Akvizice ApF HU Shop roku

Ninebot Kickscooter F40E by Segway

Termékkatalógus
Ninebot Kickscooter F40E by Segway
4,1 13 értékelés
Elektromos roller - 10,2 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 17,1 kg
Kód:  NINE44 Termékszám:  8719325845785 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ninebot Kickscooter F40E by Segway

Ninebot Kickscooter, az új generációs, F-Series elektromos roller

Az új Ninebot Kickscooter F40E by Segway roller mindent tud, amire szükséged lehet. Az elég nagy kapacitású akkumulátornak és a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, a választott vezetési módtól függően, egyetlen feltöltéssel akár 40 km-t is megtehetsz. Sport üzemmódban a roller akár 25 km/h sebességgel is haladhat. Nagy teljesítményének hála akár 20%-os emelkedőkkel is megbirkózik. Az alacsony súlypont és az önjavító, defektálló réteggel ellátott, 10 colos gumiabroncsok kényelmes és biztonságos használatot garantálnak. A Ninebot Kickscooter F40E by Segway elektromos roller a megálláshoz egy első elektromos féket és egy hátsó tárcsaféket használ. A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a rollert az okostelefonodra letölthető alkalmazáshoz is csatlakoztathatod. A kormányon egy erős fényű és könnyen leolvasható LED-kijelző található, amelyen minden információt valós időben láthatsz. Dupla koppintással kiválaszthatod a vezetési módot. Az elektromos roller maximális terhelhetősége 120 kg.

Ninebot Kickscooter F40E by Segway mutatós, könnyen leolvasható kijelzővel


A Ninebot Kickscooter F40E elektromos roller elegáns kialakítással és a kormányán egy erős fényű, könnyen leolvasható kijelzővel is büszkélkedhet. A kijelző nemcsak az aktuális sebességet mutatja valós időben, hanem az energiaellátási módot és az akkumulátor állapotát is. A Ninebot Kickscooter F40E by Segway rollert Bluetooth technológiával is felvértezték, így az okostelefonodon a Segway-Ninebot alkalmazással könnyedén párosíthatod. Koppints duplán a Ninebot Kickscooter elektromos roller kijelzőjére, hogy választhass a vezetési módok közül:

  • Eco - válaszd ezt a módot a roller maximális hatótávolságának eléréséhez!
  • Standard - a sebesség és a hatótávolság ideális kombinációja, hogy eljuthass az úti célodhoz, miközben minőségi utazást élvezhetsz.
  • Sport - használd ki a roller maximális sebességét, amely 25 km/h (kisebb hatótávolság mellett)!
  • Walk - ha a rollert sétatempóban szeretnéd használni, válaszd ezt a módot!

Nagy teljesítményű motor

A roller motorja 350 W teljesítménnyel bír, amelynek köszönhetően a rollerrel akár 25 km/h sebességgel is közlekedhetsz. A Ninebot Kickscooter F40E by Segway akár 20%-os emelkedőkkel is megbirkózik. Az elektromos roller maximális hatótávolsága 40 km, a választott vezetési módtól függően.

Ninebot Kickscooter F40E by Segway minőségi világítással

Rollerezés közben nemcsak az a fontos, hogy lássunk, hanem az is, hogy bennünket is lássanak. A Ninebot Kickscooter F40E by Segway nem vakító, elülső LED-es fényszórója 2,1 W teljesítményű. A forgalomban való láthatóság érdekében a Ninebot Kickscooter F40E by Segway rollert speciális E-MARK fényvisszaverőkkel is felszerelték elöl, hátul és oldalt. Ha pedig valaki az utadba kerül, megszólaltathatod a mechanikus csengőt.

Minőségi gumiabroncsok és alacsony súlypont

A Ninebot Kickscooter F40E by Segway elektromos rolleren a kényelmes és biztonságos utazásról a 10 colos, speciális, zseléréteggel ellátott, tömör gumiabroncsok gondoskodnak. Ezek a gumiabroncsok a minimumra csökkentik a defekt kockázatát. A Ninebot Kickscooter F40E by Segway akkumulátora a lábtartóban található, ami a rollernek alacsony súlypontot biztosít. A roller ezért remek stabilitással büszkélkedhet.

A Ninebot Kickscooter F40E by Segway a lábtartóban található porton keresztül tölthető

A Ninebot Kickscooter töltőportja könnyen elérhető, mivel a lábtartón található. A Segway Ninebot Kickscooter F40E by Segway akkumulátorának kapacitása 367 Wh (10,2 Ah), és a teljes feltöltése körülbelül 6,5 órát vesz igénybe.  A BMS rendszer védi az elektromos roller akkumulátorát a túltöltés, a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen.

Elektromos roller energia visszanyerő rendszerrel

A regeneratív fékezésnek köszönhetően a Ninebot Kickscooter mozgási energiája fékezéskor elektromos energiává alakul át. Ez folyamatosan megnöveli a Ninebot Kickscooter F40E by Segway hatótávolságát. Az így előállított energiát egy beépített lítium akkumulátor tárolja. A Ninebot Kickscooter F40E by Segway fékrendszere két független részből áll - egy elektromos első fékből és egy hátsó tárcsafékből. Ez lehetővé teszi, hogy szükség esetén biztonságosabban és gyorsabban meg tudj állni.

Az alkalmazás segítségével tökéletes áttekintést kaphatsz

A  Ninebot Kickscooter F40E by Segway Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatod a telefonodhoz és a Segway-Ninebot alkalmazáshoz, amely Android és iOS eszközökre is ingyenesen letölthető. Az alkalmazásban minden elérhető  információt megtalálhatsz a rolleredről.  Így például mindig tudni fogod, hogy az akkumulátor kitart-e a következő távon. A maximális használhatóság érdekében az alkalmazás a firmware frissítésére szolgál.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!
Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Bringás max. magassága
200 cm Kész!
Bringás min. magassága
120 cm Kész!
Teherbírás
120 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!

Felhasználó

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Bringás max. magassága
200 cm Kész!
Bringás min. magassága
120 cm Kész!

Konstrukció

Teherbírás
120 kg Kész!
Tömeg
17,1 kg Kész!
Váz anyaga
Alumínium Kész!
Markolat
TPR Kész!
Roller hossza
114 cm Kész!
Kormány minimális magassága
116 cm Kész!
Kormány maximális magassága
116 cm Kész!

Tulajdonságok

Típus
Városi Kész!
További tulajdonságok
Összecsukható, Kitámasztó, Csengő, Kijelző, Energia-visszanyerés (KERS) Kész!
Fékrendszer
Tárcsafék Kész!
Szín
Antracitszürke Kész!
Védelmi fokozat
IPX5 Kész!
Megvilágítás
Első világítás Kész!

Kerekek

Első kerék átmérője
10" (254 mm) Kész!
Hátsó kerék átmérője
10" (254 mm) Kész!
Kerekek anyaga
Gumi Kész!

Meghajtás

Teljesítmény
350 W Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!
Maximális emelkedés
20 % Kész!

Akkumulátor

Megtehető távolság
40 km Kész!
Akkumulátor kapacitás
10,2 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!
Akkumulátor feszültség
36 V Kész!

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kerék átmérője

Kerék átmérője
10" Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ninebot Kickscooter F40E by Segway Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot Kickscooter F40E by Segway. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ninebot Kickscooter F40E by Segway.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ