A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Nikon Starter Kit 55 mm - 32 GB

Termékkatalógus
Nikon Starter Kit 55 mm - 32 GB
4,9 37 értékelés
Kezdőszett - A készlet Nikon EU-11 válltáskát, Exacta 55 mm-es UV-szűrőt, Lenspen Nikon lencsetisztítót, Intenso 32 GB-os SDHC memóriakártyát tartalmaz
Kód:  StarK001b Termékszám:  FTDFNI9999054 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikon Starter Kit 55 mm - 32 GB

A költséghatékony készlet tartalmazza mindazt, amire szüksége van, hogy minőségi fotókat készítsen különböző környezeteApproxen. A fényképezőgép, a lencsék és a vaku biztonságosan szállítják a táskájában. Természetesen a helyszínen kisebb kiegészítők is találhatók, de van egy külön tablettatartó is. A 32GB-os kártya, az Optical Cleaner és az UV-szűrő szintén a készletben szerepel, így a fotók tökéletesen kiegyensúlyozottak még napsütéses nyári napokon vagy magasabb hegyi éghajlaton is.

A Nikon Starter Kit 55mm-es főbb jellemzői

  • Csomagtartó rekesszel és tartozék rekesszel
  • 55 mm átmérőjű Nikon SLR fényképezőgépekhez
  • Exacta elnyomja az UV szűrőt (55 mm átmérő)
  • SDHC memóriakártya Lexar 32GB
  • Tisztító kefe optikai felületekhez

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon Starter Kit 55 mm - 32 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon Starter Kit 55mm - 32GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon Starter Kit 55 mm - 32 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon Starter Kit 55mm - 32GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon Starter Kit 55mm - 32GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ