A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es ezüst alumíniumtok, matt ezüst – fehér Nike sportszíj

Termékkatalógus
Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es ezüst alumíniumtok, matt ezüst – fehér Nike sportszíj
5 1 értékelés
Okosóra - 2x nagyobb fényerejű OLED Retina kijelző Force Touch technológiával, Ion-X üveglappal, alumíniumtok kerámia hátlappal, Digital Crown, pulzusszámláló, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, 50 méterig vízálló, akár 18 óra akkumulátor-üzemidő, watchOS 3 - Iphone 5+ és iOS 10+ kompatibilis
Kód:  JA056j4d Termékszám:  MNNT2CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es ezüst alumíniumtok, matt ezüst – fehér Nike sportszíj Megszűnt

Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es ezüst alumíniumtok, matt ezüst – fehér Nike sportszíj

Apple Watch óta velünk 2014, és NOW jön a régóta várt új generáció. És szerint első visszajelzések, úgy tűnik, hogy elment a helyes irányba.A jó design az első generáció maradt lényegében azonos. Ez nem a legkevésbé sem a belsejében az óra. A nagy váltás alkalmas lehet lényegesen vékonyabb képernyőt és jobban betöltse a megüresedett akkumulátor, új kétmagos processzor és sok más érzékelők többek között GPS vevők a sokat keresett.

Legfontosabb jellemzők

  • Beépített GPS és vízálló mértékének megfelelően 50M
  • Pontosabb mérését minden tevékenység
  • 2 × fényesebb Retina kijelző Touch Force
  • Jelentősen javult a rendszer watchOS 3
  • Rengeteg alkalmazások mindennapos használatra
  • Hatékony egészségügyi felügyelet
  • Könnyű hozzáférés az értesítések és kényelmes lehetőség, hogy gyors választ

sportóra

Apple Watch Series 2 jobbak minden irányban. Csak beépített GPS biztosít teljesen új lehetőségeket a használatra. Hogy kocogni? Nem probléma nyugodtan és iPhone hagyjuk pihenni otthon a töltőt. Továbbá, köszönhetően a pontos pulzusszám edzel, mint egy profi.

Ahelyett, hogy futás inkább úszni? Órák újonnan vízálló 50M mértéke szerint, ami azt jelenti, hogy fel lehet használni a tevékenységet a felszínen. Például, csak vesz egy dip a medencére vagy a tengerre. Ezeket azonban nem használják a búvárkodás, vízisí és más tevékenységek, amelyek érintkeznek a gyorsan mozgó víz vagy nagyobb mélységben.

Apple Watch Series 2 egész nap figyeli a fizikai aktivitás és átalakítja mindent a gyűrű tevékenységét. Ön is megoszthatja több a barátok vagy a család. Kölcsönös motiváció majd további érveket céljainak eléréséhez.

Apple Watch Series 2 őr az egészségre

A stressz és a nem megfelelő összetétele élelmiszer egészségügyi problémákhoz vezethet. Apple Watch Series 2 a tökéletes megoldás, mert az orvosi alkalmazások nézni az időt a pihenésre, nézni folyadéApproxevitel vagy kalória. Minden adat, akkor meg együtt szépen egészségügyi alkalmazások az iPhone. 

Nézze szerepében asszisztens

Más részei az alkalmazás kényelmesen kiszolgálni minden kommunikációs csatornát.Az új kétmagos processzor és nagy teljesítményű grafikus alkalmazások gyorsabb és simább animáció. A kedvenc alkalmazások watchOS 3 nyitott NOW, és mindig van aktuális információkat.A jelenlegi adatok az alkalmazásokat, amelyek érdeklik a leginkább, ha nem tud egyenesen egy teljesen testreszabható óra.

Matt ezüst / fehér sport szíj

Sport szíj rendkívül funkcionális fluoroelasztomer tartós és elég erős, mégis meglepően gyengéd. Kellemesen körbe a csuklóját, és szorosan tartja a helyén. Továbbá, ez könnyebb és szellőztesse lenyűgözte három sor lyuk

Paraméterek

Tömeg
34,2 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
34,2 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es ezüst alumíniumtok, matt ezüst – fehér Nike sportszíj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 Nike+ 42mm Stříbrný hliník s matně stříbrným / bílým sportovním řemínkem Nike. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm Strieborný hliník s matnestrieborným/bielym športovým remienkom Nike. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm Aluminiumgehäuse Silber mit Nike Sportarmband Pure Platinum/Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm Aluminiumgehäuse Silber mit Nike Sportarmband Pure Platinum/Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ