Shop roku 30 dnů na vrácení

Nikon COOLPIX W150 narancssárga backpack kit

Termékkatalógus
Nikon COOLPIX W150 narancssárga backpack kit
Gyerek fényképezőgép - kompakt, 1/3,1", CMOS, 13,2 Mpx, 2,7"-os fix kijelző, Full HD video, SD/SDHC/SDXC, kereső nélkül, USB, WiFi, Bluetooth, HDMI, képstabilizálás, + objektív 4,1-12,3 mm (35 mm-es formátumban kifejezve 30-90 mm), f/3,3-5,9
Kód:  OI249b8b3 Termékszám:  VQA112K001 Gyártó honlapja:
Nikon COOLPIX W150 narancssárga backpack kit Megszűnt

Nikon COOLPIX W150 narancssárga backpack kit

A kompakt és stílusos, narancssárga Nikon Coolpix W150 gyermek fényképezőgép kiválóan alkalmas nyaralásra és kültéri szórakozásra. A készülék víz-, ütés-, fagy- és porálló. Nyáron a víz alatti szórakozás, vagy télen a hóban való játékok során is használható. A Nikon Coolpix W150 még alacsony fényviszonyok között is kiváló minőségű, nagy felbontású képeket garantál. A rázkódáscsökkentést, valamint a képek és videók egyszerű megosztását nem csak a gyerekek, de a felnőttek is értékelni fogják. A memóriakártya-kompatibilitásnak köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy kifogysz a tárhelyből. A narancssárga Nikon Coolpix W150 fényképezőgép csomagjábam egy praktikus hátitáskát is találsz.

A Nikon COOLPIX W150 backpack kit, narancssárga gyermek fényképezőgép legfontosabb jellemzői

  • Víz-, ütés-, fagy- és porálló fényképezőgép
  • Magas felbontás
  • Kiváló minőségű fényképek még gyenge fényviszonyok között is
  • Kompatibilis memóriakártyával - soha nem fogysz ki a fényképek és videók számára alkalmas tárhelyből
  • Videók Full HD felbontásban és sztereó hangzással
  • A rázkódáscsökkentés mozgás közben is minőségi fényképek készítését garantálja
  • Fényképek és videók egyszerű megosztása
  • A csomagban praktikus hátitáska is található
  • Nikon Coolpix W150 fényképezőgép narancssárga színben

Éles képek és Full HD videók

A Nikon COOLPIX W150 csúcskategóriás Nikkor objektívvel büszkélkedhet, amely még gyenge fényviszonyok között is kiváló képeket biztosít élethű színekkel. A minőségi érzékelőfelbontásnak köszönhetően a képek tökéletesen élesek lesznek. A képek stabilitásáról az elektronikus rázkódáscsökkentő (VR) technológia gondoskodik. A hármas optikai zoom révén még a távolabbi tárgyak is felkelthetik a figyelmed. A fényképek mellett a Nikon COOLPIX W150 Full HD felbontású, sztereóhangzású videók felvételére is alkalmas. Mindössze csak egy gombnyomás, és máris indulhat a felvétel.

A Coolpix W150 gyors megosztást tesz lehetővé

A Coolpix W150 fényképezőgéppel semmi sem akadályoz meg abban, hogy megoszd fényképeidet a közösségi hálózatokon. Az iOS és Android rendszerrel is kompatibilis SnapBrigde alkalmazásnak köszönhetően a barátaid pillanatok alatt megtekinthetik a fotóidat. A Bluetooh Low Energy (BLE) technológia révén a készülék állandó kapcsolatban lehet az okoseszközökkel. Ezáltal a fényképek automatikusan átkerülhetnek a mobiltelefonodra vagy a tabletedre. Ráadásul a BLE technológia minimális energiát fogyaszt, így nem befolyásolja lényegesen az akkumulátor üzemidejét. A fényképezőgép továbbá biztonságos Wi-Fi és Bluetooth 4.1 kapcsolattal is rendelkezik. Az USB és a HDMI csatlakozók csak kiegészítői a csatlakozási lehetőségek széles választékának.

Egyszerűen vezérelhető fényképezőgép

A megfelelő készülék kiválasztásnál a vezérlés összetettsége is rendkívül fontos. A Coolpix W150 garantálja, hogy nem kell az idődet komplikált beállításokra pazarolnod. Maximális egyszerűség - ez a fényképezőgép jelszava. A négy többcélú vezérlőgomb közvetlen hozzáférést biztosít a menüpontokhoz. A gombok elég nagyok ahhoz, hogy a gyerekek és a felnőttek egyaránt könnyedén kezelhessék. Az egyszerűbb használat érdekében a készülék tükröződésmentes, 2.7"-os LCD kijelzővel lett ellátva.

Funkciók és effektek

A Nikon Coolpix W150 fényképezőgép számos opciót kínál ahhoz, hogy a végeredmény abszolút a kedved szerint alakuljon - a képzelet nem ismer határokat. Természetesen a készülék több, különféle effekttel és filterrel rendelkezik. A portrék készítése még sohasem volt ennyire egyszerű. A "intelligens arckép" funkció automatikusan ismeri fel és fókuszál az emberek arcára még akkor is, ha azok mozgásban vannak. A záridőzítés felismeri a mosolyt is.


Paraméterek

Szélesség
10,95 cm Kész!
Magasság
6,7 cm Kész!
Mélység
3,8 cm Kész!
Tömeg
177 g Kész!
Szín
Narancssárga Kész!

Méret & súly

Szélesség
10,95 cm Kész!
Magasság
6,7 cm Kész!
Mélység
3,8 cm Kész!
Tömeg
177 g Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Beépített vaku, Strapabíró, Vízhatlan, Állapotjelző Kész!
Képstabilizálás
Elektronikus Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/3,1" Kész!
Érzékelő felbontása
13,2 Mpx Kész!
Min. záridő
1/2 000 s Kész!
Maximum záridő
25 s Kész!
Maximum ISO
1 600 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Optikai stabilizátor
Nem Kész!
Min. gyújtótávolság
4,1 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
12,3 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
30 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
90 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,9 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
50 cm Kész!
Optikai zoom
3 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
2,7" (6,86 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Fix Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Nikon EN-EL19 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
220 kép Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Audio/Video
HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon COOLPIX W150 narancssárga backpack kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX W150 oranžový backpack kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX W150 oranžový backpack kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX W150 Backpack Kit orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX W150 Backpack Kit orange.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ