Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Nikon COOLPIX S33 fehér hátizsák szett

Termékkatalógus
Nikon COOLPIX S33 fehér hátizsák szett
4,0 1 értékelés
Digitális fényképezőgép CMOS 13 MP, 3x zoom, Li-Ion, 2,7 "LCD, SD / SDHC / SDXC, FullHD, maximális rekesze f / 3,3-5,9, 10 méterig vízálló és ellenáll a sokkok és a por
Kód:  OI249b7y51 Termékszám:  VNA850K001 Gyártó honlapja:

Nikon COOLPIX S33 fehér hátizsák szett


le
 Nikon COOLPIX S33 white

Nikkor objektív 3x optikai zoom

A nagylátószögű objektív 3x optikai zoom, amely lehet csatlakoztatni a Dynamic Finom zoom tovább bővíthető akár 6x, akkor a megközelítés a témát, és elfog egy mosoly vagy egy vicces arccal, vagy lő a távoli eseményeket.


Nagy tartósság és megbízhatóság

Nikon Coolpix S33 víz- és porálló, és ráadásul, ütésálló (magasságban 1,5 m), amely egy másik előnye a konkurens készülékek. Sőt fogantyú is működik, -10 ° C-on

le
 Nikon COOLPIX S33 white

Full HD filmek

Bármilyen vicces pillanatok is készíthetők sima Full HD videók (1080 / 30p) sztereó hanggal. A felvétel azonnal megkezdhető, ha a pillantás egy érdekes helyzet - csak meg kell nyomnia egy külön videofelvétel gombbal.


le
 Nikon COOLPIX S33 white

CMOS képérzékelő 13 millió pixel

CMOS képérzékelő, amely maximálisan kihasználja a nagy pixelek számát biztosít éles képeket eredményez, éles részleteket - kiválóan alkalmasak nagyítások tervezett átalakítása vagy nyomtatására méretét.


Arcfelismerés víz alatt

Lő víz alatti portrék, anélkül, hogy belevetik magukat a vízbe! Arcfelismerő technológia automatikusan felismeri az arcokat, és automatikusan kioldja a zárat, így elfog portrékat és száraz marad.


Külön menük felnőttek és gyermekek számára a felhasználók

A teljes menü tartalmaz alapértelmezett egyszerű gyermek menü és könnyen lehet váltani a menü felnőtt számára. Többé nem igényel különleges játék kamera - ezt az eszközt úgy tervezték, az egész család számára!

le
 Nikon COOLPIX S33 white

Paraméterek

Érzékelő

Min. záridő
1/2 000 s Kész!
Maximum záridő
4 s Kész!
Maximum ISO
1 600 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
30 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
90 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,9 Kész!
Optikai zoom
3 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
2,7" (6,86 cm) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
220 kép Kész!

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video
Mini HDMI Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon COOLPIX S33 fehér hátizsák szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX S33 white backpack kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX S33 white backpack kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S33 weiß Rucksack-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S33 weiß Rucksack-Kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ