Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Nintendo Classic Mini - Entertainment System

Termékkatalógus
Nintendo Classic Mini - Entertainment System
4,7 26 értékelés
Konzol - retro, magyar menüvel , 1× kontroller, előre telepített játékok - szín: szürke - Újra itt van az ismerős klasszikus NES konzol de mégis teljesen új formában, mintha egy mini másolata lenne az eredeti otthoni Nintendo konzolnak, amellyel közvetlenül csatlakozhat a HD TV-hez egy HDMI kábel segítségével, és azonnal élvezheti klasszikus játékokat, mint a Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN és Kirby Adventure! A csomag tartalmaz egy távirányítót
Kód:  MU001r Termékszám:  045496343316 Gyártó honlapja:

Nintendo Classic Mini - Entertainment System

Élvezze az időtlen klasszikusokat, mint a Super Mario Bros., Metroid, The Legend of Zelda, Kirby Adventure, Donkey Kong, Pac-Man és mások, hogy jöhetnek szóba. Minden köszönhetően a klasszikus Nintendo NES konzol egy új kabát. Ez egy mini mása az eredeti modell, amely köszönhetően a HDMI kábelt egyszerűen csatlakoztassa a HD TV. Tartalmaz egy USB kábelt energiaellátó rendszerek és speciális Nintendo Mini Classic: NES kontroller. A használat közben NES Virtual Console játékok a Wii és a Wii U. Egy sokkal autentikus élményt csak csatlakoztassa a Wii Remota induláshoz.

legfontosabb jellemzői

  • Időtlen klasszikusok új kabát
  • Csatolt fantasztikus gyűjteménye hagyományos NES címek
  • Újrafelfedezése kedvenc játékok
  • autentikus tapasztalatok
  • egyszerű kezelhetőség
  • Egyszerű, intuitív alkalmazás
  • USB és HDMI-kábel mellékelve

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nintendo Classic Mini - Entertainment System
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Classic Mini - Nintendo Entertainment System ( NES ). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nintendo Classic Mini – Nintendo Entertainment System (NES). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Classic Mini - Entertainment System. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Classic Mini - Entertainment System.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ