Doručení zdarma Alzaboxy

Bandai Namco nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Műfaj
Akció
(12)
RPG
(2)
Szimulátor
(2)
Kaland
(3)
Versenyzős
(1)
Szöveg
EN
(21)
DE
(15)
Szinkron
EN
(20)
DE
(8)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
16 éves kortól
-
Játék és filmsorozat
ACE COMBAT 7
(1)
Dark Souls
(1)
Naruto
(2)
Paw Patrol: On A Roll
(1)
Mancs őrjárat
(1)
Szűrés

Amennyiben az általad választott Bandai Namco nintendo Switch játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Bandai Namco nintendo Switch játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Bandai Namco nintendo Switch játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Bandai Namco nintendo Switch játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Bandai Namco nintendo Switch játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Bandai Namco nintendo Switch játékok – típusaik

A leírás elrejtése
21 termék
5,0 11×
Dark Souls Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Felfedezheted Lordran eltorzult, ősi világát. A kritikusok olyan jónak értékelték az akció-RPG sorozatot, mint még soha mást. Hagyd, hogy magába szippantson a Dark Souls gazdag világa! Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezd fel a rettenetes helyeket, és gyűjtsd össze, és sajátítsd ki a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, és hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
14 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW038
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
22 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1271
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinban megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát. Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy juss új magasságokba, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
22 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1326
3,0
Peppa Pig: World Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Merülj el egy még nagyobb világba Peppa Malackával, és élvezd az egész családnak szóló mesét! New York City hívogat - akárcsak Párizs, London, és induljon el egy álomra és egy világkörüli útra. Te és Peppa kipróbálhatjátok a pizzakészítést Olaszországban, sétálhattok a Hollywood Boulevardon és még sok másban.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1171
3,0
Paw Patrol World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
14 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1252
Jumanji: Wild Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1243
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
63 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1271ce
Little Nightmares 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
20 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1289
Ace Combat 7: Skies Unknown: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Légy profi pilóta és szállj fel a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok végső sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Nincs is jobb érzés, mint 360 fokos szabadsággal szárnyalni a levegőben, a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva lelőni az ellenséget bármilyen nehézségen esetén
Előrendelési ár
24 090 Ft
Megjelenés dátuma: július 11, 2024
Termékkód: NSW1338
Spy X Anya Operation Memories - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: fotónaplót kell készíts. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat
Előrendelési ár
28 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 28, 2024
Termékkód: NSW1340
5,0
Jumanji: The Video Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Játssz akár 3 barátoddal online vagy osztott képernyős módban, és fedezd fel Jumanji új környezeteit! Vedd át az egyik hős, például Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar vagy Shelly Oberon professzor szerepét, és egyesítsd egyedülálló képességeiket, hogy életben tartsátok egymást!
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW529
4,0
My Friend Peppa Pig - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek
Leárazás -5 %
9 690 Ft 10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW863
The Grinch: Christmas Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1253
4,5
No Mans Sky - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú eddig nem látott bolygót és csillagrendszert fedezhetünk fel, amelyek mindegyike hemzseg a felfedezésre váró élettől. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1091
5,0
Mancs őrjárat: Mighty Pups Save Adventure Bay - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja gyerekeknek - A meteorit becsapódása után a háziállatok szuperképességekre tettek szert, és rajtuk múlik, hogy kihúzzák Adventure Bay városát a bajból. Fedezd fel Adventure Bay-t, és lelj különféle minijátékokra, amelyeket egy másik játékossal együtt élvezhetsz a szórakoztató kooperatív módban.
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW699c
5,0
Little Nightmares 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Vedd át Mono és Six karaktereit kalandjaik során, miközben egy sereg vadonatúj "lakó" várja, hogy minden mozdulatodat kísértse és megzavarja az álmodat.
14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW619
5,0
Little Nightmares 1 and 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Merülj el egy sötét mesében, amely gyermekkori félelmeiddel szembesít! Az első és a második részt tartalmazza.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1212
5,0
Paw Patrol: Adventure City Calls - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja gyerekeknek - Amikor a Mancs őrjárat megtudta, hogy Humdinger polgármester átvette az uralmat a nyüzsgő metropolisz felett, meg kell menteniük a várost az önző terveitől. A játékosok a kiskutyák, köztük Chase, Skye és egy vadonatúj kiskutya barát szerepébe bújnak! Használd szuper képességeiket a mentőakciókban.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW869c
5,0
We Love Katamari Reroll + Royal Reverie - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád
Leárazás -13 %
12 890 Ft 14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1200
Transformers: EarthSpark - Expedition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1254
Gigantosaurus: Dino Kart - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1167

Bandai Namco nintendo Switch játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch játékok Bandai Namco Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch játékok Bandai Namco
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ