A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Niceboy VEGA 5

Termékkatalógus
Niceboy VEGA 5
5 1 értékelés
Digitális videókamera - akciókamera, 4K Ultra HD felbontás: 3840x2160 / 30fps, 16Mpx-es fényképek, 2"-os LCD, ultra vékony kialakítás, látószög 170°, vízálló állvány 30 méterig, ciklikus rögzítés, time-lapse videó, giroszkóp stabilizátor, WiFi, microSD támogatás: kapacitása akár 128 GB, micro HDMI, 1050mAh akkumulátor, tartozékok széles választéka
Kód:  NCB001f Termékszám:  8594182422528 Gyártó honlapja:

Niceboy VEGA 5

Ha minőségi, mini akciókamerát keres, hogy dinamikus felvételeket készítsen a nyaralásokról, vagy bármilyen sporteseményről, beleértve az extrém sportokat is, minden bizonnyal érdekelni fogja a Niceboy márka legújabb slágere. A Vega 5 kiváló minőségű Sony érzékelővel rendelkezik, mely lehetőéve teszi, hogy a videókat és a fényképeket a lehető legjobb minőségben rögzítse. A széles látószög elkápráztatja, hiszen ezt a minőséget a legtöbb készülék meg sem közelíti. Ezen kívül a Vega 5-öt megbízható stabilizátorral, WiFi-vel, hosszú expozícióval, slow motion (lassított felvétel), és még sok egyéb funkcióval látták el. A csomag a kiegészítők széles skáláját tartalmazza, és nem hiányzik a vezeték nélküli vezérlő sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Sportfelvételek készítéséhez: kiváló minőségű videók és fényképek
  • Széles látószögű Sony érzékelő 
  • Csúcsminőségű felvételkészítés
  • Professzionális EIS stabilizáció
  • WiFi adatátvitel
  • 2"-os LCD kijelző
  • A csomag a kiegészítők széles skáláját tartalmazza
  • "Kapcsolj be & rögzíts" funkció

Csak a legjobb funkciókat kínálja

A Niceboy Vega 5 kamerával kompromisszumok nélküli, 30fps melletti, 4k felbontású felvételeket készíthet. A fényképek felbontása 16 Mpx. Mindezt a fejlett EIS stabilizáció és a minőségi Sony chip támogatja. A kamera rendelkezik a "Kapcsolj be & rögzíts" funkcióval, mely lehetővé teszi, hogy a bekapcsolásért felelős gomb megnyomása után azonnal elkezdjen rögzíteni. Nem kell újra lenyomnia a gombot, így sosem marad le a váratlan események megörökítéséről. Lehetősége van slow motion (lassított felvétel) üzemmódban is felvételt készíteni. A fényképészet rajongói bizonyára nagyra fogják értékelni a hosszú záridő nyújtotta lehetőséget, melynek köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is kiváló fényképek készíthetők.

A funkciók hosszú listája

A Niceboy Vega 5 kamera egy miniatűr eszköz tele számtalan hasznos funkcióval. Bizonyára meg fogja Önt lepni automata üzemmódjával, melyben ciklikusan felülírja a felvételeket, így lehetővé teszi a hosszú ideig tartó, folyamatos felvételt. A Vega 5 kamera használható time-lapse videók vagy sorozatfelvétel készítésére. Lehetséges az ISO és az expozíció értékének beállítása. A lehetőségek száma valójában korlátlan, minden az Ön kreativitásától függ, hiszen a csomag kiegészítők széles választékát tartalmazza. Többek között hasznos állványokat (beleértve a víz alatti állványt, 30m-ig), és számos rögzítéshez használatos elemet tartalmaz. Ezen kívül a kamerához jár egy vezeték nélküli távirányító is. Természetesen az eszköz részét képezi a MicroSD kártya bemenet (max. 32GB-ig), és a beépített WiFi, melynek hasznos funkcióit biztosan élvezni fogja.

Paraméterek

Érzékelő felbontása
12 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli Kész!
Maximális videófelbontás
4K Kész!

Érzékelő felbontása
12 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli Kész!

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!

Kimenetek

Audio/Video
micro HDMI Kész!
Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 050 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,5 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
58 g Kész!
Szélesség
6,3 cm Kész!
Magasság
4,1 cm Kész!
Mélység
3,3 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tartó, Vízálló tok, Távirányító, Rögzítő sisakhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy VEGA 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy VEGA 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy VEGA 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy VEGA 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy VEGA 5.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ