Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Nikkei NR280PRABBIT

Termékkatalógus
Nikkei NR280PRABBIT
4,7 3 értékelés
Rádiós ébresztőóra - Főként gyermekek számára, kivetítő funkció, FM tuner, ébresztés rezgés funkcióval, rádió, kettős ébresztés, elalvási időzítő, idő, dátum, hőmérséklet, fény
Kód:  NIK016p1 Termékszám:  NR280PRABBIT

Nikkei NR280PRABBIT

Szeretnéd hogy a gyermeked időben felkelljen reggelente? Szerezd be a Nikkei rádiós ébresztőórát, amely minden olyan funkcióval rendelkezik, amely elengedhetetlen egy gyermek ébresztőóra esetén. A sok funkció és a vonzó design nagyszerű örömet okoz bármely gyermek számára reggelente. Az FM tuner-nek köszönhetően a gyermek bármikor hallgathatja a kedvenc rádióállomását. A kellemesebb éjszakai alvás érdekében 2 mód közül választhatnak, amely beállítja a fényintenzitást, ez a fény egy kellemes atmoszférát hoz létre a szobában, amely megkönnyíti az alvást. Az éjszakai világítás mellett lehetőség van arra is, hogy a gyermek a rádiót hallgatva aludjon el, amely később automatikusan kikapcsol. A gyermek ébresztéséért választható a kettős ébresztő funkció is, amely a világítás mellett a rádió funkciót is bekapcsolja. Talán az egyik legérdekesebb funkció a gyermekek számára azonban a kivetítő funkció, amelynek segítségével láthatóvá válik a falon az aktuális dátum, idő, és a hőmérséklet is.

Legfontosabb jellemzők

  • FM tuner
  • Éjszakai fény - állítható fényintenzitással
  • Rádióra való elalvás - automatikus kikapcsolással (15-90 perc)
  • Kettős ébresztés funkció, világítás + rádió
  • Kivetítő funkció - aktuális dátum, idő és hőmérséklet kivetítése a falra
  • Működtethető hálózatról, vagy akár akkumulátorról is

Ébredés kettős ébresztő használatával - Világítás + Rádióval

A Nikkei ébresztőóra két, egymástól független ébresztő funkcióval rendelkezik. A gyermek beállíthat ébresztőt, rezgő, hang, vagy rádió móddal, vagy esetleg ezek kombinációjával, világítás mellett. A világítás 10 pozícióban állítható be. Természetesen több ébresztési mód is alkalmazható:

  • minden nap
  • egész iskolai héten
  • teljes naptári héten
  • hétvégente

Tipp, a szülők számára

Egyes gyermekek hajlamosak hétvégén hamarabb felkelni. Az ébresztőóra segítségével a gyermekek megtanulhatják, hogy csak akkor keljenek ki az ágyból, ha az ébresztőóra lámpája kikapcsol.

Az ébresztőóra természetesen nem csak hálózatról, hanem akkumulátorról is működtethető. Éppen ezért nem kell aggódni egy esetleges áramszünet, vagy áramtalanítás után, nem lesz szükséges az ébresztőóra újbóli beállítása.

 

Paraméterek

Szélesség
140 mm Kész!
Magasság
140 mm Kész!
Mélység
96 mm Kész!
Tömeg
0,45 kg Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
140 mm Kész!
Magasság
140 mm Kész!
Mélység
96 mm Kész!
Tömeg
0,45 kg Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Típus

Típus
Asztali Kész!

Funkciók

Funkció
Rádiós ébresztés, Hangjelzéses ébresztés, Kettős ébresztés, Kivetítés, Hőmérő, Alvó mód Kész!

Időjelző

Időjelző
Digitális Kész!

Elhelyezés

Elhelyezés
Nappali Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikkei NR280PRABBIT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikkei NR280PRABBIT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikkei NR280PRABBIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikkei NR280PRABBIT Radiowecker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikkei NR280PRABBIT Radiowecker.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ