Shop roku Akvizice ApF HU

NGS Wild Disco

Termékkatalógus
NGS Wild Disco
4,9 8 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 80 W, Bluetooth, FM rádió, USB, AUX kimenet, SD kártyaolvasó, 2x mikrofon bemenet, távirányító, 2 mikrofon a csomagban
Kód:  NGS020k Termékszám:  WILD DISCO Gyártó honlapja:

NGS Wild Disco

NGS Wild Disco, egy nagyteljesítményű Bluetooth-hangszóró

Élvezd a jó minőségű hangzást az NGS Wild Disco hordozható, Bluetooth hangszóróval! Az utazótáskához hasonló konstrukcióval, kihúzható fogantyúval és kerekekkel ellátott eszközt magaddal viheted egy partira vagy egy ünnepségre, ha azt akarod, hogy ott egy 80 W összteljesítményű hangrendszered legyen. 


Bluetooth reproduktor NGS Wild Disco

Vonzó design

A hangszóró beépített akkumulátorral rendelkezik, amely akár 4 óráig is működőképes. Nem is kell aggódnod a hangosabb hangszórók miatt, ez az ipari formatervezésű, fekete változat nem igazán fülsértő. A fényjáték szintén jó attrakció, ezért a hangszórónak többszínű LED háttérvilágítása van. A megfelelő légkör garantált.


Széles csatlakozási lehetőségek

Az NGS Wild Disco nagy előnyei közé tartozik a sokoldalúság, a teljesítmény és a kompakt méretek. A Bluetooth segítségével csatlakoztathatsz táblagépet vagy okostelefont, és további lehetőségeket kínál az AUX In bemenet és a fejhallgató kimenet. Különleges funkció még a beépített mikrofonbemenet is. A kezelőszervek és a csatlakozók könnyen elérhetők a hangszóró tetején és a hátulján.

Bluetooth reproduktor NGS Wild Disco, konektivita

Bluetooth reproduktor NGS Wild Disco

A karaoke nem hagyható ki

Az éppen hallható zenére vonatkozó minden szükséges információ megjelenik egy praktikus LED kijelzőn. Minden felhasználó örömmel veszi tudomásul, hogy az NGS Wild Disco hangszóró két mikrofonnal és távirányítóval rendelkezik az egyszerű kezelés érdekében.


Bluetooth reproduktor NGS Wild Disco

Az NGS Wild Disco legfontosabb jellemzői

  • Hordozható, 80 W-os hangszóró, alkalmas minden partihoz
  • A vezeték nélküli Bluetooth mellett USB és vezetékes hangbemenet is rendelkezésre áll
  • Két mikrofon is tartozék
  • Kihúzható fogantyú és görgők az egyszerű kezelhetőség érdekében
  • Az akkumulátor akár 4 órán keresztül is működőképes
  • Többszínű LED lámpák és kijelző
  • Távirányító

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NGS Wild Disco
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NGS Wild Disco. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NGS Wild Disco. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NGS Wild Disco. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NGS Wild Disco.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ