Shop roku 30 dnů na vrácení

Nikon SB-N10

Termékkatalógus
Nikon SB-N10
Külső vaku - víz alatti vaku Nikon 1 AW1 és 1 J4 fényképezőgéphez
Kód:  OI505b3 Termékszám:  FSA90801 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikon SB-N10

A Nikon 1 AW1 és 1 J4 fényképezőgépekhez tervezett SB-N10 vaku 100 méter mélységig vízálló. Nagy erejű kiegészítő megvilágítással szolgál sötét, víz alatti környezetekben. A WP-N3 a víz alatti tokkal együtt ideális kiegészítője annak az eszközek, amellyel könnyen irányítható a fény. Kulcsszáma 28 (ISO 100, m), tényleges munkatávolság-tartománya (i-TTL) pedig 0,3-4 m ((az ISO érzékenységtől és a rekesztől függően).

Kialakításánál fogva segít ellensúlyozni a víz alatti felvételek kékes árnyalatát. Tartozik hozzá módválasztó tárcsa,  fókuszválasztó gomb (kapcsoló) vakukimenet választó. Ez az akár 100 méteres mélységig vízálló vaku jelentős fényvillanásokra képes sötét, víz alatti környezetben is. A nagy látószögű előtét lehetővé teszi a széles képfedést, s így kiegyensúlyozottabb lesz a környezet megvilágítása. Kis méretének köszönhetően könnyen hordozható (négy elem vagy akkumulátor biztosítja a tápellátását). A készülék i-TTL kompatibilis.

Műszaki adatok:

Kulcsszám:

(légköri, ISO 100, m); értéke maximális teljesítmény mellett 28, víz alatti nagy látószögű előtéttel 20

A vaku tényleges munkatávolság-tartománya (i-TTL): 

0,3–4 m (az ISO érzékenységtől és a rekesztől függően változik)

Vezérlőelemek:

Módválasztó tárcsa, célkereső lámpa gombja (be/ki), vakuteljesítmény-állító tárcsa

Tápellátás:

Négy darab AA méretű alkáli elem vagy négy darab AA méretű Ni-MH akkumulátor

Vaku készenléti jelzőfénye:

Pirosan világít: a vaku fel van töltve és használatra kész (a vakukompenzáció támogatása bekacsolva). Zölden világít 2 mp-ig: a vaku TTL módban villant. Kéken világít: a vakukompenzáció támogatása ki van kapcsolva. Pirosan és zölden villog: figyelmeztetés lemerülőben lévő akkumulátorra vagy túlmelegedésre. Pirosan villog: figyelmeztetés túlmelegedésre.

Működési hőmérséklettartomány (vízben):

0–40 °C
 

Anyagok:

polikarbonát és ABS-gyanta

Maximális mélység:
100 m

Méret (Sz x Ma x Mé):

Kb. 87 x 133 x 140 mm (a kiálló részektől eltekintve)

Paraméterek

Alkalmas
Nikon Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
28 Kész!
Expozíció-vezérlési módok
I-TTL Kész!
Akkumulátorok száma
4 db Kész!
Magasság
133 mm Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Nikon Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
28 Kész!
Expozíció-vezérlési módok
I-TTL Kész!

Tápellátás

Akkumulátorok száma
4 db Kész!

Méret & súly

Magasság
133 mm Kész!
Szélesség
87 mm Kész!
Mélység
140 mm Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon SB-N10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon SB-N10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon SB-N10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon SB-N10.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ