Akvizice ApF HU Shop roku

Nikon COOLPIX B500 fekete

Termékkatalógus
Nikon COOLPIX B500 fekete
4,6 27 értékelés
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 16 Mpx érzékelő, 40 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" dönthető kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 542 g
Kód:  OI260a31 Termékszám:  VNA951E1 Gyártó honlapja:

Nikon COOLPIX B500 fekete

A Nikon COOLPIX B500 Ultrazoom az új B-sorozat modellje, amely a népszerű L és P sorozat elődeit követi. 40x optikai zoommal és 1/2,3"-es CMOS BSI szenzorral rendelkezik, így alkalmas a lelkes fotósok számára, akik tökéletes minőségben szeretnék megörökíteni mind a közeli, mind pedig a távoli tárgyakat és történéseket. Kihajtható kijelzővel rendelkezik, ergonomikus kialakítású és könnyen kezelhető. Kényelmesen illeszkedik a kézbe és nagyszerű teljesítménnyel büszkélkedhet, mindezt zsebméretben.

A Nikon Coolpix B500 legfontosabb jellemzői

  • Kompakt fényképezőgép 40-szeres nagyítással
  • Erőteljes rezgéscsökkentés biztosítja a tökéletes felvételeket
  • 3"-es dönthető monitor
  • Intuitív felület az egyszerű orientáció érdekében
  • A SnapBridge gondoskodik az  okostelefon vagy táblagép állandó csatlakoztatásáról
  • Intuitív felület az egyszerű orientáció érdekében
  • Teljes HD videofelvétel (1080 / 60p)
  • A Nikon COOLPIX B500 magyar nyelvű menüvel rendelkezik

Élvezd a 40x-es zoomot

A Nikon Cooolpix B500 képérzékelő valós 16,76 megapixeles felbontású CMOS érzékelővel rendelkezik, effektív 16 MPx-es felbontással. A NIKKOR optika 40X-es zoomot kínál, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval akár 80-szorosra bővíthető. Maradj mindig a történések közepében az oldalsó zoomvezérlés segítségével.

Ragadd meg a sportesemények történéseit, örökítsd meg a városi tájak távoli részleteit, vagy a holdat és az éjszakai égboltot. A bevált NIKKOR optikai fókusztávolsága a 22,5 mm-es nagy látószögtől a 900 mm-es szupertelefotós látószögig terjed. Ennek köszönhetően képes mind a közeli, mind a távolabbi tárgyakat elmosódás nélkül rögzíteni. A négytengelyes hibrid  rázkódáscsökkentés ötvözi az objektíveltolásos és az elektronikus rázkódáscsökkentést és megakadályozza a fényképezőgép rázkódását.

Kényelmesen pozícionálható monitor

A 3"-es dönthető monitor 921 000 képponttal könnyű és kreatív felvételkészítést biztosít. Így mindig pontos képet kapsz a felvételek végleges eredményéről, még szokatlan látószög esetén is. A tükröződésgátló és az ujjlenyomatmentes akril bevonat gondoskodik a mindig tiszta megtekinthetőségről, az 5 szintű fénybeállítási funkció pedig még a napsütéses fényviszonyok mellett is tökéletes láthatóságot kínál.

Irányítsd a Nikon COOLPIX B500 készüléket mobiloddal

A WiFi csatlakozás és a SnapBridge segítségével a fényképezőgépet távvezérelheted az okostelefonod vagy táblagéped segítségével. Lehetőséged van szinkronizálni a képeket a mobiloddal, majd ezt követően könnyedén megoszthatod őket barátaiddal és családoddal. A telefont használhatod a fényképezőgép funkciók vagy az óra vezérlésére, vagy, hogy naprakészen tartsd az eszközt.

Nyomtass fényképeket egyszerűen

A Nikon COOLPIX B500 támogatja a PictBridge szabványt, amely lehetővé teszi a fényképek nyomtatását a nyomtatón keresztül anélkül, hogy számítógépre lenne szükséged. A PictBridge szabványnak köszönhetően nem számít, milyen márkájú nyomtatót használsz. Csak annyi a fontos, hogy támogassa ezt a technológiát, így problémamentesen nyomtathatsz. Csatlakoztasd a fényképezőgépet a nyomtatóhoz vezeték nélkül WiFi kapcsolattal vagy USB kábellel, és pár perc alatt kifogástalan minőségű lenyűgöző fényképeket nyomtathatsz a számítógép bekapcsolása nélkül.

A csomag tartalma:

  • Nikon Coolpix B500 fényképezőgép
  • Szíj
  • LR6 / L40 alkáli elem (AA méret) (4 db.) (A mellékelt elemek csak próba darabok)
  • LC-CP31 objektívsapka (kábellel)
  • UC-E16 USB kábel

Paraméterek

Szélesség
11,35 cm Kész!
Magasság
7,83 cm Kész!
Mélység
9,49 cm Kész!
Tömeg
542 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
11,35 cm Kész!
Magasság
7,83 cm Kész!
Mélység
9,49 cm Kész!
Tömeg
542 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Beépített vaku, Strapabíró Kész!
Képstabilizálás
Optikai Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" (11 mm) Kész!
Érzékelő felbontása
16 Mpx Kész!
Min. záridő
1/1 500 s Kész!
Maximum záridő
1 s Kész!
Maximum ISO
6 400 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
7,4 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
22,5 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
900 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,5 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
30 cm Kész!
Optikai zoom
40 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
AA Kész!
Tápellátás típusa
4× AA Kész!
Akkumulátor üzemidő
750 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Használati útmutató, Tisztító törlőkendő Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon COOLPIX B500 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX B500 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX B500 čierny.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ