AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Nillkin Textured Xiaomi Mi 11 Ultra fekete ütésálló tok

Termékkatalógus
Nillkin Textured Xiaomi Mi 11 Ultra fekete ütésálló tok
Telefon tok - Xiaomi Mi 11 Ultra tok, poliuretán, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SB820a518 Termékszám:  6902048219021

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nillkin Textured Xiaomi Mi 11 Ultra fekete ütésálló tok Megszűnt

Nillkin Textured Xiaomi Mi 11 Ultra fekete ütésálló tok

Nillkin Textured Hard Case - stílusos hátlap a Xiaomi Mi 11 Ultra készülékhez

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy leejtettük a telefonunkat, hiszen olyan gyakran használjuk, hogy a balesetek elkerülhetetlenek - viszont elkerülhetjük, hogy eltörjön. A Nillkin Textured Hard Case hátlappal a Xiaomi Mi 11 Ultra biztonságban lesz miközben stílusosan néz ki. A texturált kialakítás megakadályozza, hogy mobiltelefon megcsússzon a kezedben vagy a sima felületen, és megakadályozza az esetleges eséseket. A telefonod a hátoldalon található kemény műanyag védi egy puha TPU-kerettel kombinálva, amely megkönnyítia hátlap felhelyezését. A Xiaomi Mi 11 Ultra számára tevrezett Nillkin Textured Hard Case hátlap karcolás- és ujjlenyomat-álló, így nem kell egyhamar újra cserélned. Addig lesz a társad, amíg csak szeretnéd.

Texturált borító kialakítás a Xiaomi Mi 11 Ultra számára

A Nilkin Textured Hard Case texturált kemény hátlap megbízható védelmet nyújt okostelefonodnak, sőt stílusos megjelenést is kölcsönöz számára. A puha, de erős TPU anyag és a mobiltelefon hátoldalán található kemény műanyag kombinációja gondoskodik a tökéletes védelemről. A Nillkin Textured Hard Case texturált kialakításának köszönhetően telefonod nem csúszik ki a kezedből, miközben kellemes tapintást biztosít. 

Nillkin védelmet nyújtó hátlap

Védd Xiaomi Mi 11 Ultra készüléked az ütésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a Nillkin Textured Hard Case hátlappal, amely kiválóan megmunkált és ellenáll a karcolásoknak illetve az ujjlenyomatoknak is, ennek köszönhetően tökéletes befektetés.

A Nillkin Textured Hard Case  precíz kivitelezéssel rendelkezik

A Xiaomi Mi 11 Ultra számára tervezett Nillkin Textured Hard Case precíz kivágásokkal rendelkezik, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak a csatlakozókhoz és a kamerához. A puha, de erős TPU anyag és a mobiltelefon hátoldalán található kemény műanyag kombinációja tökéletes védelmet nyújt a telefon számára, mégis nagyon könnyű és vékony. Ezenkívül nem befolyásolja a rendelkezésre álló mobiljel erősségét sem.


Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Poliuretán Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!
Szín
Fekete Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Poliuretán Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!

Szín és motívum

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nillkin Textured Xiaomi Mi 11 Ultra fekete ütésálló tok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin Textured Hard Case pro Xiaomi Mi 11 Ultra Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Mi 11 Ultra Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nillkin Textured Hard Case pro Xiaomi Mi 11 Ultra Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nillkin Textured Hard Case pro Xiaomi Mi 11 Ultra Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ