A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Niceboy PILOT XRS

Termékkatalógus
Niceboy PILOT XRS
4,7 3 értékelés
Autós kamera - tolató, Full HD (1920×1080) maximális felbontás, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, WiFi,
Kód:  NCB196a1 Termékszám:  pilot-xrs Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy PILOT XRS

A Niceboy PILOT XRS egy pontosan kidolgozott autós kamera, amely kiváló tartóssággal és megbízhatósággal rendelkezik. A kamera Full HD felbontást kínál 30 kép/mp sebességgel, így minden helyzetben tökéletes képet nyújt. A praktikus funkcióknak és a kiváló minőségű technológiáknak köszönhetően a Niceboy PILOT XRSkameraproblémamentesen használható éjjel-nappal. A Full HD felbontás mellett a kamera G-érzékelővel, WDR technológiával vagy mágneses tartóval is büszkélkedik. Ha minőségi kamerára vágysz önmagad és autód megbízható védelme érdekében, a Niceboy PILOT XRS ideális választás lesz számodra.

A Niceboy PILOT XRS autós kamera legfőbb jellemzői

  • WiFi a kamera és az alkalmazás összekapcsolásának lehetőségével
  • Parkoló mód
  • Többnyelvű menü
  • WDR technológia kontrasztos fényviszonyok között történő felvételhez
  • Valódi Full HD felbontás (1920 × 1080) 30 kép/mp sebességgel
  • Kiváló f/1,8 rekeszérték, amely támogatja az éjszakai felvételek minőségét
  • Mágneses tartó a kamera könnyű kezeléséhez
  • G-érzékelő a felvételek törlés elleni védelméhez
  • Mozgásérzékelés
  • 2,45 hüvelykes IPS kijelző kijelző kikapcsoló funkcióval éjszakai vezetéshez
  • GPS modul (opcionális)

Niceboy PILOT XRS má Full HD rozlišení

A Niceboy PILOT XRS autós kamera Full HD képet kínál 30 kép/másodperc képsebességgel. A széles, 150 ° -os látószögnek köszönhetően a kamera nagyszerű áttekintést nyújt és még nagyon gyors mozgást is rögzít. A felvétel csúcsminőségét egy teljesen üveg, 6 rétegű lencse is támogatja, amely éles és tiszta felvételeket garantál.

Tartó mágneses rögzítéssel

Praktikus mágneses tartó áll rendelkezésre a Niceboy PILOT XRS kamera egyszerű és gyors felszereléséhez. A kiváló minőségű rögzítésnek köszönhetően a kamera stabilan rögízthető a szélvédőhöz. A WiFi és az alkalmazás segítségével a kamera könnyen vezérelhető mobiltelefonnal. A csomag egy2 USB-kimenettel ellátott autós töltőt, amely a Niceboy PILOT XRS autós kamera és okostelefon töltésére szolgál.

Tökéletesen tiszta és világos felvétel minden helyzetben

A Niceboy PILOT XRS autós kamera WDR technológiával rendelkezik, amely jobb felvételt biztosít kontrasztos körülmények között, és részletes képet nyújt sötét és világos környezetben egyaránt. Kiváló minőségű f/1,8 objektív együtt a Niceboy PILOT XRS autós kamera minden helyzetben kiválóminőségű képet nyújt.

A G-érzékelő a felvétel zárolására szolgál

Érzékeny G-szenzor áll rendelkezésre, amely tökéletes védelmet nyújt a Niceboy PILOT XRS kamera által tárolt adatok elvesztése ellen.  Ütközés vagy váratlan mozgásváltozás esetén ez az érzékelő rögzíti a felvételt, megakadályozva annak lehetséges törlését. Az összes rögzített képet hurokfelvételenrögzítfokozatosan, és amikor a kapacitás megtelik, a régi felvételeket automatikusan felülírják az újak. Parkolás módban a Niceboy PILOT XRS bekapcsolja magát ütközés vagy behatolási kísérlet esetén, így tökéletes bizonyíték lesz kezedben.

A Niceboy PILOT XRS könnyen kezelhető

Az átlátszó, 2,45 hüvelykes IPS kijelző garantálja a Niceboy PILOT XRS autós kamera könnyű működését. Kompakt méreteinek köszönhetően a kamera vezetés közben nem akadályozza a kilátást. A kamera mellett GPS modult is vásárolhatsz, amellyel nyomon követheted az útvonalat a Google térképen.

A Niceboy PILOT XRS autós kamera csomag legfőbb jellemzői

  • Niceboy PILOT XRS autós kamera
  • Szélvédő tartó mágneses rögzítéssel
  • Autós töltő 2 USB kimenettel
  • Többnyelvű kézikönyv

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv, a hurok felvétel , idő tartalma mennyi,,,,? KÖSZÖNÖM

Üdv. Az a Kérdésem, hogy a Niceboy PILOT XRS kamerát lehet- e kérni, Niceboy PILOT XR mágneses tartó GPS-szel ? Így, ebben a formában, mi az ára?

Kérdések és válaszok: Niceboy PILOT XRS
Kiegészítők: Niceboy PILOT XRS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy PILOT XRS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy PILOT XRS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy PILOT XRS Autokamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy PILOT XRS Autokamera.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ