Shop roku DJI MPLA312749 ,MPLA312748

Nikon HB-25

Termékkatalógus
Nikon HB-25
Napellenző - bajonettes napellenző, mérete: 72 mm
Kód:  OI881a26 Termékszám:  JAB72511 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikon HB-25

Azoknak akik gyönyörű képekre vadásznak, nagy segítségükre lehet a Nikon HB-25 napellenző, mely megakadályozza, hogy a fényképezőgép lencséit közvetlen napfény érje. Csak minimális parazita fény hatol be a lencsékbe, ezáltal tökéletes képeket lőhetsz. A Nikon HB-25 bajonettes napellenző tökéletes választás, minden profi és hobbi fotósnak.

Paraméterek

Átmérő
72 mm Kész!

Tulajdonságok

Átmérő
72 mm Kész!

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon HB-25 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon HB-25. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon HB-25. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon HB-25.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ