A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Watch Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, fekete-neonzöld Nike sportszíj

Termékkatalógus
Apple Watch Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, fekete-neonzöld Nike sportszíj
4,8 76 értékelés
Okosóra - 2x nagyobb fényerejű OLED Retina kijelző, Force Touch technológiával, Ion-X üveglappal, alumínium váz kerámiahátlappal, Digital Crown, pulzusszámláló, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, 50 méterig vízálló, akár 18 óra akkumulátor-üzemidő, WatchOS 3: iPhone 5+ és iOS 10+ kompatibilis
Kód:  JA056j4j Termékszám:  MP0A2CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, fekete-neonzöld Nike sportszíj Megszűnt

Apple Watch Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, fekete-neonzöld Nike sportszíj

Az Apple Watch 2014 óta velünk van, és most itt van a régóta várt új generáció. És az első visszajelzések alapján, úgy tűnik, hogy  helyes irányba ment el a termék. Az első generáció remek dizájnja maradt lényegében azonos maradt. Ez nem a legkevésbé sem igaz az óra belsejéről. A nagy technológiai váltásnak köszönhetően jelentősen vékonyabb kijelzőt és jobb minőségű elemekkel töltött helyet tudhat magáénak. Ezen felül egy teljesen új, kétmagos processzort és sok más érzékelőt tartalmaz, beleértve az ügyfeleket által sokszor kért GPS-t.

Legfontosabb jellemzők

  • beépített GPS és vízállóság 50-ig
  • minden tevékenység pontos mérése
  • 2 × fényesebb Touch Force kijelző
  • jelentősen javított watchOS 3 rendszer
  • rengeteg alkalmazás mindennapos használatra
  • hatékony egészségügyi felügyelet
  • könnyű hozzáférés az értesítésekhez és kényelmes kezelés

Sportóra

Az Apple Watch Series 2 minden tekintetben jobb. Az új, beépített GPS teljesen új lehetőséget kínál a használatra. Szeretnefutni egyet? Nem probléma! Hagyja csak, hogy az iPhone-tnyugodtan  otthon a töltőn. Továbbá a pontos pulzusérzékelésnek köszönhetően professzionálisan edzhet.

Szeretne inkább úszni a futás helyett? Nos, az óra vízálló 50 méterig, ami azt jelenti, hogy medencében vagy az óceánban való fürdésre is alkalmas. Ne használja az órát búvárkodás, vízisízés és egyéb olyan tevékenységek során, ahol gyorsan mogó vagy mély vízzel érintkezik.

Apple Watch Series 2 egész nap figyeli a fizikai aktivitását és színes grafikonokon jelzi ki azokat Eredményeit megoszthatja  a barátaival vagy a családjával is. A kölcsönös motiváció segít további céljaik eléréséhez.

Az Apple Watch Series 2 az egészsége őre

A stressz és a nem megfelelő összetételű élelmiszerek fogyasztása egészségügyi problémákhoz vezethet. Az Apple Watch Series 2 tökéletes megoldás, mert az orvosi alkalmazások elkülönítik az időt a pihenésre, figyleik a  folyadékfogyasztást, valamint a kalóriabevitelt. Minden adat szépen együtt megjelenítésre kerül az iPhone egészségügyi alkalmazásában.

Karóra az asszisztens szerepében

Az extra alkalmazások kényelmesen szolgálnak minden kommunikációs csatornán. Az új, kétmagos processzor és az erőteljes grafika gyorsabbá teszi az alkalmazásokat, és simább animációt biztosítanak. Kedvenc alkalmazásai azonnal megnyithatók a WatchOS 3-ban, és mindig naprakész információkkal rendelkeznek. A leginkább érdekes alkalmazásokból származó aktuális adatok közvetlenül a teljesen testreszabható óraelőlapra helyezhetők.

Fekete / sport szíj

A sport szíj rendkívül funkcionális fluoroelasztomer; tartós és erős, mégis meglepően gyengéd a kézhez. Kellemesen körbeöleli a csuklóját, és szorosan tart a helyén. Továbbá, a könnyebb szellőztetésért három sor lyukkal van ellátva.

 

Paraméterek

Tömeg
34,2 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
34,2 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, fekete-neonzöld Nike sportszíj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 Nike+ 42mm Vesmírně šedý hliník s černým / Volt sportovním řemínkem Nike. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm Vesmírne sivý hliník s čiernym/Volt športovým remienkom Nike. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Nike+ 42 mm Aluminiumgehäuse Space Grau mit Nike Sportarmband Schwarz/Volt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Nike+ 42 mm Aluminiumgehäuse Space Grau mit Nike Sportarmband Schwarz/Volt.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ