30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nikon D5500

Termékkatalógus
Nikon D5500
4,7 20 értékelés
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - 24.2Mpx, érintőképernyő 3,2" LCD, EXPEED 4, Li-Ion, SD/ SDHC/ SDXC, Full HD video, Wifi
Kód:  OI215c9anp Gyártó honlapja:

Nikon D5500

A DSLR készülékek „csúcs” darabja a D5500, mely a 2013 őszén bejelentett D5300 utódja. A készülék számos dologgal ki lett egészítve, így újabb és újabb lehetőségeket kínál. Az ISO érzékenység 25,600-ra emelkedett, így gyengébb viszonyok sem okoznak problémát a fényképezésben, vakut sem kell használni, a képek mégis színesek és élethűek. A tükör is kisebb mint a korábbi modellekben, az akkumlátor háromszor több ideig kitart és nem utolsó sorban az érintő képernyő is sokban megkönnyíti a gép használatát. 

Legfontosabb jellemzők

  • CMOS érzékelő rögzíti a lenyűgöző fotókat
  • Full HD videofelvétel teljes manuális vezérléssel
  • Top 4 EXPEED képfeldolgozó processzor biztosítja a gyors, kiváló minőségű kép és videó feldolgozást
  • Large Sensitivity Sensor Range
  • Gyors és pontos automatikus élességállítás
  • 3.2" LCD kijelző tartó rögzítéssel

Továbbra is a legjobb

Az osztályában páratlan, 39 pontos Nikon automatikus élességállítási rendszer és a 2016 pixeles RGB-mérő mindig célra tart.  DX-formátumú CMOS-érzékelő 24 megapixellel élénk színeket és alacsony zajszintet biztosít.  A Nikon EXPEED 4 gyors és erőteljes képfeldolgozó processzora fejlett zajcsökkentő képességeket kínál, és gördülékeny videofelvételt biztosít. A Nikonnal olyan sima, részletgazdag teljes HD videókat készíthet, amelyekre büszke lehet majd (a felvétel képkockasebessége 50p/60p lehet) vagy ragadja meg a tovatűnő pillanatokat és arckifejezéseket 5 kép/mp sebességű sorozatfelvétellel.

Tökéletes kialakítás

a kiemelkedően könnyű D5500 több helyzetben megállja a helyét, mint gondolná. A könnyű de erőteljes, egy darabból álló vázszerkezetű, vékony D-SLR tökéletes választás bármilyen esemény megörökítéséhez.  Gyorsan, néhány ujjmozdulattal módosíthatja a kulcsfontosságú beállításokat, amikor a kereső használatával készít fényképeket. Az érintéses Fn funkcióhoz akár nyolc különböző beállítást is hozzárendelhet, például az élességpontokat, az AF mező módokat, a rekeszt és az ISO érzékenységet.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Min. záridő
1/3 920 s, 1/3 920 s, 1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
29,4 s, 30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
18 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
55 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,6 Kész!
Optikai zoom
3 ×, 5,8 × Kész!
Bajonett
Nikon F Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3,2" (8,13 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Méret

Szélesség
12,4 cm Kész!
Magasság
9,7 cm Kész!
Mélység
7 cm Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További DSLR gépek"
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon D5500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D5500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon D5500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon D5500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon D5500.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ