A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Niceboy VEGA + REMOTE

Termékkatalógus
Niceboy VEGA + REMOTE
5 1 értékelés
Digitális videókamera - akciók rögzítéséhez, Full HD 1920x1080/30fps, 12 megapixeles képek, 2" LCD kijelző, 170 fokos szög, 30 méterig vízálló tok, ciklikus rögzítés, WiFi, microSD akár 32 GB-ig, 900mAh akkumulátor, számos kiegészítő
Kód:  NCB001b1 Termékszám:  8594182422757 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy VEGA + REMOTE

Rögzítsen egyedülálló sport és szabadidős tevékenységeket, mint például a síelést, a búvárkodást, az ejtőernyős ugrást, vagy bármilyen egyéb, adrenalinnal telített akciót. A VEGA+ képes erre Full HD felbontásban (1080p 30fps mellett). Az ún. halszem lencsének köszönhetően 170°-os látószöggel rendelkezik, így semmit nem mulaszthat el. A fényképezőgép kiegészítők széles választékával rendelkezik, megtalálja közöttük a praktikus távvezérlőt, a vízálló tokot, a biciklis állványt és a sisakra szerelhető rögzítőt is. A mellékelt akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 80 percnyi videó rögzítésére is képes.

Legfontosabb jellemzők

  • Akciókamera rendkívül kedvező áron
  • Full HD videó (1080p @ 30 fps)
  • 12 megapixeles fényképek készítése
  • Felvételek készítése a 170°-os halszemű lencsével
  • Gazdaságos H.264 kodek
  • Beépített 2"-os LCD
  • Vízálló tok 30 méterig 
  • WiFi-n történő irányítás és megosztás
  • Az rögzítők és a távirányító a csomag része

Praktikus WiFi

A Niceboy VEGA+ REMOTE beépített WiFi modullal rendelkezik. Ennek köszönhetően távolról követheti nyomon a fényképezendő jelenetet, vezérelheti a fényképezőgép zárját, vagy ki- és bekapcsolhatja a felvételkészítést. Az alkalmazásban megtekintheti a már rögzített fényképeket és videókat, vagy módosíthat a fényképezőgép paraméterein. A ciklikus felvételkészítésnek köszönhetően a fényképezőgép automatikusan felülírja a megőrzött felvételeket, így rendkívül praktikus eszköz az autóba, és fekete dobozként is funkcionál.

Minden helyzetre felkészült

Nem szükséges a drága kiegészítők beszerzése. A fényképezőgépet kiegészítők széles választékával szerelték fel. Megtalálja közöttük a vízhatlan tokot, mely 30 méterrel a vízfelszín alatt is képes rögzíteni az eseményeket, a biciklis állványt, a sisakra szerelhető rögzítőt, és még sok mást is. A kamera fekete dobozként is használható. Ciklikus üzemmódba kapcsolva automatikusan felülírja a régi felvételeket.

Mellékelt tartozékok:

Vízálló tok (csatlakoztatható egyéb kiegészítőkhöz is)
Nyitott rögzítő (csatlakoztatható egyéb kiegészítőkhöz is)
Töltőkábel
Biciklis állvány
Akkumulátor
Rögzítő (például a sisakhoz)
1/4 menetes redukció
4 felcsatolható pánt
Kézikönyv
Tartó és rögzítőkészlet más tartozékokhoz
Távirányító (a csomag tartalmazza az utasításokat a távirányító kezeléséhez)

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy VEGA + REMOTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy VEGA+ REMOTE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy VEGA+ REMOTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy VEGA + REMOTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy VEGA + REMOTE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ