A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Nikon D3400 fekete + AF-S DX 35 f/1.8G

Termékkatalógus
Nikon D3400 fekete + AF-S DX 35 f/1.8G
4,9 28 értékelés
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, 24,2 megapixeles CMOS érzékelő, 3,0" LCD kijelző, Li-ion EN-EL14a akkumulátor, SD/SDHC/SDXC memóriakártya, Full HD videófelvétel, AF-S DX 35 f/1.8 objektív
Kód:  OI211s7 Termékszám:  VBA490K014 Gyártó honlapja:

Nikon D3400 fekete + AF-S DX 35 f/1.8G

Fényképezőgép súlya: 730 g
Alt

Ezeknek az áruknak a paraméterei
               

Fókusztávolság:

35 mm

Nyílás:

Min. f / 1,8, max. F / 22

Képernyőméret:

3"

Érzékelő mérete:

DX

               

Maximális ISO:

25600

Maximális videófelbontás:

Full HD (1920 × 1080)

Elem élettartam:

1 200 felvétel

Fejlett tulajdonságok:

Vakupapucs, Cserélhető objektívek, TTL fénymérés

Sokoldalú fényképezőgép váz és fix objektívkészlete, amely ideális kis mélységélességű fotók készítéséhez. A készlet a Nikon D3400 vázat és az  AF-S DX NIKKOR 35 f/1,8G objektívet tartalamzza. A nagy fényerejű objektív ideális kis mélységélességű portrék készítéséhez. Fix gyűjtótávolságának köszönhetően elsőrangú az élessége.


Alt

Egyszerű és szórakoztató fotózás kiváló minőségben

A Nikon D3400-as digitális tükörreflexes fényképezőgéppel gyerekjáték magas minőségű képeket készíteni. A nagyméretű, DX formátumú érzékelő 24,2 megapixeles felbontással és elsőrangú érzékenység mellett alacsony zajszinttel büszkélkedik. Fontos jellemzője a széles ISO tartomány a 100-as értéktől indulva a akár 25 600-at is beállíthatunk, így szinte teljes sötétségben egy koncertem vagy kinn a szabadban, egy romantikus estén is csodálatos képeket készíthetünk. A Nikon D3400 váz a megfelelő NIKKOR objektívekkel párosítva minden fotós igényeit kielégítő egységet alkot.


Oszd meg a fotókat azonnal a SnapBridge segítségével

A forradalmi Nikon SnapBridge technológia Bluetooth kapcsolatot hoz létre a Nikon D3400 fényképezőgép és okostelefonod vagy tableted között. Az állandó és alacsony fogyasztású kapcsolat létrehozása pofonegyszerű, nem terheli a készüléked akkumulátorát és még akkor is átküldi rá a képet, ha éppen alvó módban van. Felejtsd el a memóriakártya kihúzogatását, a képfájlok kézi másolgatást és az állandó újracsatlakozásokat!

Alt

Alt

Jobb képek minden helyzetben

Kompakt méretének és alacsony súlyának köszönhetően a Nikon D3400 fényképezőgépet bárhová magaddal viheted, hogy felejthetetlen képeket és videókat készíts vele magas minőségben. Alacsony energiaigényének és nagykapacitású akkumulátorának köszönhetően akár 1200 fényképet is készíthetsz egyetlen töltéssel. Nagyméretű 7,5 centiméteres (3”) LCD kijelzője kiváló segédeszköz a képek megkomponálásánál, azonnal, valós időben láthatod rajta a beépített speciális hatásokat. A kezdőknek igazán hasznos lehet a Guide Mode, ami lépésről lépésre elmagyarázza, milyen beállításokat érdemes használni.


Nagyszerű filmes élmények

A Nikon D3400 fényképezőgéppel az állóképek készítése csupán a felét jelenti a szórakozásnak. A D-Movie funkció révén mozgóképet is rögzíthetünk vele akár Full HD felbontásban, magas részletességgel másodpercenként 50, sőt 60 képkockás sebességgel. A folyamatos élességállítás garantálja a tökéletes képminőséget még gyorsan mozgó témánál is. A magas ISO érzékenységnek köszönhetően pedig az éjszakai filmezés vagy a beltéri kamerázás sem jelent akadályt.

Alt

Alt

Légy kreatív a beépített speciális hatásokkal

A jól felszerelt Nikon D3400 eszményi társad lesz a kreatív fotózásban. Tíz beépített képhatás segít kibontakozni az alkotói egyéniséget. Elég kiválasztani a kívánt hatást és alkalmazni még exponálás előtt. A fényképezőgép retusáló menüje maximális szabadságot kínál az elkészült képek különböző effektekkel feljavításában. A kész képek az „i” gomb megnyomásával aktiválható, kivágás megnövelése funkcióval azonnal, helyben megvághatóak.


A Nikon D3400 legfontosabb jellemzői

  • Kompakt, könnyű és egyszerűen használható
  • AF-S DX 35 f/1.8G objektív a készletben
  • Javított fényérzékenység akár ISO 25 600 szintű érzékenység)
  • Másodpercenként 5 képes sorozatfelvétel automatikus élességállítással
  • Útmutató a fényképezési lehetőségek bemutatására
  • Automatikus kép továbbítás akár 5 kompatibilis okostelefonra vagy tabletre
  • Szín: fekete

Praktický výměnný objektiv

Cserélhető objektív sokoldalú használathoz

Az AF-S DX NIKKOR 35 f /1,8G 35 mm-es gyújtótávolságú, fix objektív, amelyet a Nikon DX formátumához készítettek. Kedvező ára és érdekes funkciói révén elsősorban a kezdő fotósok kedvelik. Sokkal jobb képminőséget és lényegesen kevesebb torzítást kínál mint a hasonló árú zoom objektívek. Magas f/1,8 fényerejének köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is jól használható, vagy alacsony mélységélességű fotókat készíthetünk vele. 35 mm-es hossza révén ideális portréfotózáshoz. Ultrahangos motorja gyorsan és halkan fókuszál. Természetesen nem hiányzik róla a gumis bevonatú, kézi élességállító tárcsa és az automatikus és kézi élesítés között váló kapcsoló.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
12,4 cm Kész!
Magasság
9,8 cm Kész!
Mélység
7,55 cm Kész!
Tömeg
0,45 kg Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku, Vakupapucs Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24,2 Mpx Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Mono Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
52,5 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
52,5 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/1,8 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/1,8 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
30 cm Kész!
Bajonett
Nikon F Kész!

Memória és mentés

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Nikon EN-EL14a Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
1 200 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív, Objektív sapka, Vázsapka Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További DSLR gépek"
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon D3400 fekete + AF-S DX 35 f/1.8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D3400 černý + 35mm DX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon D3400 čierny + 35mm DX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon D3400 schwarz + Objektiv 35 mm DX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon D3400 schwarz + Objektiv 35 mm DX.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ