Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Niceboy RAZE Home

Termékkatalógus
Niceboy RAZE Home
4,0 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 12 W, Bluetooth 4.2, vízálló, 65 dB érzékenység, 90 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány, Micro SD kártya, 3.5 mm-es jack, kihangosítás, 4000 mAh-s akkumulátor, akár 10 órás üzemidő
Kód:  NCB044e Termékszám:  8594182423495 Gyártó honlapja:

Niceboy RAZE Home

A(z) Niceboy RAZE Home Bluetooth hangszóró kemény basszusokat és tiszta hangmagasságokat is vissza tud adni, így teljesen új dimenzióba helyezi a zenehallgatást. Mindezt anélkül, hogy akár egy kábelre is szükséged lenne! A hibátlan kapcsolatot a megbízható Bluetooth technológia szavatolja, ami támogatja különböző tartalmak lejátszását a kompatibilis telefonokról. A(z) Niceboy RAZE Home Bluetooth hangszóró bármilyen hanggal megküzd 90 Hz és 20000 Hz frekvencia között. A(z) 20 W maximális teljesítmény garantálja a tökéletes hangzásról a kisebb házibulikon. A hangszóró akkumulátora 4000 mAh kapacitásra képes, így akár 10 óra folyamatos zenelejátszást biztosít.

A(z) Niceboy RAZE Home Bluetooth hangszóró fontos jellemzői

  • Könnyű csatlakoztatás Bluetooth technológiával
  • A mikrofon segítségével akár telefonálhatsz is vele
  • Vízálló szerkezet
  • Nem hiányzik belőle a beépített FM rádió sem
  • Alternatív csatlakozási lehetőség: 3,5 mm Jack, microSD és USB - kizárólag töltésre
  • Max. zenelejátszási idő egy töltéssel: 10 óra
  • Bármilyen hanggal megküzd 90 Hz és 20000 Hz frekvencia között
  • Összteljesítmény: 20 W
  • Méretek (sz × ma × mé): 260 mm × 207 mm × 60 mm
  • Súly: 803 g

A(z) Niceboy RAZE Home Bluetooth hangszóró kiváló minőségű hangot tesz lehetővé kábelek szükségessége nélkül

Fontos megjegyezni, hogy a(z) Niceboy RAZE Home Bluetooth hangszóró nem hallgat el még esőben sem. Az integrált mikrofon segít bejövő hívásokat fogadni anélkül, hogy elő kéne bányásznod a mobiltelefonodat. Lemerült a mobilod? Ez nem jelenthet problémát! Pont erre való a beépített FM rádió. A(z) Niceboy RAZE Home Bluetooth hangszóró klasszikus 3,5 mm-es jack dugóval is kiváló jelátvitelt biztosít. Érdemes még azt is megjegyezni, hogy a készülék különleges kivitele minden belső tér díszévé teszi.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy RAZE Home
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy RAZE home. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy RAZE home. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy RAZE home. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy RAZE home.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ