A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Nikon COOLPIX B500 piros

Termékkatalógus
Nikon COOLPIX B500 piros
4,6 27 értékelés
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 16 Mpx érzékelő, 40 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" dönthető kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 542 g
Kód:  OI260a33 Termékszám:  VNA953E1 Gyártó honlapja:

Nikon COOLPIX B500 piros

A Nikon COOLPIX B500 Ultrazoom az új B-sorozat modellje, amely a népszerű L és P sorozat elődeit követi. 40x optikai zoommal és 1/2,3"-es CMOS BSI szenzorral rendelkezik, így alkalmas a lelkes fotósok számára, akik tökéletes minőségben szeretnék megörökíteni mind a közeli, mind pedig a távoli tárgyakat és történéseket. Kihajtható kijelzővel rendelkezik, ergonomikus kialakítású és könnyen kezelhető. Kényelmesen illeszkedik a kézbe, klasszikus stílussal és nagyszerű teljesítménnyel büszkélkedhet, mindezt zsebméretben.

Nikon COOLPIX B500 főbb jellemzői

  • Kompakt ultrazoom 40-szeres nagyítással
  • Erőteljes rezgéscsökkentés biztosítja a tökéletes felvételeket
  • 3"-es dönthető monitor
  • A SnapBridge gondoskodik az okostelefon vagy táblagép állandó csatlakoztatásáról
  • Intuitív felület az egyszerű orientáció érdekében
  • Videó rögzítése Full HD felbontásban (1080 / 60p)
  • A Nikon COOLPIX B500 magyar nyelvű menüvel rendelkezik

Élvezd a 40x-es zoomot

A Nikon Cooolpix B500 képérzékelő valós 16,76 megapixeles felbontású CMOS érzékelővel rendelkezik, effektív 16 MPx-es felbontással. A NIKKOR optika 40X-es zoomot kínál, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval akár 80-szorosra bővíthető. Maradj mindig a történések közepében az oldalsó zoomvezérlés segítségével.

Ragadd meg a sportesemények történéseit, örökítsd meg a városi tájak távoli részleteit, vagy a holdat és az éjszakai égboltot. A bevált NIKKOR optikai fókusztávolsága a 22,5 mm-es nagy látószögtől a 900 mm-es szupertelefotós látószögig terjed. Ennek köszönhetően képes mind a közeli, mind a távolabbi tárgyakat elmosódás nélkül rögzíteni. A négytengelyes hibrid  rázkódáscsökkentés ötvözi az objektíveltolásos és az elektronikus rázkódáscsökkentést és megakadályozza a fényképezőgép rázkódását.

Kényelmesen pozícionálható monitor

A 3"-es dönthető monitor 921 000 képponttal könnyű és kreatív felvételkészítést biztosít. Így mindig pontos képet kapsz a felvételek végleges eredményéről, még szokatlan látószög esetén is. A tükröződésgátló és az ujjlenyomatmentes akril bevonat gondoskodik a mindig tiszta megtekinthetőségről, az 5 szintű fénybeállítási funkció pedig még a napsütéses fényviszonyok mellett is tökéletes láthatóságot kínál.

Irányítsd a Nikon COOLPIX B500 készüléket mobiloddal

A WiFi csatlakozás és a SnapBridge segítségével a fényképezőgépet távvezérelheted az okostelefonod vagy táblagéped segítségével. Lehetőséged van szinkronizálni a képeket a mobiloddal, majd ezt követően könnyedén megoszthatod őket barátaiddal és családoddal. A telefont használhatod a fényképezőgép funkciók vagy az óra vezérlésére, vagy, hogy naprakészen tartsd az eszközt.

Nyomtass fényképeket egyszerűen

A Nikon COOLPIX B500 támogatja a PictBridge szabványt, amely lehetővé teszi a fényképek nyomtatását a nyomtatón keresztül anélkül, hogy számítógépre lenne szükséged. A PictBridge szabványnak köszönhetően nem számít, milyen márkájú nyomtatót használsz. Csak annyi a fontos, hogy támogassa ezt a technológiát, így problémamentesen nyomtathatsz. Csatlakoztasd a fényképezőgépet a nyomtatóhoz vezeték nélkül WiFi kapcsolattal vagy USB kábellel, és pár perc alatt kifogástalan minőségű lenyűgöző fényképeket nyomtathatsz a számítógép bekapcsolása nélkül.

A csomag tartalma:
Szíj
 LR6 / L40 alkáli elem (AA méret) (4 db.) (A mellékelt elemek csak próba darabok)
LC-CP31 objektívsapka (kábellel)
UC-E16 USB kábel

Paraméterek

Szélesség
11,4 cm Kész!
Magasság
7,9 cm Kész!
Mélység
9,5 cm Kész!
Tömeg
0,54 kg Kész!
Szín
Piros Kész!

Méret & súly

Szélesség
11,4 cm Kész!
Magasság
7,9 cm Kész!
Mélység
9,5 cm Kész!
Tömeg
0,54 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet Kész!
Képstabilizálás
Optikai Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" (11 mm) Kész!
Érzékelő felbontása
16 Mpx Kész!
Min. záridő
1/1 470 s Kész!
Maximum záridő
0,98 s Kész!
Maximum ISO
6 400 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
7,4 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Optikai stabilizátor
Igen Kész!
Min. gyújtótávolság
4 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
160 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
22,5 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
900 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,5 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
1 cm Kész!
Optikai zoom
40 × Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
AA Kész!
Tápellátás típusa
4× AA Kész!
Akkumulátor üzemidő
750 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Extra akkumulátor, Objektív sapka Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon COOLPIX B500 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX B500 červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX B500 červený.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ