A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Mario Kart 7 - Nintendo 3DS

Termékkatalógus
Mario Kart 7 - Nintendo 3DS
4,2 10 értékelés
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: versenyzős
Kód:  MU021k Termékszám:  045496521264 Gyártó honlapja:

Mario Kart 7 - Nintendo 3DS

    Minden idők legviccesebb autóverseny játéka, a Mario Kart most a Nintendo 3DS-re is megérkezett! Szóval csak dőljön hátra, rögzítse a biztonsági övet, fordítsa el a kulcsot, taposson a pedálokba és indulhat is. A hetedik rész számos újítással érkezik. Részletes, lélegzetelállító, 3D-s hatású grafika jellemzi, amely szabad szemmel is látható, vezérelhető is a Circle Pad analóg karon keresztül.

    Testreszabás
    Ez az első alkalom a Mario Kart  játék történelmében, hogy a saját választása szerint állíthatja össze a járművét. Sokféle gumi, alváz és behúzható szárnyak közül választhat. Minden alkatrésznek megvan a maga funkciója és minden "modell" egyedi és eltérő sajátosságokkal rendelkezik. Például egyes gumik jobb tapadással bírnak az aszfalton, míg mások a terepen kiválóskodnak. A vázak egy része könnyebb, míg másik része nehezebb lesz, emellett a visszahúzható szárnyak megléte dönt majd arról, hogy ugratás után azonnal visszaesik a földre, vagy tovább siklik majd a levegőben. Így teljesen világossá válik, hogy a megfelelő alkatrészek kiválasztása igazán lényeges.

    Új gameplay elemek
    Említettük már a behúzható szárnyakat, és a levegőben siklást is. Ez csak az egyike a számos újdonságnak, amely a játékkal érkezik. Néhány rámpa kellően magasan lövi a járműveket a levegőbe. Abban a pillanatban, amikor az autók kikerülnek a levegőbe, kieresztik a szárnyakat és sárkányrepülőként funkcionálnak, siklanak a levegőben. A jármű tömege és a megválasztott sebesség együttese határozza meg, hogy előrébb jut-e a rámpa által vagy kárt tesz a járműben.A légutak mellett a pályák  olyan részeket is tartalmaznak, amelyek a víz alatt zajlanak. Tehát a járművek így a süllyedésre is képesek.

    Új pályák
    Teljesen új pályák érkeznek majd a 16. játékban. Ezek közé értendő a Donkey Kong Country Returns vagy ismerős Wuhu Island Wii Sports Resort. A Wuhu Island egy különleges tulajdonsággal bír. Általában minden pálya három körből áll, azonban a Wuhu Island pálya olyan hosszú, hogy csupán egy körből áll, amely végigfut az egész szigeten. Emellett a Mario Kart 7 jelentős mennyiségben tartalmaz már ismert pályákat, mint a Wii változat (Mario Kart Wii) vagy Nintendo GameCube (Mario Kart: Double Dash!!). Még ezek az útvonalak is gazdagodnak új elemekkel.

    Karakterek
    Üdvözölheti a már ismerős karaktereket, például Mario, Luigi,  Princess Peach, Yoshi, Donkey Kong és a haverja Diddy Kong, Wario, és a Bowser. Emellett az új karakterekkel is találkozhat a Super Mario 64 játékból, az úgynevezett Metal Mario-val és a Lakita karakterrel, akit bizonyára már ismer a Mario Kart játékban végzett közlekedési lámpák irányító szerepéből. Lehetősége van Mii karakterével is játszani.

    Multiplayer mód
    A Mario Kart játék természetesen a multiplayer módot sem hagyja ki. Így kiélvezheti a játékot akár nyolc játékossal együtt helyi vezeték nélküli kapcsolattal, az interneten keresztül. Ennek használatához igénybe veheti a SpotPass és StreetPass funkciókat is. A SpotPass alkalmas a játékosoknak a világ minden tájáról, hogy megosszák az eredményeket egymással a világranglistán, a StreetPass pedig biztosítja az adatcserét a többi Nintendo 3DS tulajdonos között. Ezen felül a Mario Kart 7 automatikusan regisztrálja ismerőseit és barátait akikkel a StreetPass-en keresztül találkozik, így lehetősége van megmérkőzni velük, ha éppen online tartózkodnak. A Nintendo 3DS képes figyelmeztetni Önt az állapotjelző LED-ekkel is (zöld LED értesítési jelzés). Még a barátok listáján is látja majd, mely ismerőse elérhető éppen. 

    Műszaki adatok:
    Cél: Nintendo 3DS
    Műfaj: Verseny
    Honosítás: angol

    Paraméterek

    Műfaj
    Versenyzős Kész!
    Szöveg
    EN, DE Kész!
    Szinkron
    EN Kész!
    Korhatár
    3 éves kortól Kész!
    Platform
    3DS - doboz Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Versenyzős Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    EN, DE Kész!
    Szinkron
    EN Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    3 éves kortól Kész!

    Verzió

    Platform
    3DS - doboz Kész!
    Kiadás
    Elsődleges Kész!

    Sorozat

    Játék és filmsorozat
    Super Mario Kész!

    Platform / Licenc

    Típus
    Játék Kész!
    Platform
    Nintendo 3DS / 2DS Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!

    Multiplayer

    Multiplayer
    Online Kész!
    Max. játékosok száma a képernyőn
    8 Kész!

    Virtuális valóság

    Virtuális valóság
    Nem támogatott Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    hol lehet megnézni más ember értékeléseit?

    Kérdések és válaszok: Mario Kart 7 - Nintendo 3DS
    Kiegészítők: Mario Kart 7 - Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mario Kart 7 - Nintendo 3DS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mario Kart 7 – Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mario Kart 7 - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mario Kart 7 - Nintendo 3DS.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ