AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nikon D500

Termékkatalógus
Nikon D500
5 6 értékelés
Digitális fényképezőgép - CMOS 20,9Mps, 3,2"-es kihajtható LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, 4K UHD videó, Wifi
Kód:  OI215c9np Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikon D500


le
 Nikon D500

Autofókusz kiválóság

AF-rendszer 153 AF pont, beleértve a 99 kereszt típusú érzékelő és példátlan lefedettsége szinte teljes szélességében a keret keresőben. AF érzékenység indul -4 fényességi értéket EV másodlagos fókuszpontba -3 Fé (ISO 100, 20 ° C) és más kiemelt területek a jobb teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett.


le
 Nikon D500

Speed ??meghatározó kép

Rendkívül nagy teljesítményű fényképezőgép D500 könnyen elfog kritikus pillanatokban. A készülék lehetővé teszi a forgatás sebessége akár 10 fps./s segítségével fénymérési rendszerének és AF követés, vagy a tükör felemelt helyzetben. Új ASIC nyújt autofókusz minden körülmények között maximális számítási teljesítmény kizárólag az autofókusz. Erőteljes puffer lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép akár 200 NEF (RAW) vagy nagyméretű JPEG kép egy sorozatban. Az USB 3.0 port lehetővé teszi a gyors átadása nagy mennyiségű adat és a beépített Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi a gyors vezeték nélküli képátvitel.


Erőteljes képérzékelő és fénymérő szenzor

Függetlenül attól, hogy lő egy futó gepárd vagy kulcsmomentumaiban extrém sportok, D500 fényképezőgéppel mindent. CMOS képérzékelő, DX-formátumú 20900000 képpontos RGB fénymérő szenzor 180K együttesen biztosítják teljesen pontos objektum felismerés és részletes rögzítési képek gazdag tónusátmeneteket. D500 kamera is fel van szerelve egy gyors reagálású 8 cm behúzható érintőképernyős LCD 2.359.000 pixel.

le
 Nikon D500

le
 Nikon D500

Tökéletes képek gyenge fényviszonyok mellett

D500 fényképezőgép nem fél a rossz fényviszonyok mellett.A rendkívül széles körű ISO A készülék kínál új fotográfiai lehetőségeket gyenge fényviszonyok és kezeli, és nagyon jól, nagy fényesség. Egy új képfeldolgozó rendszer EXPEED, a Nikon 5 garantálja verhetetlenül jó minőségű képek az ISO teljesítménye standard 100-51 200.


le
 Nikon D500

Ellenállás, amire szüksége van

Szilárd fém test a készülék egyesíti komponenseit kemény magnézium ötvözet és szénszálas szerezni egy könnyű és tartós konstrukció. Minden kapcsolat, gombok és tárcsák teljesen zárt hatásokkal szemben. Energiatakarékos kialakítás biztosítja a maximális felvételek száma akkutöltésenként. Opcionális Multi-Power Battery Pack MB-D17 három különböző típusú elemeket, és teszi a kamerát tartó felvétel közben függőlegesen. Egy erős zár tesztelt 200.000 ciklus.


Cinematic teljesítmény 4K / UHD

A készülék D500 kínálja az első digitális tükörreflexes Nikon DX-formátumú videót rögzíteni nagyfelbontású 4K / UHD. Az elektronikus rázkódáscsökkentés Nikon drámaian csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, amikor a felvétel Full HD filmeket a kezét. ISO érzékenység automatikus szabályozása lehetővé teszi, hogy az ISO érzékenység ISO 200 és Hi 5. és lehetővé teszi, hogy az előre beállított maximális ISO érték, amellyel dolgozni szeretne.

le
 Nikon D500

le
 Nikon D500

Pontosítás az árnyéApproxól

D500 kamera teljesen kompatibilis a bevált i-TTL / Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszer az új rádiórendszer, fejlett vezeték nélküli megvilágítás. Ez azt jelenti, hogy könnyen használható villám, mint egy profi modell SB-910, kompakt modell SB-700 vagy SB-5000 modell, amely fel van szerelve a rádió vezérlés.


le
 Nikon D500

A fényképezőgépet tartsa állandóan összekapcsolt intelligens eszközök

Camera D500 az első Nikon digitális tükörreflexes kompatibilis SnapBridge. Ez az okos Nikon tartja a Bluetooth Low Energy (BLE) állandó kapcsolat az alacsony energiafogyasztás és a kamera között az okos telefon vagy tabletta. Akkor automatikusan szinkronizálja a képeket az intelligens készülék felvételkészítés közben, anélkül, hogy túlzott akkumulátor csatorna kamera. Szinkronizált képek felvételkészítés közben is felskálázott mérete 1920 × 1080 pixel, ami a tökéletes méretű tároló okostelefonok és a szociális média.


Legfontosabb jellemzők

  • 20,9MPx CMOS érzékelő DX-formátum.
  • EXPEED képfeldolgozó processzor 5 mint a Nikon D5.
  • 3,2 "változtatható szögű kijelző támogatja érintőképernyős vezérlés.
  • Videofelvétel: 4K felbontású, 30 képkocka másodpercenként újra.
  • Az autofókusz rendszer 153 pont élesítés.
  • A maximális natív ISO érzékenység 51200.
  • Beépített WiFi vezeték nélküli technológia, a Bluetooth és NFC.
  • Megvilágított billentyűk dolgozó gyenge fényviszonyok mellett is.
le
 Nikon D500

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon D500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon D500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon D500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon D500.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ