A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Digital Camera NIKON COOLPIX S70 black

Termékkatalógus
Digital Camera NIKON COOLPIX S70 black

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Digital Camera NIKON COOLPIX S70 black

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"
Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Digital Camera NIKON COOLPIX S70 black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX S70 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX S70 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S70 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S70 černý.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ