Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Niceboy HIVE sport

Termékkatalógus
Niceboy HIVE sport
4,4 25 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre akasztható, zárt, Bluetooth, IPx4 védettség, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, akár 8 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  NCB050d Termékszám:  8594182422870 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy HIVE sport


A Niceboy HIVE sport vadiúj fülhallgató bővelkedik az újításban, amelyek hozzájárulnak a zenehallgatás még élvezetesebbé tételéhez mindenféle tevékenység során. A kapcsolatot az új Bluetooth 4.1 teszi lehetővé, amely sokkal stabilabb és energia-takarékosabb, mint elődjei. Az akkumulátor is keresztülment néhány fejlesztésen és most szinte páratlan élettartammal rendelkezik. A HIVE fejhallgató ezen kívül is sok olyan új technológiával rendelkezik, amelyek a mindennapok hasznos kiegészítőjévé alakítják.



Első osztályú teljesítmény

A lehető legjobb sport közbeni zenehallgatáshoz a HIVE CSR osztályú chipsetet használ, amely a Bluetooth 4.1-gyel együtt biztosítja a nagyszerű kapcsolatot akár 10 méteres távolságban. Nem számít, hol edzel, mivel a fejhallgató CVC 6,0 és APT-X zajszűrő technológiával van felszerelve. Már semmi sem fog zavarni, így kihozhatod magadból a maximumot.


Kiváló akkumulátor-élettartam

A Niceboy HIVE sport fejhallgató kiváló akkumulátorral van felszerelve, amellyel akár 10 órán keresztül hallgathatod a zenét. Hosszú élettartamához hozzájárul a fejlett Bluetooth 4.1 technológia, amely lényegesen alacsonyabb követelményeket támaszt az akkumulátorral szemben. Ez a fejhallgató gyakori társad lesz bármilyen tevékenység során, és biztos lehetsz benne, hogy a végsőkig kitart melletted.


Maximális szabadság sportolás közben

A HIVE sport fejhallgatót úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb sportolók elvárásainak is és társ maradjon a tevékenységük során. Ehhez hozzájárul a felhasznált anyagok minősége, az ergonómikus formájú fülklipek és az IPX4 por- és vízálló technológia. Egyetlen fontos hívást sem kell kihagynod a handsfree, kéz nélküli funkciónak köszönhetően. Ezzel a fejhallgatóval egyszerre élvezheted a zenehallgatás és a mozgás örömét.


A Niceboy HIVE sport fejhallgató főbb tulajdonságai

  • Különböző méretű füldugók
  • Beépített mikrofon
  • Kiváló minőségű hang
  • Vízálló
  • Ergonomikus klipszes kialakítás
  • Vezérlő gombok a fejhallgatón

 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy HIVE sport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy HIVE sport. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy HIVE sport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE sport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE sport.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ