooth
AUX IN
USB audio bemenet
SD kártya foglalat 

Méretek:
248 × 412 × 190 mm

Tömeg:
5055 kg

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NGS Funky Wild
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NGS Wild Funky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NGS Wild Funky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NGS Wild Funky. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NGS Wild Funky.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ