AlzaBoxy Q1 Shop roku

Nikon COOLPIX P900

Termékkatalógus
Nikon COOLPIX P900
4,7 21 értékelés
Digitális fényképezőgép - CMOS 16 Mpx, 83x zoom, Li-Ion, 3,0"-os csuklós és forgó LCD, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, GPS, lencse f / 2.8-6.5, elektronikus kereső, WiFi, NFC
Kód:  OI258ynp Gyártó honlapja:

Nikon COOLPIX P900


 Nikon COOLPIX P900
 

Rendkívül nagy zoomtartomány

A NIKKOR lencse, amely 83-szoros optikai zoommal rendelkezik, lehetővé teszi az emberi látás által nem észlelhető részleteket is megközelíteni. Az optikai rázkódáscsökkentés a Nikon COOLPIX P900 készülékkel, a kettős észleléssel és az 5 EV-es hatékonysággal drámaian elnyomja az elmosódást. A Dynamic Fine Zoom funkcióval pedig a zoom akár 166x-ig is bővíthető.



A Coolpix P900 minden helyzetben készen áll

A 16 millió pixeles CMOS képérzékelő és a fotodiód közvetlen fénytechnológiája lehetővé teszi az éles, gazdag részletek rögzítését még nagyon alacsony fényszint mellett is. A Nikon COOLPIX P900 ultraérzékeny képérzékelője kiváló teljesítményt és élénk képeket kínál alacsony zajszinttel.

 Nikon COOLPIX P900
 


A Nikon COOLPIX P900 készülékkel tökéletesen éles képeket kapsz a fényképezőgépen

A gyorsabb autofókusznak és a rövidebb zársebességnek (kb. 0,12 s széles látószögű objektív használata esetén) köszönhetően a Nikon digitális fényképezőgéppel soha nem fogsz lemaradni a döntő pillanatokban, amikor állatokat vadon fotózol, vagy pedig a megfelelő pillanatfelvételt készíted. Vedd figyelembe a kép kreatív összetételét, miközben a gép a fo objektumkereséssel fókuszál, gyorsan és pontosan felismeri az objektumot, és automatikusan élesít. 



 Nikon COOLPIX P900
 

A Coolpix P900 WiFi-vel és NFC-vel is rendelkezik

Oszd meg kedvenc állatos képeidet a természetben, és más természeti szépségeket közvetlenül az utazásod közben - egyszerűen érintsd meg a WiFi gombot vagy használd az NFC technológiát, aminél elég csak hozzáérinteni a Nikon COOLPIX P900 készüléket az intelligens eszközödhöz.



Nagy, dönthető és forgatható képernyő

A 3 colos változtatható szögű LCD kijelző Clear Color Display technológiája lehetővé teszi, hogy kreatív szögekből is meg tudj örökíteni gyorsan változó eseményeket. A tükröződésgátló bevonat optimális láthatóságot biztosít, bármilyenek is legyenek a fényviszonyok.

 Nikon COOLPIX P900
 


Irányítsd a Nikon P900-al az összes felvételt

Az egyik kezeddel történő egyszerű kezelhetőség érdekében az expozíciós üzemmód tárcsa a Nikon COOLPIX P900 tetején található, és könnyű hozzáférést biztosít a legfontosabb beállításokhoz, például a kézi expozíciós üzemmódokhoz (P / S / A / M). Az Fn funkciógomb segítségével hozzárendelhetsz egy gyakran használt funkciót, majd egyenként módosíthatod a kívánt beállítást. A vaku expozíció kompenzációval természetes megjelenésű képeket érhetsz el kiegyensúlyozott háttérkibocsátással és vakuval megvilágított objektummal.



 Nikon COOLPIX P900
 

Full HD filmek

full HD (1080 / 60p) videók garantáltan kiváló minőségű, irányfüggő hanggal készíthetők el, mivel az iránymikrofon a zoom működésével összhangban változtatja a felvétel irányát. A külön videofelvétel gombbal gyorsan válthatsz a filmezés és az állóképek készítése között.

 

Paraméterek

Szélesség
13,95 cm Kész!
Magasság
10,3 cm Kész!
Mélység
13,8 cm Kész!
Tömeg
899 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
13,95 cm Kész!
Magasság
10,3 cm Kész!
Mélység
13,8 cm Kész!
Tömeg
899 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Beépített vaku Kész!
Képstabilizálás
Optikai, Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
16 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
15 s Kész!
Maximum ISO
6 400, 12 800 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
7 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.263/MPEG-4 Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
2 000 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/2,8 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,5 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
50 cm Kész!
Optikai zoom
83 × Kész!
Bajonett
Nikon F Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Nikon EN-EL23 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
360 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 850 mAh Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Starter Kit, Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tripod, Objektív sapka, Tisztító törlőkendő, Távirányító Kész!
Objektívek száma
0 Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon COOLPIX P900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX P900. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX P900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX P900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX P900.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ