A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Nikon COOLPIX A900 fekete

Termékkatalógus
Nikon COOLPIX A900 fekete
4,0 1 értékelés
Digitális fényképezőgép - 20 MPx CCD, 35x zoom, F3.4-6.9, 3,0" LCD, SD/SDHC/SDXC, 4K videó
Kód:  OI260a11 Termékszám:  VNA910E1 Gyártó honlapja:

Nikon COOLPIX A900 fekete

Hihetetlen teljesítmény kompakt méretekben, ez az új Nikon COOLPIX A900 fényképezőgép. Rendkívül minőségi NIKKOR lencsét kapott 35x-ös zommal, amellyel minden apró részletet megörökíthetsz az utazásaid során. A beépített WiFi modullal pedig még az okoseszközeidről is vezérelheted, illetve az elkészített felvételeket egyszerűen meg is oszthatod általa. Képes a 4K videofelvételre, és magyar nyelvű menüvel is rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt ultrazoom 35x-ös zoommal
  • Videofelvétel 4K / Ultra HD felbontásban
  • 3"-es kijelző állítható fényerővel
  • Választható expozíciós üzemmódok, záridő és rekeszméret
  • SnapBridge funkció az okostelefonnal és tablettel levő folyamatos kapcsolatért
  • Intuitív interfész az egyszerű navigációért
  • Magyar nyelvű menü

Kapd lencsevégre még a távoli tárgyakat is

Még a miniatűr méretei ellenére is ott lapul benne a hatalmas teljesítmény, amely nagyszerű minőségű fotókkal és videókkal fog Téged megajándékozni. Az alapot képező CMOS képérzékelő teljes felbontása 20,3 Mpx. A NIKKOR  objektív 35x optikai zoommal rendelkezik, amely a Dynamic Fine Zoom segítségével 70x-esre bővíthető. Szeretsz távoli tárgyakat fotózni az utazásaid vagy különféle események során? Hát akkor ez az A900 fényképezőgép a legjobb választás számodra. Az objektív gyútótávolsága a 24 mm-es széleslátószögűtől egészen az 840 mm-es szuperteleobjektívig terje, és még az objektívtől 1 cm-re lévő tárgyakról is készíthetsz makrofelvételeket. 

Videofelvétel 4K felbontásban

Ha szeretsz videózni, akkor biztosan jól jön majd a 4K felbontású videofelvétel, a sztereó hanf és a támogatott MP4 meg a H.264 formátumok, amelyek biztosítják a videók magas minőségét alacsony adatigény mellett. Hála a 4K sorozatfelvételnek, akár 30 felvételt is készíthetsz másodpercenként az expozíciós gomb folyamatos lenntartása által, a megállítás funkció pedig lehetővé teszi számodra a felvétel megállítását, majd újra elindítani, és közvetlenül videofelvétel közben is készíthetsz fényképeket.

Kényelem a kihajtható kijelző által

A 3 hüvelykes, 921 000 képpontos képernyővel rugalmasan hozhatsz létre különböző kreatív kompozíciókat, hiszen mindig azt a képet fogja mutatni, amely végül a felvételre kerül. A jól átlátható kezelőfelület lehetővé teszi a fényképek és a videók kompozíciónak könnyű kialakítását, hála a tükröződésgátló bevonatnak és az ujjlenyomatmentes akril bevonatnak, amelyeknek köszönhetően mindig tiszta megtekinthetőséget biztosít, a 6 fokozatú fényerő-beállítási funkció pedig kiváló láthatóságot tesz lehetővé a képek visszajátszása során, még napos időben is. Rendelkezésedre állnak még az expozíciós beállítások is, amelyek által hozzáférhetsz a jól ismert P/S/A/M üzemmódokhoz, illetve manuális üzemmódban is állíthatod a záridőt és a rekeszméretet.

Állandó kapcsolat a fényképezőgép és a mobiltelefon között

WiFi kapcsolattal és a SnapBridge alkalmazással, a fényképezőgépet távolról is vezérelheted az okostelefonod vagy a tableted segítségével. Szinkronizáld a képeket a telefonoddal és oszd meg őket egyszerűen a barátaiddal vagy a családoddal. A fényképezőgép főbb funkcióit vezérelheted a telefonról, illetve pontosan és naprakészen tarthatod a gépet a további lehetőségek mellett.

Képek nyomtatása könnyedén

A fényképezőgép támogatja a PictBridge alkalmazást, amely lehetővé teszi a képek kinyomtatását anélkül, hogy használnod kellene a számítógépedet. A PictBridge-nek köszönhetően nem kell törődnöd a nyomtatód márkájával, amellyel a képeket szeretnéd kinyomtatni. Csak e technológia támogatására van szükséged, és máris kezdheted a problémamentes nyomtatást. Csatlakoztasd a fényképezőgépet a nyomtatóhoz a vezeték nélküli WiFi-on vagy egy USB kábelen keresztül. Így anélkül leszek képes kinyomtatni lenyűgöző minőségű képeket egy pillanat alatt, hogy be kéne kapcsolnod a számítógéped.

A csomag tartalma:
Fényképezőgépszíj
EN-EL12 Li-ion akkumulátor
EH-71P1 akkumulátortöltő
UC-E21 USB-kábel

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
11,3 cm Kész!
Magasság
6,7 cm Kész!
Mélység
4 cm Kész!
Tömeg
298 kg Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Strapabíró Kész!
Képstabilizálás
Optikai Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" (11 mm) Kész!
Érzékelő felbontása
0 Mpx Kész!
Maximum ISO
1 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
7 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Min. gyújtótávolság
4,3 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
151 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
840 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,4 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,9 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
0,1 cm Kész!
Optikai zoom
35 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
0,12" (0,3 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Nikon EN-EL12 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
270 kép Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon COOLPIX A900 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX A900 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX A900 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX A900 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX A900 Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ