A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS

Termékkatalógus
3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS
4,0 3 értékelés
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: sport - A Mario Tennis Open egy arkád, ügyességi játék, amely a gombák királyságában játszódik (Mushroom Kingdom). A játék kizárólag Nintendo 3DS-en elérhető. Ez a játékszoftver a Mario Tennis játéksorozat legújabb kiadása, a Camleot játékstúdió fejlesztésében.
Kód:  MU022e Termékszám:  045496529055 Gyártó honlapja:

3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS

    A Mario Tennis Open egy arkád, ügyességi játék, amely a gombák királyságában játszódik (Mushroom Kingdom). A játék kizárólag Nintendo 3DS-en elérhető. Ez a játékszoftver a Mario Tennis játéksorozat legújabb kiadása, amely egészen a Nintendo 64 kora óta velünk van, és amely hagyomány szerint a Camelot fejlesztőstúdió által lett kifejlesztve.

    Játék
    A Mario Tennis Open egy arkád teniszjáték, amely egyjátékos és többjátékos módban egyaránt játszható - valamint különféle játékmódok érhetőek el benne. A játszható karakterek a Mushroom Kingdom ismerős arcaiként térnek vissza. A királyság a játékterek megtervezésekor is inspirációul szolgált. Minden pálya saját tulajdonságokkal bír. A különféle játékfelületek például beolyásolják a labda pattanását és sebességét. A sorozat történetében elsőként saját avataroddal is játszhatsz! Csak válaszd ki a Mii avatarodat - ezt természetesen a játékban részletesen testreszabhatod.


    A játék jól ismert, játszható karakterei: Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi, Boo, Bowser, Bowser Jr., Donkey Kong, Diddy Kong, Waluigi, Wario, Mii


    Híres stadionok: Mario Stadium (agyag), Mario Stadium (salakos), Mario Stadium (fű), Gomba-völgy (salakos), Wario Dunes (homok), DK Jungle (fa), Bowser Castle (kő), Pingvin Iceberg (jég), Peach-palota (szőnyeg)

    Vezérlés
    A Nintendo 3DS számos vezérlési lehetőséget biztosít, a Mario Tennis Open pedig ezt teljes mértékben ki is használja. Az analóg kar segítségével végzed például a célzást, míg az akciógombok és kombinációk segítségével számtalan különleges ütést tudsz elvégezni. Vagy ha úgy tartja kedved, az érintőkijelzővel is kiválaszhatod őket. A játéktér a konzollal együtt mozog.

    Multiplayer
    A multiplayer (többjátékos) mód helyi vezetéknélküli kapcsolattal akár négy játékost is képes összekötni - a Download Play természetesen támogatva van. Így csak egyetlen játékkazettára lesz szükséged. A sorozatban elsőként online is játszhatsz akár! A Mario Tennis Open az új Nintendo Network szolgáltatás segítségével működik, így barátaiddal vagy ismeretlen ellenfelekkel vetheted össze a tudásod régiódban. Nyerj medálokat és mászd meg a ranglétrát. Ezenkívül a Mario Kart 7-hez hasonló online csoportokat is létre tudsz majd hozni.

    StreetPass
    A Mario Tennis Open támogatja a StreetPasst is. Ennek köszönhetően azokkal is játszhatsz, akikkel az utcán futsz össze - minden különösebb erőfeszítés nélkül. Jutalomként pedig érméket kapsz, amelyekkel fejlesztheted a felszerelésedet.

    Műszaki adatok:
    Cél: Nintendo 3DS
    Műfaj: Sport
    Nyelv: angol

    Paraméterek

    Műfaj
    Sport Kész!
    Szöveg
    EN, DE Kész!
    Szinkron
    EN Kész!
    Korhatár
    3 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Online Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Sport Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    EN, DE Kész!
    Szinkron
    EN Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    3 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Online Kész!

    Verzió

    Platform
    3DS - doboz Kész!
    Kiadás
    Elsődleges Kész!

    Sorozat

    Játék és filmsorozat
    Super Mario Kész!

    Platform / Licenc

    Típus
    Játék Kész!
    Platform
    Nintendo 3DS / 2DS Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!

    Multiplayer

    Multiplayer
    Online Kész!
    Max. játékosok száma a képernyőn
    4 Kész!

    Virtuális valóság

    Virtuális valóság
    Nem támogatott Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3D Mario Tennis Open – Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ