A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Nikon LD-1000 fekete

Termékkatalógus
Nikon LD-1000 fekete
Külső vaku - alkalmas kis távolságból történő fotózáshoz és mozgókép készítéséhez
Kód:  OI508a Termékszám:  FSA91001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikon LD-1000 fekete

A NIKON-1000 LED lámpa használatával kedvezőbb feltételeket teremthet a nagyobb megvilágítást igénylő makrofotózás során, a közeli videofelvételeknél pedig szintén jó kiegészítő fényforrás. A folyamatos fényforrás használata azt eredményezi, hogy a vakus fényképezéstől eltérően nem kell várnia a felvétel elkészültéig, ahhoz, hogy ellenőrizhesse az adott megvilágítási elképzelés eredményét. A folyamatos megvilágítást biztosító LED lámpa alkalmazásának hatását már a felvétel elkészítése előtt megtekintheti az LCD-monitoron vagy a keresőben. A hagyományos vaku használatához képest a legnagyobb különbség abban rejlik, hogy a lámpa használatával elkerülhetők a túl világosra sikerült felvételek a közelről készítek fényképek esetében.

A LED lámpa jó szolgálatot tesz, használatával elkerülhető, hogy képei ’laposak’ legyen, lágyíthatja az árnyékos területeket, kompenzálhatja az ellenfény hatását, mélységet adhat a színeknek. A lámpa LED ablakán egy diffúzor is található, amellyel lágy, természetes hatású árnyékokat hozhat létre, és amely segít abban is, hogy fényes téma fotózásakor a tükröződések kevésbé erősek legyenek. A készülék hátoldalán található kapcsolóval a fényintenzitását szabályozhatja kétféle módon. A fényforrás kisméreténél és tömegénél fogva könnyedén a kamerához csatlakoztatható, illetve önmagában is használható, ha a fényforrás magasságán és távolságán szeretne állítani.

Műszaki adatok:

Fénykibocsájtás:
Kb. 130 lx / 65 lux méterenként, mely a kapcsoló segítségével állítható

Alak:
Kör alakú, 72 ° szöget zár be felfelé, lefelé, balra és jobbra

Áramforrás:
Négy tölthető nikkel-metál-hidrid (NiMH) akkumulátorok (HR03) AAA négy alkáli elem (LR03) AAA négy lítium akkumulátorok (FR03) AAA

Működési idő (teljes teljesítmény)
Alkáli elem (LR03): 45 perc; Lítium-ion akkumulátor (FR03): körülbelül 120 perc; Nikkel-metál-hidrid akkumulátorok (HR03): körülbelül 70 perc

Méretek (Sz × Ma × Mé):
LED: körülbelül 31,7 × 95 × 38,5 mm
fogantyú: körülbelül 31 × 133,5 × 6,5 mm
LED fényforrás súly: 130 g  - amely az alábbiakból tevődik össze: (a négy AAA alkáli elem), 86 g ( fénytest); fogantyú: 50 g (rögzítő csavarokkal együtt)

Mellékelt tartozékok SK 1000, 2 × LS 32 rögzítőcsavar 

Paraméterek

Alkalmas
Nikon Kész!
Akkumulátorok száma
4 db Kész!
Magasság
95 mm Kész!
Szélesség
133,5 mm Kész!
Mélység
38,5 mm Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Nikon Kész!

Tápellátás

Akkumulátorok száma
4 db Kész!

Méret & súly

Magasság
95 mm Kész!
Szélesség
133,5 mm Kész!
Mélység
38,5 mm Kész!
Tömeg
130 g Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon LD-1000 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon LD-1000 černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon LD-1000 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon LD-1000 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon LD-1000 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ