Akvizice ApF HU Shop roku

Niceboy ION Charles i4 Black

Termékkatalógus
Niceboy ION Charles i4 Black
4,1 68 értékelés
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
50 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  IONVR277 Termékszám:  charles-i4-black Gyártó honlapja:

Niceboy ION Charles i4 Black

Niceboy ION Charles i4 Black egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A népszerű Niceboy Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. Az összes felületre alkalmas. Padlótisztító funkciók törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Egyszerűen fogja eltávolítani a háziállatok által hátrahagyott szőrt is. Amellett, hogy modern funkciókkal rendelkezik, hanem kiváló funkcióival is meg fog lepni. Az okos robotporszívó feltölti magát, majd folytatja a takarítást. Az okos porszívó okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatható, ennek köszönhetően távolról is módosíthatod a beállításokat, és vezérelheted a készüléket. Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos giroszkópos navigáció. A giroszkópos navigáció lehetővé teszi a helyiségtérkép létrehozását, így a porszívó a takarítást a lehető leghatékonyabb útvonalon végezheti el. A takarítás végén visszatér oda, ahonnan elindult.

Robotporszívó Niceboy ION Charles i4 Black Lifestyle
Robotporszívó Niceboy ION Charles i4 Black Jellemzők/technológia

Az ismert Niceboy ION Charles i4 Black robotporszívó legfontosabb jellemzői

  • Az ismert Niceboy robot porszívó minden felületen használható
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • A háziállatok szőre sem jelent neki akadályt
  • Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort raktak bele, amely kapacitása 4400 mAh, és a feszültsége pedig 7,4 V
  • 5 óra alatt éri el a teljes feltöltést és egyetlen feltöltéssel 100 perc üzemidővel rendelkezik
  • 0,6 l térfogattal rendelkezik a portartály
  • Lehetőség van csak a kiválasztott helyiségek felporszívózására
  • Vezérlés: mobil alkalmazással
  • Kompatibilitás Wi-Fi és Google Asszisztens
  • Nem fog leesni a lépcsőn, és a bútoroknak sem megy neki a rajta lévő érzékelőnek köszönhetően
  • High Efficiency szűrő, hEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és hEPA H13 szűrő típusú szűrővel végzi a dolgát Kiváló minőségű
  • 1,5 cm szintkülönbséget bír el
  • Az alapos takarítás érdekében a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Pihenj, mialatt a porszívó gondoskodik a tisztaságról - ezt kínálja a közismert Niceboy készülék

Ez az okos robot porszívó a felporszívózás után fel is mos, így gondoskodik a padló teljes körű tisztításáról otthonodban, és neked több időd marad másra. A száraz tisztításkor a kefék biztosítják a szennyeződések maradéktalan eltávolítását. Nedves tisztításkor a készülék a vizes oldatot a padlóra juttatja a szennyeződések fellazítása érdekében, majd visszaszívja a folyadékot a tartályba, hogy a padlód makulátlanul tiszta legyen. Ezt a tisztítást járólapon vagy linóleumon lehet alkalmazni. A felmosáshoz nedves törlőkendőt használ tisztítóoldattal. Különösen alkalmas olyan padlókhoz, amelyek vízzel való érintkezés miatt károsodhatnak. Fából készült padlókra ideális választás.

Robotporszívó Niceboy ION Charles i4 Black Csomag tartalma
Robotporszívó Niceboy ION Charles i4 Black Oldalnézet

A jól felszerelt porszívó a kulcsa a kellemes takarításnak

A szuper Niceboy robotporszívó a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással társítja. Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik. Egyetlen feltöltéssel a működés ideje 100 perc. Abban az esetben, ha az akkumulátor közel van a lemerüléshez, a robot porszívó a praktikus Niceboy gyártótól a töltődokkolóra megy. Semmivel sem szükséges törődnöd, a porszívó teljesen önállóan végzi a munkát. A teljes töltöttség eléréséhez szükséges idő: 5 óra. Egy mobilalkalmazás segítségével könnyedén kezelheted, ahol egyszerűen kiválasztod a területet és a takarítási ütemtervet. Kompatibilis a népszerű Wi-Fi és Google Asszisztens technológiával. A precíz takarítás érdekében a készüléken elhelyezett forgó, oldalsó kefék száma 2.

A neves Niceboy robotporszívó megkönnyíti munkát hála az érdekes funkcióknak

A szuper Niceboy robot porszívó olyan technológiákkal és funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmes használatot garantálnak. A porgyűjtő tartály anyaga műanyag. Megmarad benne a por és az összes szennyeződés. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a térkép tárolását a memóriában, így a felhasználó megkezdheti a kiválasztott egy vagy több helyiség takarítását.

Robotporszívó Niceboy ION Charles i4 Black Alulnézet
Robotporszívó Niceboy ION Charles i4 Black Jellemzők/technológia

A biztonság az első helyen áll, ha a robot porszívó működik

A szuper Niceboy robot porszívó az egyik legmegbízhatóbb segítő, soha nem hagy cserben a munka során. Annak érdekében, hogy a takarítás a lehető legbiztonságosabb legyen, a porszívó alul biztonsági érzékelőkkel van felszerelve, hogy meggátolják a készülék bútoroknak való ütközését, illetve a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről való leesését. A robotporszívó nem hagyja félbe a takarítást. A feltöltést követően ott folytatódik porszívózás, ahol abbamaradt. Késleltetheted az indítását. Kikerüli az akadályokat, és a masszív kerekeknek hála áthalad a küszöbökön és egyéb átmeneti akadályokon akár 1,5 cm magasságig.

Bízz a robotporszívó minőségében és megbízhatóságában a népszerű Niceboy gyártótól

A porzsák térfogata 0,6 l. Az ismert Niceboy robotporszívó méretei 7,8 × 32 × 32 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó tömege 2 kg.

Robotporszívó Niceboy ION Charles i4 Black Jellemzők/technológia

A minőségi szűrőrendszer elengedhetetlen

High Efficiency szűrő, HEPA szűrő, Mosható szűrő, Habszűrő és HEPA H13 szűrő típusú, minőségi szűrővel látták el. A habszűrő elsődleges szűrőként szolgál, és a nagyobb részecskék és szennyeződések felfogására szolgál. Az allergiában és asztmában szenvedők számára a HEPA-szűrő nagyszerű választás, mivel hatékonyan felfogja az allergéneket, köztük a porszemcséket, a polleneket és a poratkákat. Ezáltal a levegőminőség is javul. A mosható szűrő környezetbarát megoldás, ugyanis csökken a szűrőcsere gyakorisága, mivel mosás után újra és újra felhasználható.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

oldal

További tartozékok:

felmosó textil, víztartály és szűrő

Motortípus:

BLDC

Zajszintje:

65 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Késleltetett tisztítás funkció Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Google Asszisztens Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Víztartály, Szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő, HEPA szűrő, Mosható szűrő, Habszűrő, HEPA H13 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
65 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,6 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
7,8 cm Kész!
Mélység
32 cm Kész!
Tömeg
2 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni, hogy a Niceboy ION Charles i4 Black -nek van -e konnektorós kábele? Tehát amire a porszívó rácsatlakozik, az akumlátoros amit kézileg tölteni kell, vagy bedugható a konnektorba? Előre is köszönöm a válaszukat!

Kiegészítők: Niceboy ION Charles i4 Black
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ