A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Nikon D5500 váz fekete

Termékkatalógus
Nikon D5500 váz fekete
4,7 20 értékelés
Digitális fényképezőgép - 24.2Mpx CMOS, 3.2" LCD érintőképernyő, EXPEED 4, Li-ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, WiFi
210 170 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OI215c9a Termékszám:  VBA440AE Gyártó honlapja:
Nikon D5500 váz fekete 210 170 Ft Felbontott raktáron

Nikon D5500 váz fekete

Nikon D5500 váz fekete egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Kisebb és jobb


A D5300 model utódja több fejlesztésen ment keresztül, hogy minden igénynek megfeleljen, több életerőt és lehetőséget nyújtva a fotózásban. A 25.600-ra növelt ISO érzékenységnek hála szebb, színesebb és mélyebb képeket kapunk, még gyenge fényviszonyok, például esti, vaku nélküli fotózás során is. SLR továbbá kisebb, könnyebb, mint az előző modell, ugyanaz az akkumulátor harmadával tovább kitart és éríntőképernyővel is fel van szerelve a könnyű kezelhetőség érdekében.

Továbbra is a legjobb


A D5500 39 fókuszponttal és 2016 RGB képpontos szenzorral bír. A 24 megapixeles DX-formátumú CMOS-érzékelő élénk képeket ígér élénkebb, élethűbb színekkel és csökkentett zajszinttel. A fejlett technológiával rendelkező EXPEED 4 processzor gyorsan dolgozza fel az adatokat kirstálytiszta képekké bármilyen fényviszony alatt. A rendszer elég erős hozzá, hogy lehetővé tegye a folyamatos Full HD videók felvételét vagy az akár 5 képkocka/másodperces sorozatfelvételt is.
 

Tökéletes forma


Az SLR-t könnyű, mégis robusztus masszív testtel alkották meg, és így tökéletes partner bármilyen alkalomra. A tökéletesen megformált markolat miatt minimális erőfeszítés nélkül vehetjük át az irányítást a gombok és tárcsák fölött. Az Fn funkcióbillentyű lehetővé teszi, hogy ujja képrenyőn való mozgatásával gyorsan állíthasson beállításain, ha a keresőn keresztül fotóz. Fn funkcióval akár nyolc gyakran használt beállítást rendelhet hozzá, többek között például a fókuszpont kiválasztását, az AF mező módot, a rekesz és ISO-érzékenységet.

További információk:

Objektív rögzítése:
Nikon F-bajonettel

Tényleges látószög:
Nikon DX-formátum; a gyújtótávolság az FX-formátumú látószöget kínáló objektívek gyújtótávolsága körülbelül 1,5-szeresének megfelelő

Kompatibilis objektívek:
Az automatikus élességállítás AF-S és AF-I objektívekkel használható. Az automatikus élességállítás nem használható más G és D típusú objektívekkel, AF objektívekkel (az IX NIKKOR objektívek és F3AF fényképezőgéphez készült objektívek nem támogatottak), valamint az AI-P objektívekkel. Nem-CPU objektív használható M módban, de a fényképezőgép fénymérő rendszere nem működik. Az elektronikus távolságmérő f/5,6 vagy annál kisebb maximális tényleges rekeszértékű objektív esetén használható.

Élességpontok
39, 39 vagy 11 fókuszpont közül választható

Vakuvezérlés:
TTL: 2016 (RGB) képpontos érzékelő segítségével megvalósított i-TTL vakuvezérlés érhető el beépített vaku esetén; digitális SLR fényképezőgéppel működő i-TTL kiegyenlített derítővakuzás mátrixmérés, középre súlyozott mérés és csúcsfényre súlyozott mérés esetén, illetve digitális SLR fényképezőgéppel működő általános i-TTL vakuzás célpont-fénymérés esetén

Paraméterek

Összehasonlít

Érzékelő

Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
18 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
55 mm Kész!
Optikai zoom
5,8 × Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Nikon EN-EL14a Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon D5500 váz fekete
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ