Doručení zdarma AlzaBoxy Q1

Nintendo Switch szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Műfaj
Akció
(1)
RPG
(3)
Stratégiai
(2)
Sport
(2)
Szimulátor
(32)
Szöveg
CS
(4)
EN
(32)
DE
(21)
FR
(4)
ES
(2)
IT
(2)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
EN
(30)
DE
(16)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Nintendo Switch szimulátor játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Nintendo Switch szimulátor játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Nintendo Switch szimulátor játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Nintendo Switch szimulátor játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Nintendo Switch szimulátor játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Nintendo Switch szimulátor játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Nintendo Switch szimulátor játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Nintendo Switch szimulátor játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Nintendo Switch szimulátor játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
32 termék
4,0
Truck Driver - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Élvezd a teherautó-sofőr karrieredre összpontosító teherszállítási élményt. Minden egyes munkával hozz létre szorosabb kapcsolatokat a helyi közösséggel, testre szabhatod autód egy halom alkatrésszel, és tökéletesítsd kedved szerint.
12 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW761
5,0
Autobahn Police Simulator 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A járőrözés a német autópályákon - amelyek valószínűleg Európa legforgalmasabb útjai - nem a gyengébb idegzetűeknek való, hiszen a sebességkorlátozások betartatásáért, a kábítószercsempészek felkutatásáért és a közlekedési balesetek kezeléséért kell küzdened.
13 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW922
3,5
Five Nights at Freddys: Security Breach - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Játssz Gregory, a fiatal fiú szerepében, aki egy éjszakára a Freddy Fazbear Mega Pizzaplex nevű szórakoztatóközpontban rekedt. Freddy segítségével túl kell élned a Five Nights at Freddy’s sorozat újragondolt szereplőinek szinte megállíthatatlan támadását, emellett számos más szörnyű fenyegetés is vár rád.
13 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1223
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedíciókra, amelyek a szó szoros értelmében magukkal ragadnak, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Vezess kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
15 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1329
5,0
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a brit vidék kaszálásának szépségét és részletgazdagságát a Lawn Mowing Simulatorban, az egyetlen szimulátorban, amely lehetővé teszi, hogy a tekintélyes gyártók valódi, engedélyezett fűnyíróinak hiteles és széles körű listáját használd
14 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1351
Garden Life: A Cozy Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Nintendo Switch melynek értéke 1 690 Ft
Leárazás -5 %
12 290 Ft 12 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1328
No Place Like Home - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A No Place Like Home egy kedves és kikapcsolódást nyújtó szimulátor, amelyben Ellen Newland szerepébe bújsz. Úgy döntesz, hogy még utoljára meglátogatod a nagypapádat a Földön, mielőtt véglegesen a Marsra költöznél. Azonban hamarosan arra leszel figyelmes, hogy a nagypapád eltűnt, és a farmját nemrég lerombolták.
14 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1266
Farming Simulator Kids - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és gyerekeknek - A Farming Simulator Kids egy könnyen játszható, minden korosztály számára alkalmas játék, amely a tizenéves generációt bevezeti a gazdálkodás és a virágzó vidék színes és szórakoztató világába, miközben barátságos környezetben oktatja és szórakoztatja a gyerekeket. A Farming Simulator Kids aranyos grafikájával arra invitálja a fiatal játékosokat, hogy megtapasztalják a kellemes életet egy farmon. A gyerekek felfedezik a farm helyszíneit, ahol egészséges terményeket termesztenek és takarítanak be, vagy olyan aranyos haszonállatokról gondoskodnak, mint a tehenek, csirkék vagy libák
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1334
Endless Ocean Luminous - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Vegyél egy mély lélegzetet, és merülj el a Veiled Sea vizében, egy eddig feltáratlan területen, ahol minden merüléssel valami újat fedezhetsz fel. Több mint 500 tengeri élőlényfajjal találkozhatsz, és mindent megtudhatsz róluk, amit tudni kell. Néhányukról még azt is feltételezik, hogy kihaltak vagy mitikusak!
Előrendelési ár
20 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 2, 2024
Termékkód: NSW1364
Pixelshire - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: NSW1378
MotoGP 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős
Előrendelési ár
17 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 2, 2024
Termékkód: NSW1372
Ace Combat 7: Skies Unknown: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Légy profi pilóta és szállj fel a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok végső sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Nincs is jobb érzés, mint 360 fokos szabadsággal szárnyalni a levegőben, a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva lelőni az ellenséget bármilyen nehézségen esetén
Előrendelési ár
24 190 Ft
Megjelenés dátuma: július 11, 2024
Termékkód: NSW1338
Hotel Life - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1174
Bear and Breakfast - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - A Bear and Breakfast egy kedélyes hangulatú menedzserszimulátor és kalandjáték, amelyben egy jó szándékú medve bőrébe bújhatsz, aki szeretné sikerre vinni az erdő közepén nyitott panzióját. Hank és barátai egy elhagyatott kunyhóra lelnek az erdőben, és tinédzserkori találékonyságuknak köszönhetően egy különleges panzióvá alakítják a gyanútlan turisták számára.
Leárazás -14 %
12 490 Ft 14 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1262
House Flipper: Pets Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A House Flipper egy egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy egytagú munkacsapattá alakulj, amely ingatlanok felújítására specializálódik. Vásárolj, végezz javításokat és építs át roskatag házakat, hogy új életet lehelj beléjük, majd add el azokat nyereséggel.
14 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1267
4,6
SnowRunner - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Készülj fel az ismeretlen offroad élményekre ! A játékban nagy teljesítményű járművek volánja mögé ülve próbálhatod meghódítani az extrém nyílt környezetet a történelem legfejlettebb terepszimulációjával. Vezess 40 olyan márkájú járművet, mint a Ford, a Chevrolet vagy a Freightliner, és hagyd gumiabroncsod nyomait a vad nyílt világ terepén.
Leárazás -14 %
12 790 Ft 14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW822
5,0
Stardew Valley - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Mezőgazdasági RPG szimulátor.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW730
4,5
No Mans Sky - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú eddig nem látott bolygót és csillagrendszert fedezhetünk fel, amelyek mindegyike hemzseg a felfedezésre váró élettől. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1091
5,0
WRC 10 The Official Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW825
3,0
WRC Generations - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
17 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1066
3,5
Farming Simulator 23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Termesztéstől a termékek eladásáig - a Farming Simulator 23 játék arra ösztönzi a játékosokat, hogy kézbe vegyék saját farmjuk irányítását, és mezőgazdasági birodalmat építsenek ki! Több gép valós márkáktól, két térkép, új növények és állatok, szezonális vizuális hatások és termelési láncok nyújtanak látszólag végtelen játékélményt egy nyitott világ családias környezetében.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1185
4,0
NBA 2K24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1257
3,0
My Universe: Pets Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és gyerekeknek - Váltsd valóra az álmod, és nyiss saját állatorvosi rendelőt! Válassz karaktert, alakítsd kinézetét hozzád hasonlóra, és siess négylábú pácienseid segítségére.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1191
Session: Skate Sim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session: Skate Simet a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette. Lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását. Nincs pontozás, csak te, a helyed és a képzeleted!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1168

Nintendo Switch szimulátor játékok

A Nintendo Switch szimulátor játékok kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ