A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Nikon D750

Termékkatalógus
Nikon D750
4,9 15 értékelés
Digitális fényképezőgép - CMOS 24,3 megapixeles, 3,2" LCD, HDMI, Li-Ion, 2 SD / SDHC / SDXC / UHS-I, Full HD videó
Kód:  OI209i1np Termékszám:  Nadpoložka Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikon D750

A szabadság, amit álmodott

Új, nagyobb teljesítményű és fejlett funkciók felruházott digitális SLR Nikon D750. Bár ez a legkisebb és legkönnyebb digitális tükörreflexes Nikon műhelyek, azt várom, hogy a jelenléte a képérzékelő FX formátum, ami ebben az osztályban a készülékek hozza az új lehetőségeket. Nemcsak lelkes fotósok és a szó szoros értelmében megnyitotta a kapukat a magasabb szintű fényképezés. FX-formátumú CMOS-érzékelője gyenge megvilágítás fényképrögzítési kiemelkedő részletességgel és nagy dinamikatartományú, miközben az alacsony zajszint. A 24-i állásfoglalása megapixeles, támogatja a szakmai RAW képeket készített kínál óriási lehetőség további feldolgozását és kezelését, beleértve a nyomtatást nagy méretben.

Rendkívüli eredményeket EXPEED processzor 4

Az új EXPEED 4 képfeldolgozó processzor, köszönhetően a nagy teljesítményt gond nélkül kezeli a feldolgozás nagy mennyiségű adat, beleértve a videó felvétel Full HD felbontásban. AF rendszer Nikon Multi-CAM3500 II 51 pont precíz beállítását a tárgy bármilyen fényviszonyok. Beépített RGB fénymérő szenzor felbontása a 91000 képpont együtt a fejlett Fényképezési helyzetfelismerő alaposan elemez minden egyes jelenetet ő képes felismerni a váratlan pontossággal.HDR funkció termel képek alacsony zajszint és a széles tónustartományát csúcsfények és az árnyékok, amikor a felvétel nagy kontrasztú témák.

Oszd meg a kreatív látás

Nikon D750 is extra csendes folyamatos növekedése frame rate, amely büszkélkedhet forgatás sebesség akár 6,5 ábra./ S. Van is egy hangfelvételt a fényképeket filmek, monó beépített mikrofonnal és teljes sztereó egy opcionális külső mikrofon.Hála a Wi-Fi kapcsolat, akkor át képeit lenyűgöző kép területet formátumú filmes fényképezőgépet kompatibilis okostelefonok, vagy tabletta. Csak töltse le az ingyenes szoftver elérhető Wireless Mobile Utility az intelligens eszköz.

Tartós flip-monitor

Kijelző és jól megtervezett ellenőrzések elengedhetetlenek kényelmes felvételhez. Nikon D750 ezért kiváló LCD kijelző kiváló olvashatóságot és széles látószöget kombinált optikai kereső 100% -os kép területen. Fontos szerepet játszott az ellenőrzések, amelyek révén a tapasztalatok Nikon teljesen hibátlan. Amellett, hogy a rendszeres gombok a kamera is fel van szerelve ilyen. gombok a gyors indító videofelvétel vagy kulcsokat lehet elérni a beállításokat az ISO érzékenység, a fehéregyensúly, a képminőség és sorozatot. A kamera képes rögzíteni maximum 1230 állóképek és akár 55 perces felvételt filmek egyetlen töltéssel rendkívül kompakt és könnyű, újratölthető lítium-ion akkumulátor EN-EL15.D750 eszköz is jellemzi tömítés ellen az elemeket.

További információk:

Bajonett:
Nikon F bajonettzár (AF-csatlakozóval és AF-csatlakozókkal)

Pormentesítő rendszer:
Képérzékelő tisztítása, referenciaadatokat portalanítása a kép (szoftver szükséges Capture NX-D)

Autofókusz:
Részletes AF Nikon Multi-CAM 3500 II TTL fázisérzékeléssel finomhangoló fókusz, 51 fókuszpont (15 kereszt típusú érzékelő, 11 érzékelő konzol rekesz f / 8) és AF-segédfény (hatótávolság: kb 0,5-3 m )

ISO érzékenység (ajánlott expozíciós index):
ISO 100-12 800 1/3 vagy 1/2 Fé. Azt is beállíthatja, körülbelül 0,3, 0,5, 0,7 vagy 1 Fé (ISO 50 egyenérték) alatti ISO 100, ill. körülbelül 0,3, 0,5, 0,7, 1 vagy 2 lépésben (ami az ISO 51200) felett ISO 12800; opció ISO érzékenység automatikus szabályozása

Két memóriakártya nyílás:
Slot 2 használható tartalék vagy kiegészítő slot, ill. Mindkét slot használható NEF + JPEG; Kép másolhatók az egyik memóriakártyák mindkét slot.

kereső:
Típus: pentaprizmás
A kép területe: FX (36 × 24): 100% függőleges és 100% vízszintes. DX (24 × 16): 97% vízszintes és 97% függőleges
Betekintési: 21 mm (-1 m-1, a tetején a szem lencséje kereső)
Dioptria korrekció: -3 és +1 m-1
Mattüveg: Clear Matte B BriteView Clear Matte Mark VIII miatt a területet, autofókusszal és kompozíciós rács megjelenítési lehetőségek
Tükör: Gyors visszatérés

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon D750 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D750. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon D750. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon D750. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon D750.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ