Shop roku Shop roku

Nikon COOLPIX S33 Fehér

Termékkatalógus
Nikon COOLPIX S33 Fehér
Digitális fényképezőgép CMOS 13 MP, 3x zoom, Li-Ion, 2,7 "LCD, SD / SDHC / SDXC, FullHD, maximális rekesze f / 3,3-5,9, 10 méterig vízálló és ellenáll a sokkok és a por
Kód:  OI249b7y2 Termékszám:  VNA850E1 Gyártó honlapja:

Nikon COOLPIX S33 Fehér

Minden környezetbe

A felbontása 13 millió pixel, hogy rögzítse az összes pillanatok ünnep és a mindennapi életben. A Nikon COOLPIX S33 fotózni még merülni, hogy a mélysége 10 m. Az Arcfelismerés víz alatt, akkor is lő víz szórakoztató anélkül, hogy nedves. A készülék ütésálló esik, az akár 1,5 m, fagyálló -10 ° C és porálló, így ellenáll a borzongás.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy tartósság és megbízhatóság - a kamera pormentes, vízálló, hogy a mélysége 10m, fagyálló -10 ° C és ütésálló, amikor leesett egy magassága 1,5 m.
  • CMOS képérzékelő 13 millió pixel - garantálja ragyogó képeket és éles részletekkel.
  • Külön menük a felnőtt közönség számára és a gyermekek - a könnyű váltás biztosítja, hogy tudja használni a kamerát az egész családnak.
  • NIKKOR 3x optikai zoom - rögzít minden részletet annak minden árnyalatok.
  • Filmeket Full HD - videók feltöltése prémium minőségű 1080 / 30p.
  • Arcfelismerés víz alatt - felismeri az arcokat, és automatikusan kioldja a zárat, ha a téma a víz alatt anélkül, hogy a dip magukat.
  • Könnyű kezelhetőség - annak érdekében, hogy még a fiatal fotósok kiemelkedő eredmények elérésében. Beépített is hivatott megelőzni a képek véletlenszerű törlése. 

Videókat Full HD

Videofelvétel, mint a? Nikon COOLPIX S33 készített számukra egy külön gomb. Segítségével, akkor lőni a Full HD és használja a 3x-os optikai zoom, amely lehet csatlakoztatni a Dynamic Finom zoom-ig bővíthető 6x. A beépített menü gyerekeknek és felnőtteknek működik a kamera képes kezelni, gyakorlatilag bárki. A kiválasztás a megfelelő beállításokat, majd segíteni számos jelenetet. Összpontosítva megtalálni a főépületben is automatikusan megtalálja a kívánt objektumot, és éles képet minden alkalommal.

Paraméterek

Érzékelő

Min. záridő
1/1 960 s Kész!
Maximum záridő
0,98 s Kész!
Maximum ISO
1 600 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
30 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
90 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,9 Kész!
Optikai zoom
3 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
2,7" (6,86 cm) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
220 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
700 mAh Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon COOLPIX S33 Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX S33 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX S33 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S33 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S33 weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ