30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Niceboy VEGA 11 Vision

Termékkatalógus
Niceboy VEGA 11 Vision
5 6 értékelés
Kültéri kamera - akció, natív videofelbontás akár 4K-ig, X-STEADY képstabilizátor, 128 GB-ig terjedő memóriakártya-foglalat, teljesen üveglencse 6 lencsével, tükröződésgátló bevonattal, time-lapse és slow-motion felvétel módok, 30 m-ig vízálló tokkal, külső mikrofonnal és távirányítóval, 2 IPS kijelző, webkamera funkcióval, akár 20 Mpx-es fotók
48 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NCB080g Termékszám:  vega-11-vision Gyártó honlapja:
Niceboy VEGA 11 Vision 48 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Niceboy VEGA 11 Vision

Az akciófotókhoz a csúcsminőségű Niceboy VEGA 11 Vision kamerát ajánljuk, amely éles, kiváló minőségű 4K képeket készít. X-STEADY stabilizátorral, mellékelt mikrofonnal és távirányítóval büszkélkedhet. Elülső és hátsó kijelzővel és teljesen üvegből készült objektívvel rendelkezik. Ez hat lencséből áll, amelyek tükröződésmentes bevonattal és alacsony fényáteresztő képességgel rendelkeznek, így még nehéz fényviszonyok között is tökéletes képeket készíthetsz. Természetesen vannak érdekes kreatív módok is, beleértve a time-lapse és a lassított videót is. A Niceboy VEGA 11 Vision kamerával akár 20 Mpx-es fotókat is készíthetsz.

A Niceboy VEGA 11 Vision akciókamera legfontosabb jellemzői

  • A Niceboy VEGA 11 Vision akciókamera éles 4K minőségű képeket kínál
  • X-STEADY stabilizátor, mikrofon és távirányító funkciók
  • Első és hátsó kijelzővel és teljesen üvegből készült lencsével rendelkezik
  • 6 lencse tükröződésgátló bevonattal és alacsony rekesznyílással a tökéletes képekhez
  • Kreatív üzemmódok, például time-lapse vagy lassított videó is rendelkezésre áll
  • A Niceboy VEGA 11 Vision kamera akár 20 Mpx-es képeket is készíthet

Az akciókamera éles 4K képeket készít

A Niceboy VEGA 11 Vision akciókamerához fejlett hardvert választottunk, amelyet a SONY IMX386 érzékelő irányít. Ezzel 4K (3840×2160) nagy felbontású és másodpercenként 30 képkockás felvételek készítésére is képes. Választható 2,7K (2704×1520) felbontás 30 és 60 képkocka/másodperc vagy FullHD (1920×1080) 120 képkocka/másodperc sebességgel. A felvételeket akár 128 GB-os micro SD-kártyákon is tárolhatod. A Niceboy VEGA 11 Vision akciókamera tápellátásához vagy külső mikrofon csatlakoztatásához a kameravázon található egy USB-C csatlakozó. Végül, de nem utolsósorban, értékelni fogod a mellékelt tokot, amely 30 méteres vízállósággal rendelkezik.

X-STEADY stabilizálással a bukkanók felett

Minden vidéki kaland számos meglepetést tartogathat az úton található kátyúk formájában. De a Niceboy VEGA 11 Vision esetében emiatt egyáltalán nem kell aggódnod. A fejlett X-STEADY stabilizációs technológia minden felvételi pillanatban beállítja a képet. Így biztos lehetsz benne, hogy felvételeid mindig élesek, rázkódás- és megszakításmentesek lesznek. A mellékelt külső mikrofon és távirányító mellett a Niceboy VEGA 11 Vision tartozékokat és konzolokat is tartalmaz a kamera különböző felületekre, például állványra vagy sisakra történő rögzítéséhez.

A Niceboy VEGA 11 Vision 2 kijelzővel rendelkezik a könnyű vezérlés érdekében

A Niceboy VEGA 11 Vision két IPS kijelzője egyszerű és intuitív kezelhetőséget mutat. A hátsó 2"-os kijelzőn az összes akciókamera funkció vezérelhető. Az 1,3"-os előlapi kijelző valós időben mutatja, hogy mit fényképezel, ami különösen jó a szelfi felvételeknél. Próbáld meg csatlakoztatni a Niceboy VEGA 11 Vision akciókamerát a számítógépedhez, hogy egy nagyszerű webkamerát kapj. Az innovatív technológiák és a kiváló optika forradalmi felvételi képességeket biztosít. A hat lencséből álló, teljesen üvegből készült objektívvel és tükröződésgátló bevonattal a legmagasabb képminőséget garantálja. Emellett az alacsony rekeszértékű f/2,8-as objektív még nehéz fényviszonyok között is nagyszerű teljesítményt nyújt.  

Felvételek szerkesztése a mobilalkalmazásban

A Niceboy VEGA 11 Vision kiemelkedik a kényelmes, közvetlenül a mobilalkalmazáson keresztül történő vezérléssel, amely intuitív beállításokat kínál a kamera funkcióihoz. Ezzel az alkalmazással kényelmesen megtekintheted a nemrég rögzített felvételeket közvetlenül a mobiltelefonodon. MicroHDMI és USB-C kábelbemenetek közvetlenül a fényképezőgép vázán találhatók, így könnyen csatlakoztatható külső monitorhoz vagy számítógéphez. Ez megkönnyíti a feltöltött fájlok kezelését anélkül, hogy ki kellene venni a microSD-kártyát. A Niceboy VEGA 11 akciókamera lehetőséget biztosít a képek gyorsított time-lapse videóban vagy éppen fordítva, lassított felvételek készítésére. Az időzítővel beállíthatod saját expozíciós idődet, hogy nagyszerű fényképeket készíthess.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi Kész!
Audio/Video
micro HDMI, USB-C Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Tartó, Távirányító, Külső mikrofon Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!

Memória és tárhely

Támogatott formátumok
JPG Kész!
Támogatott video formátumok
H.264, Mov Kész!
Felvétel maximális hossza
80 perc Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Li-Ion Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
0,07 kg Kész!
Szélesség
6,2 cm Kész!
Magasság
4,2 cm Kész!
Mélység
3,1 cm Kész!

Kijelző mérete
2" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
USB-C Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,33 óra Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 050 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy VEGA 11 Vision Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy VEGA 11 Vision. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy VEGA 11 Vision.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ