Shop roku Akvizice ApF HU

Niceboy SOUNDgo kék

Termékkatalógus
Niceboy SOUNDgo kék
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 5W, Bluetooth 2.1, microSD foglalat, 50mm-es hangsugárzó, érzékenység >90dB, frekvenciatartomány 90-20000Hz, hívás kihangosítás, funkció selfie készítéshez, 600mAh akkumulátor, akár 4-6 órás üzemidő
Kód:  NCB042a1 Termékszám:  8594182422894 Gyártó honlapja:

Niceboy SOUNDgo kék

Kicsi, de mégis hatalmas

Meglepetés a kék Niceboy SOUNDgo hangszóróval, amely kis méretei ellenére nagyon erős. A praktikus forma és méret teszi a hangszórót nagyon könnyű és kényelmes, így körülötted mindenütt megtalálható. 5W teljesítmény, kiváló hangminőség és nagyszerű design teszi a SOUNDgo-t igazán lenyűgözővé. A 600 mAh akkumulátort 6 órán keresztül tartja.

SOUNDgo

Tarthatod veled

A SOUNDgo hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Gyakorlati méretek az átvitelhez
  • Hatékony akkumulátor-élettartam
  • Kiegyensúlyozott hangteljesítmény
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat
  • MicroSD kártyahely

Hangszóró nagyszerű funkciókkal

A SOUNDgo vezeték nélkül csatlakoztatható intelligens mobiltelefonhoz vagy táblagéphez Bluetooth-on keresztül, legfeljebb 10 méterre . Hacsak a Bluetooth nem áll rendelkezésre, a hangszóró rendelkezik microSD kártyanyílással, ahonnan a zenét lejátszhatja. A SOUNDgo hangszóróként is működhet a kihangosító hívásokhoz, vagy a selfie-ként. Irreleváns, hogy hány funkciója illeszkedik egy ilyen kis eszközbe.

SOUNDgo

Számos funkció

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy SOUNDgo kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy SOUNDgo blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy SOUNDgo blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy SOUNDgo blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy SOUNDgo blue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ