AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

NIKKOR 24mm F1.8G AF-S ED

Termékkatalógus
NIKKOR 24mm F1.8G AF-S ED
Objektív - tükörreflexes gépekhez, Nikon F bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 36 mm), AF-S motor, szűrőátmérő: 72 mm
Kód:  OI361f Termékszám:  JAA139DA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIKKOR 24mm F1.8G AF-S ED

Minta képek

  • Nikon
  • Nikon
  • Nikon
  • Nikon
  • Nikon
  • Nikon
  • Nikon
  • Nikon
  • Nikon

Fényerős, FX formátumú fix objektív 24 mm-es gyújtótávolsággal. A nagy fényerejű, f/1,8-as maximális rekesszel rendelkező, rendkívül nagy látószögű objektívvel egyszerű feladat dinamikus, magával ragadó képeket készíteni.

A sokoldalú AF-S NIKKOR 24 mm f/1.8G ED objektív nagyszerű társ a látványos tájképek, megkapó épületek, forgalmas utcák vagy tágas térbelsők megörökítésében.

A fényerős f/1,8-as rekesz kis mélységélességet és szép elmosódást nyújt, és gyenge fényben is tiszta képeket készít. A mindössze 23 cm-es közelpont tovább fokozza az eszköz sokoldalúságát, a kompakt és könnyű kialakítás jóvoltából pedig az objektív egyúttal nagyszerű útitárs is.

Főbb funkciók:

Fényerős 24 mm-es fix objektív: FX formátumú, rendkívül nagy látószögű objektív 24 mm-es gyújtótávolsággal (Nikon DX formátumú tükörreflexes fényképezőgéppel használva 36 mm). Ideális tájképek, épületek, térbelsők és utcaképek megörökítéséhez, illetve videók készítéséhez.

Nagy fényerejű, f/1,8-as rekesz: különleges képeket készít kis mélységélességgel és lágy elmosódással. Használja ki a rövidebb záridős fényképezés rugalmasságát, készítsen gyenge megvilágításban is éles felvételeket, és élvezze a keresőben látható kép nagyobb fényerejét.

Kis méretű és könnyű: a rendkívül könnyen hordozható váznak köszönhetően a kényelmes méretű objektív egyszerűen szállítható, és az utazásokon nagyszerűen használható.

Nagy felbontású képek: a nagy felbontású D-SLR készülékeket kiválóan kiegészítő objektív a kép teljes területén tökéletes tisztaságot és kontrasztot biztosít. Az új optikai felépítés gyönyörű rajzolatú képeket és videókat eredményez.

Nagyszerű optikai teljesítmény: a két extra alacsony szórású (ED) üvegelem és a két aszferikus lencsetag éles, ragyogó képeket biztosít. A torzításvezérlés jól kidolgozott, a torzítás és a színszórás legtöbb formája is hatékonyan minimalizált.

Nanokristály bevonat: még ellenfényben történő fényképezéskor is csökkenti a szellemképeket és tükröződéseket a tisztább felvételek érdekében.

Silent Wave Motor (SWM): csendes és pontos automatikus élességállítást garantál.

Minimális fókusztávolság: 0,23 m. Könnyen készíthet olyan közeli felvételeket, amelyeken a téma az egész képet betölti.

Mellékelt tartozékok: bajonettzáras fényellenző és puha tok.

Műszaki adatok

Gyújtótávolság: 24 mm

Maximális rekesz: f/1,8

Minimális rekesz: f/16

Az objektív felépítése: 12 objektívelem 9 csoportban (2 ED üvegelemmel, 2 aszferikus lencsetaggal és nanokristály bevonatú objektívelemekkel)

Látószög: Nikon filmes tükörreflexes fényképezőgépek és FX formátumú D-SLR fényképezőgépek esetén: 84°. Nikon DX formátumú D-SLR fényképezőgépek esetén: 61°

Minimális fókusztávolság: 0,23 m a fókuszsíktól számítva

Maximális leképezési arány: 0,20-szoros

Íriszlamellák száma: 7 (lekerekített fényrekesz)

Szűrőtoldalék méret: 72 mm

Átmérő x hosszúság (a bajonettzártól számított kiterjedés):
Kb. 77,5 × 83,0 mm

Tömeg: Kb. 355 g

Mellékelt tartozékok: LC-72 72 mm-es rácsúsztatható első objektívsapka, LF-4 hátsó objektívsapka, HB-76 bajonettzáras fényellenző, CL-1015 objektívtok

Paraméterek

Bajonett

Bajonett
Nikon F Kész!
Fényképezőgép típusa
Tükörreflexes Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
Full Frame, APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
36 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
36 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/1,8 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/1,8 Kész!
Maximális rekesznyílás
16 Kész!
Szűrőátmérő
72 mm Kész!
Min. fókusztávolság
23 cm Kész!
Szűrő átmérője
72 mm Kész!

Funkciók

Funkció
Fix fényerő Kész!
Fókusz technológiája
AF-S Kész!
Optikai stabilizátor
Nem Kész!

Méret

Hossz
83 mm Kész!
Átmérő
77,5 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
355 g Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIKKOR 24mm F1.8G AF-S ED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIKKOR 24mm f/1.8G AF-S ED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIKKOR 24 mm F1.8G AF-S ED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NIKKOR 24 Millimeter f/1,8G AF-S ED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NIKKOR 24 Millimeter f/1,8G AF-S ED.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ