Doručení zdarma Shop roku

Nintendo 3DS

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Nintendo
(1)

A Nintendo 3DS és a 2DS népszerű hordozható konzolok, amelyek kettős kijelzővel és egyedi dizájnnal rendelkeznek. A Nintendo DS konzolok legnagyobb előnye általában a kompakt méret és a nagy játékválaszték. Milyen típusú Nintendo DS konzolok léteznek, és miben különböznek egymástól? Adunk néhány tanácsot, hogy kiválaszthasd számodra a legjobbat.

Tovább

Nintendo 2DS, mint stílusteremtő eszköz

A Nintendo 2DS egy megfizethető árú, masszív, nem záródó kivitelű konzol. Két kijelzővel, jelen esetben 3,53″ és 3,02″ képátlóval, WiFi-vel vagy SD kártya olvasóval rendelkezik, emellett a Circle Pad vezérlő is rendelkezésedre áll, továbbá a rendszer kompatibilis a Nintendo 3DS és 3DS XL modellekkel.

Tudtad, hogy a Nintendo 2DS újabb, mint a Nintendo 3DS? Eredetileg 2013 októberében mutatták be, míg a 3DS modell 2011 februárjában látott napvilágot.

Új Nintendo 2DS XL - tökéletes a gyakori utazások során

A New Nintendo 2DS XL kagylós kialakítással, 4,88″-os fő kijelzővel, sztereó hangszórókkal és új C-Stick analóg vezérlővel rendelkezik. A további újdonságok közé tartozik a beépített toll vagy a mozgásvezérlés. Emellett kompatibilis más modellekkel is, így a legtöbb Nintendo DS játékot játszhatod a New Nintendo 2DS XL-en.

Milyen előnyei vannak az új Nintendo 2DS XL-nek a Nintendo 2DS-hez képest?

  • A magasabb teljesítményű négymagos processzornak köszönhetően az igényesebb játékok is lejátszhatóak.
  • Nagyobb fő kijelző a még jobb játékélményért.
  • Kibővített vezérlés a C-Stick analóg kontrollerrel, amely ABXY akcióval és ZR/ZL gombokkal rendelkezik.
  • Az összezárható kialakításnak köszönhetően a Nintendo 2DS XL kisebb helyigényű, és mindkét kijelzője védett.

Nintendo 2DS
Nintendo 2DS

New Nintendo 2DS XL
New Nintendo 2DS XL

New Nintendo 3DS
New Nintendo 3DS

New Nintendo 3DS XL
New Nintendo 3DS XL

Nintendo 3DS - A 3D-s játékélmény

A Nintendo 3DS 3,53″-os kijelzője lenyűgöző, amely speciális szemüveg nélkül képes 3D képeket megjeleníteni. Ráadásul a kijelző háromdimenziós hatása manuálisan is beállítható. A konzolt az alsó érintőképernyővel, a beépített tollal vagy az előlapi arcérzékelő kamerával lehet irányítani. A Nintendo 3DS ára is meglehetősen kedvező.

A Nintendo 3DS XL számos modern funkciót kínál

A Nintendo 3DS XL 4,88″-os kijelzőt kínál 3D móddal, érintőképernyős másodlagos kijelzőt és a legigényesebb Nintendo játékokhoz szükséges teljesítményt. Sztereó hangszórók, microSD kártya támogatás, WiFi és 3D-s arcfelismerés is található benne.

i

Vannak Nintendo 3DS játékaid? A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően akár az újabb Nintendo 2DS és New Nintendo 2DS XL konzolokon is játszhatsz velük 2D módban. Csak vigyázz, a Nintendo 2DS nem támogatja a New Nintendo játékkonzolokra tervezett játékokat.

Mi az újdonság a New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolokban?

A New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL a Nintendo 3DS és a Nintendo 3DS XL alapjain továbbfejlesztett konzolok. Nagyobb teljesítményre, nagyobb akkumulátor kapacitásra és számos új funkcióra számíthatsz, beleértve az új vezérlést, a továbbfejlesztett 3D-t és az NFC-t.

Az új Nintendo 3DS és az új Nintendo 3DS XL előnyei

  • Az új ZR, ZL vezérlőgombok és a C-Stick kontroller még pontosabb játékvezérlést biztosítanak.
  • A 3D élményt az előlapi kamera fokozza, amely a játék nézetét a rögzített arc mozgása alapján állítja be.
  • Az NFC-nek köszönhetően párosíthatod a New Nintendót a játékon belüli Amiibo figurákkal.
  • Az olyan exkluzív Nintendo 3DS játékok is játszhatóak, amelyek más Nintendo konzolokon nem érhetők el.

Pokémon - egy népszerű játék nem csak a gyerekeknek

A Pokémon egy mára legendássá vált játék, amelynek világszerte vannak rajongói. Válaszd ki a Pokémonjaidat, fedezd fel, edzd és kapd el őket! Nem csoda, hogy a Nintendo 3DS egyik legnépszerűbb játéka a Pokemon.

.

Egyedi hordozható játékkonzol-koncepció, nagy teljesítményű processzor vagy multi-touch kijelző. Mindezt kínálja a Nintendo Switch konzol.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Animal Crossing amiibo cards - Series 1 Szállításra kész > 5 db
Gyűjthető kártya - kompatibilis az Animal Crossing: Happy Home Designer Nintendo 3DS játékkal, 3 amiibo karakterkártya a csomagban
2 690 Ft

1 termék
4,5 16×
Animal Crossing amiibo cards - Series 1
Gyűjthető kártya - kompatibilis az Animal Crossing: Happy Home Designer Nintendo 3DS játékkal, 3 amiibo karakterkártya a csomagban
2 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MU053

Nintendo 3DS

Nintendo 3DS

A Nintendo 3DS kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo 3DS Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo 3DS A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo 3DS A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo 3DS vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ