AlzaBoxy Q1 Shop roku

Niceboy Pilot Q8

Termékkatalógus
Niceboy Pilot Q8
4,6 66 értékelés
Autós kamera - 2304×1296 maximális felbontás, 170°-os képszög, hurok felvétel, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, radardetektor, USB kábel, 2.7"-os LCD
Kód:  NCB013t Termékszám:  q8 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy Pilot Q8



A Niceboy PILOT Q8 fedélzeti kamera legfontosabb jellemzői

  • Nagyfelbontású szuper FullHD (2304x1296p)
  • Gyors napi telepítés
  • GPS-modul sebességmérő radar detektálással
  • Kifinomult ADAS asszisztensek (LDWS, FCWS, stb.) Gyors napi telepítés
  • Jelenlegi sebesség és pozíció információ
  • Útvonal rögzítése
  • G-szenzor
  • Folytonos felvétel
  • Éjszakai látás
  • Akár 128 GB memóriakártya (nem tartozék)

PILOT Q8 - kamera rengeteg funkcióval

Ha gyakran van úton, fontolja meg a Niceboy PILOT Q8 megvásárlását, amely felbecsülhetetlen utazási társa lesz. A kamera valós idejű videót készít szuper Full HD felbontásban. Sőt, nagyszerű felvételekkel  büszkélkedhet éjszaka is. Ugyanakkor számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, mint pl. parkolási mód, hurokrögzítés, segítő rendszerek GPS-modul és radarérzékelés. A vitathatatlan előnye az elég nagy és világos 2,7"-os képernyő is.


A minőségi felvétel garantált

A Niceboy PILOT Q8 kamera szuper Full HD felvételeket készít (2304x1296p). Ez a felbontás garantálja, hogy az összes szükséges adat, például a közlekedési jelzőtáblák, a járművezetők arca és a rendszám látható lesz. A tökéletes minőségű felvételeket szolgálja az erős Ambarella A7 chip. A teljes látószögű optika 170° -os látószöget tesz lehetővé. A kapott képet egy elég nagy, 2,7 hüvelykes kijelzőn tekintheti meg. A kamera éjszaka is kiváló eredményeket ér el.


Intelligens GPS modul

A PILOT Q8 még GPS-modullal is rendelkezik, amely vezetés közben nyomon követi az aktuális sebességet és útvonalinformációt. Ezeket az információkat a memóriakártyán tárolja. Mindössze annyit kell tennie, hogy visszanézi a Google Térképen. A kamerán még figyelmeztetést is beállíthat a sebességhatár túllépése esetére.


Radar detektálás

A PILOT Q8 egy újabb funkcióval is fel van szerelve: a sebességjelző radarok és a nyomkövetés észlelésével. A kamera időről időre figyelmezteti Önt ezekre a szakaszokra. Ez a praktikus funkció azt is jelenti, hogy az átlagos sebességet a szelvénymérés során is mérni lehet.


ADAS segédrendszerek

A Niceboy autós kamera tele van intelligens segítő rendszerekkel, amelyek támogatják a vezetők biztonságát a mindennapi műveletek során. Ezek a rendszerek figyelmeztethetik Önt a frontális ütközés kockázatára, így a biztonságos távolság betartására (FCWS), vagy figyelmeztetnek a sáv elhagyása esetén (LDWS).


Védelem a felülírás ellen G-senzorral 

A Niceboy PILOT Q8 felvevő kamera berendezésében egy érzékeny G-senzor található, amely észleli a mozgást, ütődést vagy hirtelen változását, és zárolja a felvételeket a nem kívánt felülírás ellen. A kamera rendelkezik hurok rögzítési funkcióval is, amely fokozatosan felülírja a megjelölt képeket a kártya megtelte után. A kamera folyamatosan rögzít, és nem kell aggódnia a folyamatos kezelés miatt (akár 32 GB kapacitású kártyát is használhat - nem tartozék).

Kényelmes használat

A Niceboy PILOT Q8 nagyon kompakt méretei nem korlátozzák a vezető látóterét. A csomagban található egy tapadókorong, amely bármilyen jármű üvegéhez rögzíthető, és később áthelyezhető. A kamera kezelése gyerekjáték. A PILOT Q8 készülékhez az autós töltőt és a 3 m hosszú tápkábelt is mellékeljük.

A csomag tartalma

  • Niceboy PILOT Q8 videokamera
  • USB töltőkábel
  • Autó töltő
  • Tapadókorongos tartó
  • Használati utasítás

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0 Kész!
Audio/Video
micro HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, USB kábel, Használati útmutató, Tartó Kész!

Látószög
170 ° Kész!
Érzékelő felbontása
13 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
2304×1296 Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

60fps képrögzítési sebességet kisebb felbontásban sem tudja? Ha igen, milyen felbontásban? Köszi a választ előre is!

Üdv, számítógépen a felvételek visszajátszásánál melyik térképet használja? Ingyenes a térkép? Fényviszony váltását (pl. alagútba ki-behaladás, este szembejövő fényszórója) és a nappal szembe közlekedést hogy kezeli? Nem melegszik?

Üdv.: Magyar nyelvű menü van-e, az akkumulátor mennyi ideig bírja ha leveszem a gyújtást, a dátumot és az időt megőrzi-e vagy mindig újra kell dátumozni? Köszi: Attis

Kérdések és válaszok: Niceboy Pilot Q8
Kiegészítők: Niceboy Pilot Q8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy PILOT Q8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy Pilot Q8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy Pilot Q8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy Pilot Q8.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ