Shop roku Akvizice ApF HU

NGS Starlight

Termékkatalógus
NGS Starlight
4,0 4 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 20 W, Bluetooth, USB, FM rádió
Kód:  NGS020l Termékszám:  STARLIGHT Gyártó honlapja:

NGS Starlight

Hordozható NGS Starlight Bluetooth hangszóró 

Egy lépést sem szeretnél megtenni a kedvenc zenelejátszási listád nélkül? Szeretnéd megosztani a kedvenc dallamaid a környezeteddel, esetleg bulihangulatot vinni a hétköznapokba?  A hordozható NGS Starlight Bluetooth hangszóró 3 órán keresztül képes biztosítani a hangos zenét.


BT reproduktor NGS Starlight

Bluetooth hangszórót minden buliba!

Az NGS Starlight az ideális Bluetooth-hangszóró a társasági összejövetelekhez, a különböző eseményekhez és bulikhoz. Egyaránt működik a vezeték nélküli és a vezetékes kapcsolatokkal, így számos zenei eszközzel használható. A kiváló minőségű hangzásnak és a tökéletes mobilitásnak köszönhetően megteremtheted a bulihangulatot akkor is, ha éppen úton vagy, sőt még az elektromos csatlakozó nélküli helyeken is.


Kellemes kezelőpanel

Az NGS Starlight Bluetooth hangszóró tetején intuitív kialakítású vezérlőpanel található. A kényelmes hangerőszabályzás lehetősége mellett könnyedén léptethetsz a következő dalra, vagy változtathatod meg a bemeneti interfészt. A Bluetooth hangszóró elején kisméretű kijelzővel rendelkezik.

BT reproduktor NGS Starlight, ovládací panel

BT reproduktor NGS Starlight, konektory

Széleskörű csatlakozási lehetőségek

A csatlakozók és a kapcsolók a hangszóró hátoldalán helyezkednek el. Az 5A microUSB csatlakozó gondoskodik a hangszóró feltöltéséről. A Bluetooth hangszórót csatlakoztathatod a Bluetooth- kompatibilis telefonhoz vagy tablethez is, így a lehető legnagyobb kényelemben élvezheted a vezeték nélküli zenehallgatást. Rendelkezésedre áll még továbbá egy 3,5 mm-es jack csatlakozó és egy interfész az USB flash meghajtók számára is.


BT reproduktor NGS Starlight

Az NGS Starlight Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői

  • 20 W-os vezeték nélküli Bluetooth hangszóró
  • Egyedülálló design, kiváló bulihangulat élmény
  • Az akkumulátor élettartama 800 mAh, körülbelül 3 óra
  • Kényelmes kezelőpanel
  • A kedvenc FM rádióállomások elérhetősége 
  • Beépített kihajtható fogantyú a hordozáshoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NGS Starlight
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NGS Starlight. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NGS Starlight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NGS Starlight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NGS Starlight.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ