Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

NGS Speedy

Termékkatalógus
NGS Speedy
Fej-/fülhallgató - mikrofonos fejhallgató, frekvenciatartománya 20 Hz - 20 kHz, impedancia 32 Ohm, érzékenysége 98 +/- 3dB, 40 mm-es hangszórók, 3.5 mm jack, kábel 2.5 m-es
Kód:  NGS005a Termékszám:  SPEEDY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NGS Speedy

Tartós, első osztályú zenei élményt nyújtó fejhallgatót keres elfogadható áron? Ebben az esetben ajánljuk figyelmébe az NGS Speedy kompakt modelljét, amely párnázott fülpárnákkal és mindenekelőtt széles frekvenciatartománnyal büszkélkedik. Ennek köszönhetően nem fosztja meg Magát a kiváló minőségű és kiegyensúlyozott hangzástól sem.

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós konstrukció
  • Állítható fejpánt
  • Kis tömeg
  • 40 mm-es kiegyensúlyozott hangzású hangsugárzók
  • Párnázott fülpárnák a kényelmes viseletért
  • Kábelre rögzített mikrofon és vezérlőgomb

Meglepően vaskos basszusok és tiszta magas hangok

Az NGS Speedy fejhallgató titkos fegyvere a 40 mm-es hangsugárzók, amelyek vaskos basszusokkal és tiszta magas hangokkal szolgálnak, mindezt a kiegyensúlyozott hangzás megőrzése mellett. A gyakori használatnál értékelni fogja a tartós kivitelezést.

Széles körű használat

A fejhallgató minőségi 2,5 m-es hosszúságú kábellel csatlakoztatható így megőrizve szabad mozgásterét használat közben is. A kábel a kiváltképp praktikus 3,5 mm-es jack dugóban végződik, mely segítségével a fejhallgató számos elektronikus eszközzel csatlakoztatható. Ez lehet akár számítógép, laptop, tablet, mobiltelefon vagy MP3 lejátszó. A kábelen található vezérlő segítségével szabályozhatja a hangerőt vagy válogathat zeneszámai közt.

Fontos hívások azonnali intézése

A fejhallgató fontos hívások intézése céljából praktikus mikrofonnal lett felszerelve, mely segítségével azokat egy pillanat alatt intézheti a telefonja elővétele nélkül.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NGS Speedy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NGS Speedy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NGS Speedy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NGS Speedy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NGS Speedy.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ